Laraken Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 paticik'te dinleyen var mı diye merak ettim sadece. var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ismini duydum ama dınlemedım saglam bı grupmuş tarzını falan bılmıyorum yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 blackmetal grubudur gorgoroth, dinlemedim hiç ama ben de iyi diye biliyorum. türü açısından yani =) ha bide pek bi satanikler canım eheua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 dinliyorum, ve baya iyi olduklarını dusunuyorum. dinlemeyenlerde of ice and movement sarkısını burdan çekebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Dinlemiyorum ama 3.mesajı okumadan anladım black metal olduğunu :) Nedense ismi "biz black metal yapioruz" diye bağırıyo gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 fotoğrafları vardı vardı en iğrenç 10 black metal fotografı arasında [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 12:14 tarihinde, Mach tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 dinlerim tabi dinlenmes mi, black iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Bence o kadar kaliteli bi grup değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 neyse korktum bir an yanlız mıyım lan diye.. efet baya bi satanik pure black metal grubu gorgoroth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar