Mboma Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 aradıgım özellikleri yazıorum =) oyunda bişiler kasıcan kesinlikle savas cok olacak ortacag uzay fark etmez oyunu çok oynayan olacak ve kesinlikle TÜRKÇE olacak bu kritelerde bi oyun bulursanız lütfan haber verin.(bu özelliklerde oyun bulmak zor ama yani olursa kazara fişan gözünüze filan çarpar bilgilendirisiniz bizleride) Not: Ogame ve palantis harici oyun çünki ikiside baydı artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 www.muharebe.com www.ittifak.com du sanırım yanlıs hatırlamıyorsam : bende MMORPG arıyorsun sandım.Türkçe nerden bulcam dicektim :P ga bide www.thecrims.com var. [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 00:15 tarihinde, Pikachu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 thecrims güzel bir oyuna benziyo kayıt olduk bakalım saolsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 eyw kanka çok güzel bi oyun oyundaki nickini filan yazsana veya türk çeteleri filan varsa aldırır mısın benide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bunlar explorer oyunları mmo değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Türkçe mmo'yu kim nerde bulmuş ki. İstanbul diye bi mmo çıkacak deniyordu ama ne zaman çıkar bilemem, sanki bir mmo'nun türkçe çevirisi var diye duymuştum ama sallıyor da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Ragnarok online. ;) the crims oynamkıyorum ya.Hatta hiçbirini oynamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bi tarihde thelastmage(sonra spellcasters vesaire-ilk tr mmo benim bildiğim) vardı ama noldu bilemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 şu anda ilk türk mmo diye bir şey yok.Onlar betaydı ve tam anlamıyla çıkmamıştı.Keşke çıksalardı oynasaydık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar