Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burning legion =>son 2 hafta high warlord tolme => gelıyor :)

Tolme-eu

Öne çıkan mesajlar

neyse en azında böyle düşünen sadece biz değiliz 1 hafta yokum bana manen bir yazı yazıp karşılık alamazsanız başka şeylere yormayın. iyi oyunlar iyi tartışmalar tekrar tekrar tolme'i takdir ve tebrik ediyorum hernekadar başkaları sıradan bir olay olarak görüp kendini övme desede iyi haftalar saygınlığı tartışılmaz arkadaşlarım arasıra eleştiriye açık olun:d
Sosyal ağlarda paylaş

neyse bu başlığın ömrü bu kadarmış.
tekrar söyleyerek son yorumumu yapayım:
ilk mesaj:
ben kimseyi aşağılamak için bir yazı yazmadım, kimseye de "siz hile yaptınız" da demedim. sadece biz kendi takımımızda hile yapmadık dedim, buna alınıp saçma sapan mesajlarla doldu taştı başlık. kimsenin gocunmasına gerek olacak birşey yoktu ilk yazdığım mesajımda.
vermek istediğim tek fikir şuydu: gördüm ki decanfall en iyi mage benim sen lamersin ben kralım gibi bir yazı yazmış. ben de kısaca şunu anlatmak istedim: rank en iyi ya da en kötü yapmaz insanları. gönül isterdi ki en iyi oyuncular rank 14 olsun ama ne yazık ki zamanı olanlar olabiliyor.

ingilizce konusu: yazdığım yazılarda ingilizce kelimelerden elimden geldiğince kaçınıyorum. yazdığım yazılar sabit. noob gibi herkesin bildiği ve anlayabileceği kelimeler hariç ingilizce hiçbir şey yok. ayrıca bardur diye polonyalı bir huntera laf atınca insanların çıldırmasını, bir birikim ya da çekememezlik olarak düşünürüm. ingilizce biliyorum diye hava attığım olmadı henüz,ancak "guard lumber mill"in ne anlama geldiğini bilmek için ingilizceyi bilmeye hiç gerek yok sanıyorum.

sosyete konusu: az oynayabiliyorum, iddialı bir pozisyonum yok, rank 14 olamadım çünkü dediğim gibi hep işim çıktı, kimseye sosyetelik tasladığım yok.

saygınlık konusu:ben kendime "saygın" falan demedim, başkası yazmış, teşekkür ederim. bunu birkaç kere daha duydum tier 2 seti olan saygın mı oluyor falan gibi şeyler yazmaya meyilli bir yapısı var bazılarının. beni kimse setimden dolayı saygın görmüyordur sanıyorum. sebebi şu olabilir: 11 şubattan beri oynuyorum, wowda herşeyi kastık ettik, level 1den 60 a kadar oyunda ne bir item ninjaladığımı, ne ihtiyacım olmayan itema rolladğımı, ne açlık yaptığımı, ne kimseyle küfürleştiğimi, ne karşı factiona leet ya da benzeri yeller yaptığımı, ne general chatte saçma sapan konuştuğumu görmedi kimse. bir sürü outdoor raide liderlik ettim, ne guildimdekileri kayırdım, hiçbir adaletsizlik etmedim. bunlardan herhangi birini yaptın emeğimi çaldın diyen olursa buyursun yazsın.saygın dediğiniz oyuncu az değil, şahsen çok sorunlu kişiler dışında ben birçok oyuncuya saygı duyuyorum serverda.

tebrik konusu: tolme yi tebrik ediyorum, sadece rank 14 olduğu için değil, seviyeli ve olgunca kendini ifade ettiği için. çok güzel itemlar aldı eminim, ama tevazuyu elden bırakmamak lazım.

yazmayalı araya bir sürü yancı girmiş, konuyla ya da serverla alakası olmayan kişiler galeyana gelmiş, delikanlıca tavırlar takınmış. farkındaysanız, tartışmanın bizzat içinde olan kişilerden çok,alakası olmayan insanlar gaza gelip sapıtmış. wow un bu kadar popüler olmasından dolayı artık kitle bozulmaya başladı fikrimce, paticik forumları da aynı şekilde.
over and out(bunun türkçe karşılığı pek alengirli)-
-pyotr

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 20:55 tarihinde, Pirvan tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@pirvan bak kocum beni ne oyundaki kişiliğin nede reeldeki karakterin ilgilendiri iki tuşa ii basıyorsun diye adam oldum zannetme şimdiye kadar hiç terbiyemi ve saygımı bozmadım ama senin gibilerde katlanamam ankaradayım demişsin sen korkma sadece benim gibi cesur ol ve nerde oturup ne iş yaptığını söyle bende onu bileyim gerekirse ben gelirim yanına. ondan sonra artistlik yap ha gene çocuksun ayaklarına yatarsan onuda erkekliğine veriyorum bunuda belirteyim.eğer konuşabiliyorsan herkesin gözünün önünde söylede ona göre tanıyalım seni. adresim sende aynı şekilde bende seninkini istiyorum hani gaza gelip celallenen çocuklar diyorsunya seni görelim ne kadar büyüksün.bunları özelden atacaktım engellemişsin ama bana laf atıp engellemek yakışmıyor ne diyeceğimi beklesen insanlar bu yazıyı okumazdı.

[ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 21:32 tarihinde, Arcenique tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

konunun içinde olan yorum yapsın olmayan yapmasın die bişimi var ya? eer konunun içinde bulunmayan yorum yapmicaksa derdinizi forumda deil özel mesaj, msn falan yoluyla halledin. forumda böle bi topic açılmışsa herkesin yorum yapmaya hakkı vardır kullanıcı olan (yapıcı olması antipati kazanmanızı engeller o ayrı). herkeste bi konuyla alakası olmayan out anlayışı var da, o zaman burda bişiler yazcaanıza yakınmalarınızı başka platformlarda dile getirseydiniz ne güzel olurdu dimi? forum-vip kavramını da ilk defa görmüş olduk. neyse rank 14 olmak cidden zor 11 den sonra ne kadar zamanın olursa olsun bazı konularda kendini kanıtlamış olman da gerekio kesinnikle. öle.
Sosyal ağlarda paylaş

takip ediyorum kitlenmesini 4 gözle bekliorum ama sorun varmış şansınıza kitlenmiyor. birde buraya değil realm forumlarına olcaktı bu konu tome

( paticikte konuların hiç bu kadar düştüğünü görmemiştim ne bu çıkışa gel edebiyatı)

[ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 12:12 tarihinde, subuo tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@subuo ne desen haklısın ama adam hem millete birsey gözükmek için millet klavye basında cesur oluyor ayaklarına yatıyor biz alttan alıyoruz durumu düzeltmeye çalışıyoruz birde bakıyorsun işin gücün yokmu senin daha çocuksun git lvl kas gibi saçmasapan laflarla karşılaşıyorum kimse alınmasın laflarım sadece pirvana.dediğim gibi cesur mesur dedi gerekeni söyleyincede çocuk olduk :(
Sosyal ağlarda paylaş

işte türkiye'de online gaming!!!

heyneyse; evvelki bilmem kaç sayfalık gereksiz, saçma sapan,lüzumsuz ,kasıntı yazıları. birbirini anlamadan yazılan yazıları okuduk, yazanlara teşekkürler gece gece güldürdünüz beni sağlam kafayla gidecem mesaiye yarın.

gelgelelim sana tolme, seninle uzun bir süre aynı guildde oynadık, guildden çıkış sebebin ; çıkışından önceki ve sonraki zaman dilimi içerisinde yaptığın bazı şeyler ( "love you domo" mu yazmıştın hatırlayamıyorum) hernekadar hoşuma gitmese de ingame olmuş bitmiş olaylar.
rank 14 olmuşşun ve belliki şimdi yazacağım cümle için açmışsın bu topici. :)
tebrik ederim.

-gai
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...