porsuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 get the scoop isminde bir quest aldım mage questi ama hiç biyerde ne olduğu açıklanmıyor bilen varsa bi diyiversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 shimering flats. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 abi tam olarak anlamıs değilim nedir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 thousand needles tan doğu ya gidiceksin shimmering flats e çıkıyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 abi questi zaten oradan aldım [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 20:40 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 porsuk tek bişi sorcam, reward'ı ne? zira tek dişe dokunur mage questi crystal water questi, dierleri lvl60 da hiç bi işe yaramayan şeyler. ha bi de şu +10 resist veren trinket var. eğer sağlam bi quest falan bulduysan hemen ben de bakayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 abi valla ayıptır söylemesi berbat ingilizcem var buraya yazıyım logu gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 quest descriptionı (açıklaması) yazarsan sana çevirebilirim burdan. bu arada reward= ödül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 GET THE SCOOP find the phrase to trtih's strongbox then return to trtih secret phrase found DESCRİPTİON i can help you with the book but first you have to help me the tome you seek is in magically locked strongbox to open it a special falan filan diye uzayıp gidiyor yanlız revard yok thottbotta da bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 birde npc var abi onun dediklerini yazayım istersen plucky doesn't want trtih to know he 's still in the smmering flats so he turned himself into the a chicken if you find plucky beckon him to you maybe he 'll come out of hidding bukadar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 -bir bilmecem var çocuklar -haydi sor sor -get the scoop adlı quest hede hödö -thottbot da quest altında millet post atmış oraya baksana -eywallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 alakazamda var (www.alakhazam.com), google da arattıımda oraya yönlendirdi. Siteyi şu an açamadım ama ordan bakabilirsin. Du bi sn açıldı. Farkettimki bu quest aynı zamanda Chicken pet alma questiyle aynı olaylara sahip ya da ordan alınıo aynı görev. http://wow.allakhazam.com/db/quest.html?wquest=1950 linki dioki: pit tayfasına sorarsanız, size asistan ismi olarak johnson ismini vericekler. Ahah tamam şimdi olayı anladım sanırım. Şeymiş, bu goblinlere soruomuşsun falan sana adamın Plucky isminde bir tavuk olarak dolaştıını sölüolarmış. O adamın apprentice i bi tavuk yani. Önce Magically Strong box ı alıp ona (yani plucky e) götürcekmişsin. Bide sanırım konuşmak için adama /chicken yapman lazım. Ona da bi bakim. Bi sn olay iice deişti, adama /beckon yapman lazımmış. Sen strong box ı bul yalnız dolaşan plucky die bi tavık gorursen /beckon veya /chicken yap. Bide bu görevin prequesti Hidden Secrets miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 thottbot ta bole bir questin varlığından haberi olan bi kişi, bile yokken hangi post tan bahsediyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 - bir bilmecem var cocuklar -haydi sor sor -ben fazla mi zuppeyim ? -evet oylesin adam ingilizcem yok demis sen once onunde yazilani oku heloloy heloloy -eyvallah neyse , thottbotta aciklandigi kadariyla soyle aciklayayim : shimmering flats te yaris pistinin oralarda bir yerlerde bir kule varmis . bu kuleye gittigin rampanin dogusunda plucky johnson diye lvl 1 kucucuk bir tavuk varmis . bu tavugu secip /beckon yazacakmissin chat ekranina . tavuk insana donusup sifreyi soyleyecekmis ------- edit : panda bugun cok hizlisin hehe [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 21:37 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 panda valla dahisin abi nedeyim tavık burada onu buldum ama sakat biraz kafasına gore dolasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 http://www.thottbot.com/?qu=1950 buda thott linki orda sarı yazılılar daha fazla rating alanlar ve buyuk ihtimal yardımcı olabileceklerdendir. Du bi bakim: direk çeviriorum: biraz kolaydı... Problemin nerde olduğunu görmüyorum. Adamla konuş,questi al. Sonra bazı insanlar vardır ki onlar sana questle ilgili bilgi verebilirler.Kuledeki dallama asistanın kendini tavua çevirip öle dolaştıını sölüo. Kuleden ayrıl bakalım ve tavuu bul, ona /beckon dechat windowundan (pencere=window) ve birden ne görüceksin biliomusun? Bir adam. Sana parolayı vermicektir ama birşeyler fısıldadığını görüceksin. Ve geri dön sana questi veren adama diğer queste geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 huun ve pandaalf efsanesiniz abi ya allah razı olsun kodun questi 1 saatir arıyorum eee nedemişler cok gezen değil ingilizce bilen bilir saygılar sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Bu arada ondan soraki quest Scarlet monastry library de doan ın olduu yerin ilersinde kırmızı halının gittiği yerde kitaplıktaymış. Onu da sölim. Görüorum çok o quest için gelen sm cileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 huun ve pandaalf abi ikinizde işi gücü bırakıp bana yardım ettiniz ya nekadar tesekkür etsem azdır [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 21:58 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yok şu an istanbul karlar altında, oyundaki pingimiz cok fazla die forumlarda takılıoruz heheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bir isimiz yok zaten pandayla ge yik yapiyorduk msn de ilginc olan ikimizinde ne kadar yardimsever insanlar oldugumuz bildigimiz halde ayni konuya ayni anda egilmemiz bi de itiraf ediyorum ickiliyklen daha yardimsever oluyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Shimmering Flats'te tavuk var, Plucky adında. Onu targetla ve /beckon yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 abi ozaman sen bide damar takılsan acaip holy olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 @huun görmedim "ingilizcem yok dediğini", ayrıca dalga geçmek için değil yardım amacıyla söyledim. uzun sözün kısası, düzgün konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 kimsenin kimseye zarar veremeyeceği bu ortamda tehdit amaçlı sözler kimseye fayda sağlamaz niyetin dalga gecmek değildi belki ama herkez dalga olarak algıladı gereksiz gerilim olmasına gönlüm elvermez [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 22:44 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar