Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

keşke hayatımı değiştirseydim

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Ayaklarım acıyordu artık koşmaktan. Hiç düşünmeden kaçmaktan yorulmuştum. Arkama baktığımda gördüklerim nelerdi. Hiç bir şey elimde hiç bir şey yoktu.

Sen vardın bir ara yanımda. Benimle olan her şey gibi yok olmaya muhtaç olan sen. Umutsuzca sana bağlanmaktan korkuyordum çünkü ben lanetliydim ve senide içine çekiyordum. Korkularımla yüzleşmek isterdim ama yapamadım. Bende o cesaret yoktu. Bağlanmak istemiyordum sana, senide yok etmek istemiyordum. Korkuyordum her şeyden çok sana bağlanmaktan ama karşı koyamamıştım sana. Bağlanmıştım, lanetimi sanada bulaştırmıştım.

Ağlamaktan başka bir şey yapamıyordum. Artık senide ölüme çekmiştim. Ne yapmayı düşünüyordum acaba. İlk günden, seni gördüğüm ilk günden senden uzaklaşmalıydım. Keşke diyordum hep ama bana keşkelerin faydası yoktu. Ne bana yeni bir hayat verebilirlerdi ne de seni bana geri verebilirlerdi. Keşke demek yerine yapsaydım istediklerimi de gelmeseydim bu noktaya. Bu yaşamı ben mi seçmiştim peki ? Elbette hayır ben seçmemiştim öyle değil mi bu benim seçimim olamazdı.

Geçmişte biraz geriye gitmiştim. Belkide öyleydi benim seçimimdi bu. Mutluluğumu, yaşamımı satarak bu hayata kavuşmuştum. Benim için eskiden tek önemli olan şey için para için kendimi bu hayata sokmuştum. Her şeye sahip olmak istiyordum ama başarılı olamadım. Mutluluğumu sattıım gün her şeyimi kaybetmiştim. Artık lanetliydim. Elimi dokunduğum şey ölüyordu. Hepsi teker teker yok oluyordu benim dışımda.

Artık sadece kaçıyordum ve keşkeler içinde yaşıyordum. Ama yapıcak başka bir şeyim yoktu. Ölümden korkuyordum sadece yapmam gereken kaçmaktı sanırım. Keşke diyordum içimden hep hayaller kurarak. Keşke o teklifi hiç kabul etmeseydim...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...