PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Forum costurmada üstüme yoktur :) endless kac vurdum arenada sana söyle bakalim :) 1070 diyo bi de terbiyesiz human :D Bende gözukmedi vurdugum hp kac onu söyle anlariz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Söylesene ne gülüyorsun :) Valla merak ettim yaf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 :S 1900 :P ama ustumde scroll falanda yoktu :P [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 18:19 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 PiCaLLo_TR demiş ki ; O zaman spike degildir o vurdugum. Mümkün degil ddsiz bi mage e 1070 vurmam. En az 1700 diye tahmin ediyorum . Bigun ddsiz gel spike vurim bakalim kac vurucam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Charimizi biliyoruzda konusuyoruz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 :P pico topic patladı valla hayırlısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sizdede lag warmı ounda fazla topic acıp kirletmeyem forumu dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Rica ediyorum patlatmayin su topici :D hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 0kok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 valla jade ve k1z1n da yok topic uctu ama neyse pico yeni hit senmisin yoksa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 herkese tekrar slm :D buarada PaTRiotu tebrik ederim güzel bi site olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 endless göruyorum patriot forumda yazdiklarini .. ahhahaha bensiz geyik mi yapiyorsunuz yoksam orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 pico ya senin lvl kaç ben bir tane sitede senin lvl 66 gördum ama ben senin lvl 62 die biliyom ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hatta sana linkde vere bilirim:) http://www.konptracker.com/koplayer.php?s=0&p=89 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 lvl 65 im. 65 %0.32 :) 12/19/2005 de 63 oldum. 01/08/2006 da 64 oldum. 02/03/2006 da 65 oldum. Edit lvl falan zannetmeyin diye tarihleride yaziyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 DieANOTHERday diye bi clana girmisim diye gözukuyor ama ben öyle bi clana hic girmedim. Bug herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ahahaa çok iyi ya sen bilmeden Gm seni clan sokup çıkartmışlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 3 tane clana girdim öyle ben. Oyuna giriyordum bi clandayim. Ama clan bombos kimse yok. Bende ne member ne leader olarak gözukuyorum. Sadece none yaziyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 sana özel bug yapmış adamlar daha ne istiyosun iştr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 dun clan baskanı clandan atılmıs ama clan duuryo neyse dedik yeni clan kurduk bugun bir girdim 40 lvl 5 adam girmis clana alanda yok bu bug sayesinde olmus bune ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Soldier böyle bi bug var zaten. Sen ne zamandir girmiyorsun oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 adamlar bide kufur ediyo clandan atamıyonda clan baskanını listesinde gorunmuyo delirtti valla :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 endless kaynatma , sen cevap ver bensiz geyik yapiyorsunuz di mi patriotun forumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar