Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir bilmecem var çocuklar

porsuk

Öne çıkan mesajlar

GET THE SCOOP
find the phrase to trtih's strongbox then
return to trtih

secret phrase found
DESCRİPTİON
i can help you with the book but first you
have to help me
the tome you seek is in magically
locked strongbox to open it a special
falan filan diye uzayıp gidiyor yanlız revard yok thottbotta da bulamadım
Sosyal ağlarda paylaş

alakazamda var (www.alakhazam.com), google da arattıımda oraya yönlendirdi. Siteyi şu an açamadım ama ordan bakabilirsin. Du bi sn açıldı. Farkettimki bu quest aynı zamanda Chicken pet alma questiyle aynı olaylara sahip ya da ordan alınıo aynı görev.

http://wow.allakhazam.com/db/quest.html?wquest=1950

linki

dioki:

pit tayfasına sorarsanız, size asistan ismi olarak johnson ismini vericekler. Ahah tamam şimdi olayı anladım sanırım. Şeymiş, bu goblinlere soruomuşsun falan sana adamın Plucky isminde bir tavuk olarak dolaştıını sölüolarmış. O adamın apprentice i bi tavuk yani. Önce Magically Strong box ı alıp ona (yani plucky e) götürcekmişsin. Bide sanırım konuşmak için adama /chicken yapman lazım. Ona da bi bakim. Bi sn olay iice deişti, adama /beckon yapman lazımmış. Sen strong box ı bul yalnız dolaşan plucky die bi tavık gorursen /beckon veya /chicken yap.

Bide bu görevin prequesti Hidden Secrets miş
Sosyal ağlarda paylaş

- bir bilmecem var cocuklar
-haydi sor sor
-ben fazla mi zuppeyim ?
-evet oylesin adam ingilizcem yok demis sen once onunde yazilani oku heloloy heloloy
-eyvallah

neyse ,

thottbotta aciklandigi kadariyla soyle aciklayayim :

shimmering flats te yaris pistinin oralarda bir yerlerde bir kule varmis . bu kuleye gittigin rampanin dogusunda plucky johnson diye lvl 1 kucucuk bir tavuk varmis . bu tavugu secip /beckon yazacakmissin chat ekranina . tavuk insana donusup sifreyi soyleyecekmis

-------

edit : panda bugun cok hizlisin hehe

[ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 21:37 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.thottbot.com/?qu=1950

buda thott linki orda sarı yazılılar daha fazla rating alanlar ve buyuk ihtimal yardımcı olabileceklerdendir. Du bi bakim:

direk çeviriorum:

biraz kolaydı...
Problemin nerde olduğunu görmüyorum.

Adamla konuş,questi al.
Sonra bazı insanlar vardır ki onlar sana questle ilgili bilgi verebilirler.Kuledeki dallama asistanın kendini tavua çevirip öle dolaştıını sölüo. Kuleden ayrıl bakalım ve tavuu bul, ona /beckon dechat windowundan (pencere=window) ve birden ne görüceksin biliomusun? Bir adam. Sana parolayı vermicektir ama birşeyler fısıldadığını görüceksin. Ve geri dön sana questi veren adama diğer queste geçebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

kimsenin kimseye zarar veremeyeceği bu ortamda tehdit amaçlı sözler kimseye fayda sağlamaz
niyetin dalga gecmek değildi belki ama herkez dalga olarak algıladı
gereksiz gerilim olmasına gönlüm elvermez

[ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 22:44 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...