unac Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 yav açıldı açılmasına ama hala ıssız sanki.haberleri yok galiba daha çoğunun.bence e-mail servisi falan yapsınlar:D..paticik açıldı diye :p...şaka bi yana böyle bişi olsa iyi olur ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bi yeni sistem otursun da daha aktif olur o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 test bitsin rayına oturur hersey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Ben şu anki forumun görüntüsünden rahatsız oluyorum açıkçası... Eski turuncu paticik'in sevimliliği yok, giresim gelmiyo... Hele bi herşey tamamlansın, sonra yine dolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 beta testerlarız biz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 aynı fikirdeyım . görüntüsü berbat şu an , hiç açmıyorum bile o yüzden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 görüntü süper o goızu kahreden turuncudan iyidir geleceksede bu stil secilebilir opsiyon olarak kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Gride bisi yok sahsen . madalyalarin olmamasi renksizlik, cansizlik katmis sadece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 birde böyle olması daha iyi bence. gerçekten pati olanlar gelmelide, diğerlerini boşverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Yakında skin olayı falan gelir merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 privacy hede hödö... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 fistan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ya pm olayı yok smileyler yok bu ne allahım olsun biz patimizi aksesuarsızda severiz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 edit: pm olayını felan soruyodum demekki sizdede yokmuş. nihahah ee nolcak şimdi ben şimdi eziklik yapıp pm den sataşmak istiyom insanlara. yapamıyacakmıyım yani. [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 20:14 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Favorilerim olayı kapalı olduu için fazla girmiyom açıkçası. Gına geldi Knight Online ile ilgili yazılardan. Güncel başlıkların %50-60 bilemedin %40'ı KO ile ilgili oluyo :/ [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 21:19 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Ben de yeni farkettim yaklaşık 20 dakika önce fln.yenienmesi ii olmuş ama paticik radyo da olcak mı onu merak ediom.yeniden hoşgeldin paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 gri halini beğenen bir tek ben mi varım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Gri güzel, fonksiyonlar olsa tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 gri cok goz yoruyor. ben turuncuyu özledim. € deneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ne güzeli ya griyken fotokopi gibi duruyo diyorum inanmıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 @zerg deneyemedin galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 çok boş forum görüntüsü de kötü eski pati nerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 mumkunse ozel mesaj , quote tuslari falan aktif hale gelip boyle kalsin , ozellikle kullanici isimlerinin alti ayni kalsa , bir suru gereksiz tw , madalya , hede odulu falan olmadan guzel ve sade duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 öyle daha iyiydi kim ne kadar aktif görüyodun...ama üyelik süresine göre rütbe olsa daha iyi olur mesaj sayısı olunca gereksiz yere bisürü msj atılıyo kirlilik oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 eski pati daha güzeldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar