ozanguclu84 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 arkadaşlar lvl 60 mage im ve bu q yi yapmak istiyorum q yi vereni bulduk DM northdan ama neyi keseceğimizi bulamadık aldığımız yerin yukarısında elementaller var ordamı yoksa easttemi bilemedik. daha önce yapan mage arkadaşımız varsa lütfen yardım etsin saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 henüz kendim yapmış olmasam da north'ta kütüphanede bitiyor olması lazım questin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 hacı biraz arasana interneti, allakhazamda thottbot'da felan yazıo. onu geçtim bu forumda da 2 defa (?) açıldı konusu. neyse, 1. dm norht libraryden questi alıon 2. dm east'de hydrospawnı kesion,atlas'ı yükle hydro'nun nerde olduğunu haritada gösterir. 3. gene library'e verion questi. anahtarın varsa, sadece easti yaparsın grupla, library'e girebilir bir mage hiç agro almadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Anahtarın yoksa da benim yaptığım gibi lockpick'i yüksek olan bir rogue dan yardım iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar