Deborrah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 İyi günler öncelikle 3 sorum olacak: 1-Ben bir dialogun bir kez açılmasını nasıl sağlarım yani mesela bir iteme dclick ettirdiğimizde o dialog açılıorsa 10 kere tıklasak bilr 1 kere açılmasını naısl sağlarım. 2-Ben bir itemin bir char tarafından 1 kez kullanılmasını nasıl sağlarım? 3-Örneğin ben scp le bir koordinata bir npc yarattırdım.Orda summonlanan npc nin o kordinato home olarak benimsemesi için scp ine ne eklemeliyim. Şimdiden teşekkürler.
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bi sorundan dolayı yazamıyorum cevap. yükle burdan.
Deborrah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Tesekkurler bu konu silinebilir.Yada başkalarınada yardımı olması için burayada yapıştırayım.
Deborrah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Cidden yazılmıyor neyse link duruyor zaten.
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 1-Ben bir dialogun bir kez açılmasını nasıl sağlarım yani mesela bir iteme dclick ettirdiğimizde o dialog açılıorsa 10 kere tıklasak bilr 1 kere açılmasını naısl sağlarım. 1 Bak özel karakterler işlemediği için sen oralara türkçe yazmaya çalışacam on=@Dclick ine gel item ın if ((znin yanindaki yandan v,küçüktür simgesi) src.tag.itematikladin(v nin yandani buyuk simgesi ) == 0) item a tikladiginda yapacagi seyler ve altınada sunu koyuyorsun REturn 1 den önce src.tag.itematikledin = 1 else if ( (z nin yandaki yandan v,kücüktür simgesi) src.tag.itematikladin(büyüktür simgesi) == 1) src.sysmessage Ztn kullanmissin (istedigin seyi yaz) Return 1 2-Ben bir itemin bir char tarafından 1 kez kullanılmasını nasıl sağlarım Aynı tekniği kullanarak yapabilirsin Tag yaparsin yine ama tag adi farkli olsun.Birde sonuna Remove koycaksın. Anlayabildiysen :) süfer [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 21:15 tarihinde, Pikachu tarafından güncellenmiştir]
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Bazı eşyalar olur, karakterin çantasına bi kere düştüler mi hareket ettirilemezler. O şekilde yapabilirsin, hem çalınmaz da. Gerçi o zaman da kullanılamayabilir eşya.
Deborrah Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Pikachu ben bir dialogun 543252 kere açılmamasını istemekle yani tek kullanımlık değilde tıkladımı sadece bir dialogun önüne gelmesini istiyorum ard arda bilmem kaçtane açıp bug yapmasınlar diye genede sağol.
Tcpip Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 1-on=@dclick dialogclose d_blabla dialog d_blabla yukardaki şekilde yaparsan tek açılır. 2-on=@dclick if (src.tag.itemikullandimmi) () bunlar büyüktür kücüktür işaret src.tag.itemikullandimmi 1 else src.sysmessage zaten kullandin. return 1 endif 3-newnpc c_blabla şeklinde yarattıkdan sonra new.home istediğin kooordinat yada daha once girdi isen (p) yazarsın. [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 14:23 tarihinde, Tcpip tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 14:27 tarihinde, Tcpip tarafından güncellenmiştir]
Öne çıkan mesajlar