fattal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 arkadaslar inanın su anda aglamamak icin kendimi zor tutuyorum bir pelerin takmak icin 5sefer evet yanlıs duymadınız tam 5 sefer pelerin gorevindeki canavarı kestik ama inanın hic biri sonuncusu kadar yıkmadı anlatayım sırayla 1- ilkte denedik kesmedik ve potu biten arkadaslara pot almak icin dısarı cıktım bir ezik asas aldım ve girdik iceri ve canavarı yatırdıgımızda anahtarı benden once aldı ve cıktı gitti (anahtarı ne yapacaksa?) 2- arkadasımızın biri sagolsun koxp unu acık bırakmıs anahtarı direk aldı 3- orclar tarafından baskın yedik (sonuna gelmisti) 4- tam artık inanmassınız son 5 vurus kaldı canavara ve orclar bastı 5-(beni yıkan) kestik ksayı acmak icin tıkladım ama oda ne kasa var ama acamıyorum yalvardım yakardım kim aldı kopxu kimin acık kimseden ses yok neyse bugun iki clan pelerin alacaktı biri benim ikincisi bir arkadasın dedik yardımlasalım alalım ikmizin clanınada peleirn bendeki butun healer ler ve wariorlar gectik ama orclar oldugu icin icerde orclar ile mucadele ettik aldık ellerinden ama saat baya gec oldugu icin yarına erteledik artık şidmi beni yıkan nemi? iki gundur bana yardım eden benim kendi healerim dedigim adam CAREWW:TR kospu acık bırakmış evet isimde verdim nedenmi adiligini gorun diye ve o kadar sormamda soylememişti anahtarın onda oldugunu ve benim clanımdaki elemana davet etmiş demişki gel bende anahtar ben clan kurdum sadece np lazım artık pelerin direk alacagız tabi arkadaslarım dostlarım beni satacak halleri yok (gercek dostlarımın) bana haber verdiler adama dedimki bunu neden yaptın aga gel dedi ben kurdum clanımı np lazım sana asistlik veririm gel birleştirelim baskan ben olayım dedi soyleseydi bana bunu birde onun icin keserdik tabi ona hic kufur etmedim insanlıgıma sıgmaz burdan sesleriniyorum HİCMİ EMEGE SAYGIN YOK? bu insanlar anlamıyorum neden boyle diyordum bugune kadar turkun turkden baska dostu olmaz ama sanırım yanılmışım simdi yine warior bulmaya calıs:( hayır canım arkadaslarım cok hevesliler ama 5 seferde husrana ugradılar hakmı bu arkadsalr adaletmi? bu nedir bir pelerin icin 5 sefer yaratıkmı kesiler???? CAREWW:TR bu arkadasımız aldı anahtarı artık oyunda gorunce gercegi bilen arkadslarımız koxplu hilekara ne soyleyeceklerse soylerler sanırım BUTUN UMUDUMU YİTİRMEK UZEREYİM:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 basına gelebilcek en kotu seyler gelmis bu adam bana bugun cz de pm attı gel clan kuralım anahtarda var pelerin almamıza gerek yok falan dedi :P bu arada oyundan bu olaylar cok soguttu beni bırakcam nerdeyse 2-3 tane sevdigim arkadasım olamsa cekilmez oldu gecen gunlerimizi cok arıycaz bu oyun için :S [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 03:10 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 03:12 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fattal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ya işte birde marifet yapmış gibi milleti davet ediyor ben burda üzüntüden kahroluyorum:(( ne desem bos bu adam icin:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitch_tr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 careww bugun bızım clandan cıktı arkadasın clana plereın gorevı yapmaya gıdıyoz dıyeee demek serefsızlık yapcakmıss onun yardımı bu kadarmıss demekkı neyse dıyecek bı soz bulamıyorumm kendı clanını kursun bakalım neyle kurcaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fattal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 kursun bakalım clanını bu yazıyı okuyanlar ve gercekleri bilenler clanına gelirmi acaba [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 06:23 tarihinde, fattal tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 olur ole arada biraz 4 ~ 5 kere girdik anca yaptik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Koxp olayi tersde eğer clanımla oraya giricem ve icerde birileri varsa babam olsa tanımam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Bende cLan Kurmuştum Görevden sebep bozdum Aynı tipler boL ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 amca oğlu sıkma canını 6. da alcez bu akşam ins. ama o carewww:_tr denilen adam kadar şerefsiz birisi görmedimm kosp lapat dedik o kadar kapatmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Arkadaşım senin adına üzüldüm ama senin için konuşup o anahtarı elinden alacağım ona ulaşırsanız honoured seni arıyor diyin o bana ulaşır ve benim çok kızdığımı söyleyin işallah yardımcı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 honoured cok saol ama 6. da pelerini aldık dün akşam :D abone oolmuştuk kosp cular yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sevindim onlada konuştum zaten msn den yakaladım gündüzleri çalıştığım için şirketten oyuna girmem pek münkün olmuyor ama bidaha sanırım böyle bişiye alet olmaz he burayıda okuyorsa clan onun için artık hayal ben abisi değilim artık aklanıncaya kadar tanımam :) ( yanlış anlamayın realde kardeşim değil oyundan :):):)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 La 50_cent sen de o cLandamısın. Walla oyuna uzun süredir giremiom çünkü char sattım bileydim daha öncede ben yardım ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 cure:::shot chacr. sattını ögrendim abi keşke satmasaydın ya :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 hee cure bu arada fattal amca oğlum başka clanlarda ne işim var :)))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 biz 20 kere girdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar