Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 eet aslında kötü denemez berbat daha yerinde bi tanım olacak bence öğk hatta hatırladım midem bulandı[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 yakısır kardesım cok guzel soylemıssın[hline]Bugun Bir Garibim... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 arkadaşlar sizi bilmem ama dünyanın en çok ziyaret edilen metal sitesinde yapılan ankette %79.56 albüm başarılı demiş walla....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 metallicanın son zamanlarda oluşan hayran kitlesinin büyük bi kısmının rap yapsalar da dinleyecek kişilerden oluşması kötü bişey bi grubu seviyorum diyebilmek her hareketine vaay bravo süper hede hödö demek değildir. yeri geldiğinde eleştirmektir. şu forumda da malesef metallica seviyorum diye körü körüne takım tutarcasına savunanlar var. adamların müziklerini geliştirmeleri için gereken şey böyle yaptıkları herşeye çok iyidir süperdir demek değil; dozunda olacak şekilde eleştiridir. eski albümlerini dinledikten sonra düşünün bi de iyi mi kötü mü. eleştirmeyi de bilmek geerkir diyorum yani. ha ayrıca para için yapmadılar tamamen hayranları için yaptılar müziğe katkı olsun diye yaptılar diyen varsa onu tartışalım. o ne zevklerle ne renklerle ilgilidir onu tartışmanın bi zararı olmaz kimseye. ayrıca yaşlandılar falan hiç demeyelim (burda yok da önceki topiclerde denmişti) adamlar daha 40larının başlarında. gayet iyi bi yaş müzik için[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Load albümü çıktıktan sonra bi tıntın kız kendisine ne müzik dinliyosun diyen kalas arkadaşına (ikisini de tanıyom yani şimdi bi geyik daa başlamasın ne bu önyargı felan diye) : Spice Girls, Metalica falan demişti. Haa.. Deyip orda annamıştım olayı.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 St.Anger gayet güzel geldi bana oturup dinliyorum...[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 kimsenin laf ettiği yok , aksine (sana demiyorum) senin dinlediğin tür ve benzerlerini dinleyenler laf ediyor (belkide ben dahil)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: infected, 02 August 2003 22:43 tarihinde demiş ki: thrash için büyük bir kayıp, numetal için müthiş bir kazanç.[hline]http://www.frp-tr.net Nu-Metal diip metalin adını kirletmeeelim cnm kardesim.suna daha oncede kısaca solediim gibi katıksız hardcore dielim daha guzel olsun.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: klavye, 03 August 2003 03:09 tarihinde demiş ki: trash trash dediginiz metal turunun asil adi thrash tir. trash metal bi muzik turu degildir, thrash metal bi muzik turudur. kari$tirmayalim. thrash sozluk kar$iligi, 1. dövmek, dayaktan pestilini çikarmak 2. maglup etmek, yenmek 3. harman dövmek trash sozluk kar$iligi, 1. hurda.[hline]klavye i$te, bildigin klavye. gayet güzel acıklamıssın harbi kutlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RaistlinMajere Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 metallica nın ayağa düştüğü zaten herkesçe bilinen bir gerçek kızlkarın pentagram ve metallica nın yanında justin timberlake shaggy dinlemeleri artık gayet olağan bir durum halini aldı ben bunlara rastlamassam şaşırıyorum zaten saint anger a gelince alb mü sadece 2 kere dinledim gerisini ise o çöp tenekelerinden dolayı kafam kaldırmadı hard core denilebilecek bir türe kaçmış olan albümde alemin en iyi gitaristlerinden kabul edilen Kirk Hammett ın hiç solo atmaması bile başlı başına bir saçmalık şahsen albümöü beğenmedim saint anger gibi akılda kalıcı parçaları olsa da yıldız tilbenin de parçalarının da akılda kaldığüını hesaba katarsak(bazı akıllılar ikisini karşılaştırdığıma dair yorum yaparsa kafa atarım) onlarınb da hiç b ir değeri uyok ama şu da var ki albüm tam bir öfke makinası kusmuşlar yani içlerindeki bütün öfkeyi ama yine de bir Sanitarium yok o aLbümde ve sanıyorum ki bundan sonra da olmayacak[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Metallica yı sırf Kirk ün soloları ıcın bıle dınlemeye hazırım ama son albumde 1 tane mı bıle solo olmaz ya paso lick atmış kötü olmuş , ama hoş parcaları var örnek : invisible kid my world the unnamed feeling ama always metallica rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 metallica always sux.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 DarQer yapma şunu ya.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 dayanamadım yaw napiim. nesi rulz yane nesi. eski metallica desen hadi tmm ama yane hardcore ....?[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… infected Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: DarQeR, 04 August 2003 20:18 tarihinde demiş ki: said: infected, 02 August 2003 22:43 tarihinde demiş ki: thrash için büyük bir kayıp, numetal için müthiş bir kazanç.[hline]http://www.frp-tr.net Nu-Metal diip metalin adını kirletmeeelim cnm kardesim.suna daha oncede kısaca solediim gibi katıksız hardcore dielim daha guzel olsun.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! metallica'nın son albümü hardcore'dur kimse inkar edemez nu-metal diyip metali kirletmemek lazım ama çok güzel imdustrial şarkılar vardır nu-metal denen janrda.[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki: ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Elros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Yaa arkadaşlar bence tartışmaya bile gerek yok Bir one'ın yanında for whom the bell tolls'un yanında st. anger 0'dır yani metallica eskideki performansını kaybetti :([hline]Elros Lúinwë Nevermind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... Loserandlost Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 said: horacegoesskiing, 03 August 2003 16:14 tarihinde demiş ki: Load albümü çıktıktan sonra bi tıntın kız kendisine ne müzik dinliyosun diyen kalas arkadaşına (ikisini de tanıyom yani şimdi bi geyik daa başlamasın ne bu önyargı felan diye) : Spice Girls, Metalica falan demişti. Haa.. Deyip orda annamıştım olayı.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. afedersn b..k yemis o herkimse. bir kisinin dedigine gore yada bi lafa gore boyle tavir koyamayiz. o zaman banada sorsalar jennifer lopez ve dreamtheater deerim. dinliyorum ikisinide ve hakkaten seviom ikisinide . nedir yani yannıs olan metallica nın cok sevilmesimi. bu tarz populerligi kaldırmıo iste. populer olan her kimse oda silinio. cunku bu tarzı dinleeyn adam kendini farklı ve bi noktada üstün zannedio. diğer müzik dinleyenlerden. fakat nooluo herkesin dinlediği bir grup hemen pis kaka.. olmaz böle. adil olun biraz. arkadaşlar. Bugün megadeth te bi şekilde çok dinlenmeye başlasa megadeth te silincek. ayrıca horace sen degilmisin her tarzı dinleyen. sen bi gun mesela bi yerde orhan gencebay dinlerim dreamtheater dinlerim desen bunu duyan birisi ne dusunmeli sence.??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 said: Selamon, 03 August 2003 05:38 tarihinde demiş ki: görüşlerimi yazmıştım daha önce ama madem konu açılmış birdaha yazayım... Ben bu grubu böylesine dehşetli bir tutkuyla severken (eski yıllar ne süperdi be) yaptıkları bir çalışmaya b.k atamam. Kulağa kötü gelecek bir albüm olsada dinlediğim zaman Black albümünü dinlermişcesine keyif alırım. Seviyorum Metallica yı ! Benim için olay budur. Saf, katıksız, sonzuz Metallica sevgisi ! St.Anger'ıda severim ...And Justice For All'u da, Black'i de vs.... Hislerime tercüman olmuşun. Yanlız bence frantic ve st. anger gerçekten güzel şarkılar. Siz ne derseniz diyin ben metallica nın her halini seviyorum. Ps: Bunu yazdığım 4. forum galba.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 uplamayın şu thread i. albümdeki şarkılar kötü değil, grubun tarz değiştirmesi kötü. tamam?[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Tamam diil. Şarkılar da kötü. Yivvrenç. Tiskinç. :P[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loserandlost Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 :) Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 hetfield yakinda eminemle duet yapar ya varmi boyle dönek adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bi sitede metallica ft. britney spears görmüştüm ama inanmadım walla doru mu ki[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 yapar yapar ya sagi solu belli olmuyo bunlarin.paranin gozu kor olsun ne hale getiriyo guzelim gruplari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wacky Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: Infernal_Reborn, 28 August 2003 19:07 tarihinde demiş ki: bi sitede metallica ft. britney spears görmüştüm ama inanmadım walla doru mu ki[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Metallica ft. Britney Spears??? ehm yok daha neler....![hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 2.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: klavye, 03 August 2003 03:09 tarihinde demiş ki: trash trash dediginiz metal turunun asil adi thrash tir. trash metal bi muzik turu degildir, thrash metal bi muzik turudur. kari$tirmayalim. thrash sozluk kar$iligi, 1. dövmek, dayaktan pestilini çikarmak 2. maglup etmek, yenmek 3. harman dövmek trash sozluk kar$iligi, 1. hurda.[hline]klavye i$te, bildigin klavye. gayet güzel acıklamıssın harbi kutlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 metallica nın ayağa düştüğü zaten herkesçe bilinen bir gerçek kızlkarın pentagram ve metallica nın yanında justin timberlake shaggy dinlemeleri artık gayet olağan bir durum halini aldı ben bunlara rastlamassam şaşırıyorum zaten saint anger a gelince alb mü sadece 2 kere dinledim gerisini ise o çöp tenekelerinden dolayı kafam kaldırmadı hard core denilebilecek bir türe kaçmış olan albümde alemin en iyi gitaristlerinden kabul edilen Kirk Hammett ın hiç solo atmaması bile başlı başına bir saçmalık şahsen albümöü beğenmedim saint anger gibi akılda kalıcı parçaları olsa da yıldız tilbenin de parçalarının da akılda kaldığüını hesaba katarsak(bazı akıllılar ikisini karşılaştırdığıma dair yorum yaparsa kafa atarım) onlarınb da hiç b ir değeri uyok ama şu da var ki albüm tam bir öfke makinası kusmuşlar yani içlerindeki bütün öfkeyi ama yine de bir Sanitarium yok o aLbümde ve sanıyorum ki bundan sonra da olmayacak[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Metallica yı sırf Kirk ün soloları ıcın bıle dınlemeye hazırım ama son albumde 1 tane mı bıle solo olmaz ya paso lick atmış kötü olmuş , ama hoş parcaları var örnek : invisible kid my world the unnamed feeling ama always metallica rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 metallica always sux.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 DarQer yapma şunu ya.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 dayanamadım yaw napiim. nesi rulz yane nesi. eski metallica desen hadi tmm ama yane hardcore ....?[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: DarQeR, 04 August 2003 20:18 tarihinde demiş ki: said: infected, 02 August 2003 22:43 tarihinde demiş ki: thrash için büyük bir kayıp, numetal için müthiş bir kazanç.[hline]http://www.frp-tr.net Nu-Metal diip metalin adını kirletmeeelim cnm kardesim.suna daha oncede kısaca solediim gibi katıksız hardcore dielim daha guzel olsun.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! metallica'nın son albümü hardcore'dur kimse inkar edemez nu-metal diyip metali kirletmemek lazım ama çok güzel imdustrial şarkılar vardır nu-metal denen janrda.[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki: ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Elros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Yaa arkadaşlar bence tartışmaya bile gerek yok Bir one'ın yanında for whom the bell tolls'un yanında st. anger 0'dır yani metallica eskideki performansını kaybetti :([hline]Elros Lúinwë Nevermind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... Loserandlost Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 said: horacegoesskiing, 03 August 2003 16:14 tarihinde demiş ki: Load albümü çıktıktan sonra bi tıntın kız kendisine ne müzik dinliyosun diyen kalas arkadaşına (ikisini de tanıyom yani şimdi bi geyik daa başlamasın ne bu önyargı felan diye) : Spice Girls, Metalica falan demişti. Haa.. Deyip orda annamıştım olayı.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. afedersn b..k yemis o herkimse. bir kisinin dedigine gore yada bi lafa gore boyle tavir koyamayiz. o zaman banada sorsalar jennifer lopez ve dreamtheater deerim. dinliyorum ikisinide ve hakkaten seviom ikisinide . nedir yani yannıs olan metallica nın cok sevilmesimi. bu tarz populerligi kaldırmıo iste. populer olan her kimse oda silinio. cunku bu tarzı dinleeyn adam kendini farklı ve bi noktada üstün zannedio. diğer müzik dinleyenlerden. fakat nooluo herkesin dinlediği bir grup hemen pis kaka.. olmaz böle. adil olun biraz. arkadaşlar. Bugün megadeth te bi şekilde çok dinlenmeye başlasa megadeth te silincek. ayrıca horace sen degilmisin her tarzı dinleyen. sen bi gun mesela bi yerde orhan gencebay dinlerim dreamtheater dinlerim desen bunu duyan birisi ne dusunmeli sence.??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 said: Selamon, 03 August 2003 05:38 tarihinde demiş ki: görüşlerimi yazmıştım daha önce ama madem konu açılmış birdaha yazayım... Ben bu grubu böylesine dehşetli bir tutkuyla severken (eski yıllar ne süperdi be) yaptıkları bir çalışmaya b.k atamam. Kulağa kötü gelecek bir albüm olsada dinlediğim zaman Black albümünü dinlermişcesine keyif alırım. Seviyorum Metallica yı ! Benim için olay budur. Saf, katıksız, sonzuz Metallica sevgisi ! St.Anger'ıda severim ...And Justice For All'u da, Black'i de vs.... Hislerime tercüman olmuşun. Yanlız bence frantic ve st. anger gerçekten güzel şarkılar. Siz ne derseniz diyin ben metallica nın her halini seviyorum. Ps: Bunu yazdığım 4. forum galba.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 uplamayın şu thread i. albümdeki şarkılar kötü değil, grubun tarz değiştirmesi kötü. tamam?[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Tamam diil. Şarkılar da kötü. Yivvrenç. Tiskinç. :P[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loserandlost Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 :) Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 hetfield yakinda eminemle duet yapar ya varmi boyle dönek adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bi sitede metallica ft. britney spears görmüştüm ama inanmadım walla doru mu ki[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 yapar yapar ya sagi solu belli olmuyo bunlarin.paranin gozu kor olsun ne hale getiriyo guzelim gruplari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wacky Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: Infernal_Reborn, 28 August 2003 19:07 tarihinde demiş ki: bi sitede metallica ft. britney spears görmüştüm ama inanmadım walla doru mu ki[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Metallica ft. Britney Spears??? ehm yok daha neler....![hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 2.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Yaa arkadaşlar bence tartışmaya bile gerek yok Bir one'ın yanında for whom the bell tolls'un yanında st. anger 0'dır yani metallica eskideki performansını kaybetti :([hline]Elros Lúinwë Nevermind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loserandlost Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 said: horacegoesskiing, 03 August 2003 16:14 tarihinde demiş ki: Load albümü çıktıktan sonra bi tıntın kız kendisine ne müzik dinliyosun diyen kalas arkadaşına (ikisini de tanıyom yani şimdi bi geyik daa başlamasın ne bu önyargı felan diye) : Spice Girls, Metalica falan demişti. Haa.. Deyip orda annamıştım olayı.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. afedersn b..k yemis o herkimse. bir kisinin dedigine gore yada bi lafa gore boyle tavir koyamayiz. o zaman banada sorsalar jennifer lopez ve dreamtheater deerim. dinliyorum ikisinide ve hakkaten seviom ikisinide . nedir yani yannıs olan metallica nın cok sevilmesimi. bu tarz populerligi kaldırmıo iste. populer olan her kimse oda silinio. cunku bu tarzı dinleeyn adam kendini farklı ve bi noktada üstün zannedio. diğer müzik dinleyenlerden. fakat nooluo herkesin dinlediği bir grup hemen pis kaka.. olmaz böle. adil olun biraz. arkadaşlar. Bugün megadeth te bi şekilde çok dinlenmeye başlasa megadeth te silincek. ayrıca horace sen degilmisin her tarzı dinleyen. sen bi gun mesela bi yerde orhan gencebay dinlerim dreamtheater dinlerim desen bunu duyan birisi ne dusunmeli sence.??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 said: Selamon, 03 August 2003 05:38 tarihinde demiş ki: görüşlerimi yazmıştım daha önce ama madem konu açılmış birdaha yazayım... Ben bu grubu böylesine dehşetli bir tutkuyla severken (eski yıllar ne süperdi be) yaptıkları bir çalışmaya b.k atamam. Kulağa kötü gelecek bir albüm olsada dinlediğim zaman Black albümünü dinlermişcesine keyif alırım. Seviyorum Metallica yı ! Benim için olay budur. Saf, katıksız, sonzuz Metallica sevgisi ! St.Anger'ıda severim ...And Justice For All'u da, Black'i de vs.... Hislerime tercüman olmuşun. Yanlız bence frantic ve st. anger gerçekten güzel şarkılar. Siz ne derseniz diyin ben metallica nın her halini seviyorum. Ps: Bunu yazdığım 4. forum galba.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 uplamayın şu thread i. albümdeki şarkılar kötü değil, grubun tarz değiştirmesi kötü. tamam?[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Tamam diil. Şarkılar da kötü. Yivvrenç. Tiskinç. :P[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loserandlost Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 :) Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 hetfield yakinda eminemle duet yapar ya varmi boyle dönek adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bi sitede metallica ft. britney spears görmüştüm ama inanmadım walla doru mu ki[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 yapar yapar ya sagi solu belli olmuyo bunlarin.paranin gozu kor olsun ne hale getiriyo guzelim gruplari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: Infernal_Reborn, 28 August 2003 19:07 tarihinde demiş ki: bi sitede metallica ft. britney spears görmüştüm ama inanmadım walla doru mu ki[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Metallica ft. Britney Spears??? ehm yok daha neler....![hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar