Farinal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 çünkü zaten azıcık hatta 1-2 tane olan tr wow sitelerinden biri iyi bir başarı yakaladığı için seviniyrouz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 abi uzun uzun yazıyorum, süre aşımı falan diye kabul etmiyo kafayı yicem ya.. Sensible, yanlışsın.. açıklardım ama kabul etmiyo site ozaman :l not:bunu kabul edicek mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 @Farinal ve Sensible 1-2 tane değilki; sadece 1tane var Official Fan Sitemiz var bizim Türkiye WoW Camiası olarak.. O da WoWTurk işte.. EU-WoW'un anasayfasına çıkması büyük bir olay olmayabilir, ama bu ilk çıkışlarından biri ve güçlü bir tanıtım yazısıyla çıkarılmış.. Sevinmeliyiz, sevinmekte haklıyız! Devamıda gelmeli WoWTurk'ün başarılarının.. not:bu çıkmazsa bidaha post atmıcam abi buraya :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Abi şimdi, bi kere orda adımız yazıyor. Türk kelimesi geçiyor. Bu blizzin bizi saydığını gösterir. Bu gun sitesine adımızı koyan yarın Diablo 3 ,starcraft 2 ye turkçe manual koyar. Abartır, Universe of Starcraft'a türkçe dil seçeneği ve hatta türk serverı açar. Sen bugune kadar gordun mu "cok temız ıs yapmıslar tebrık edıyoruz xxxx ulkeye aıt arkadaslarımızı" dıe bı msg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 evet, GameBees olarak Stomped'e cikmistik zamaninda... :) ama yine de guzel bi sey, editor arkadaslari kutluyorum. her ne kadar Sensible kadar sert olmasa da yine de abartmamak lazim demeyi de eksik etmiyorum, cunku sonrasi yok. yani hadi kapilari actik falan olmuyo genelde; basit bi sey diye gecilip gidiliyo. olayi blizz editorleri olarak degerlendirirseniz oyle ortalikta olan 10000'lerce websitesinden sadece 1000'inin icinden birisiniz... ama bu da bi seydir. not: oyle bi yerlerde yazilmayla olmuyo bu is, genelde alinan oyun sayisina bakiyo; tr'de satilan orjinal blizz oyunu son donemlerde artti, bundan 5 yil once orjinal oyun alan insan sayisi 200'u gecmezdi. bi anda artti diye "turk server"i acilmaz elbet. her neyse tebrikler; basarilarinizin devamini dileriz. ayrica bundan 3 sene once blizzard kendi eliyle gelin diablo hakkinda site yapin sizi resmi fan sitemiz yapalim diye kampanya baslatmisti, belli araliklarla bu fan sitelerine link verip el ustunde tutuyodu; oyunun yayginligini artirmak icin... yakinda wow icin de yaparlar aynisini (belki de yapmislardir.) [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 22:35 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 inanilmaaaaaaz cok sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 wowturk duymamıştım duymuş oldum gj umarım tr de orj oyun satışı daha da artarda bunun gibi gelişmeleri görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 gene dediğim gibi, milletin daha wowturkten veya onun zaten 6-7 aydır fansitesi olduğundan haberi yok XD o nedenle bu kadar sevinen oluyo sanırım, yani wowturk fan sitesi ilan edildi sanıldı, o zaten fan dı, şimdi blizz kendi bi güzellik yapıp bahın bu siteye girinm ha şunnarı şunnarı yapmışlar güzel olmuş tarzı bişiler demiş @sensible: ya bırah, ilerle artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X-calibuR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Teşekkürler arkadaşlar elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Blizzard Fan Site olarak, hazırladığınız gelişmeleri Blizzard'a gönderiyorsunuz. Onlar inceliyor, duruma göre Ana Sayfalarından yayınlıyorlar. Sonuçta biz göndermekle mükellefiz. Ekleyip eklememek onların bileceği bir iş. Gönderdiğimiz 12 farklı başlıktan (ki en güvendiğim Priest El kitabı hakkında bir şey yazmamışlar) sadece 4 ünü oraya eklemişler. Zaten amaç kimse ile rekabet ya da hırgür değil. Amacımız beraberce Türkiye'de oyun ve oyunculuğun ilerlemesine yardımcı olmak.Oyuncuları bilinçlendirmek. Sonuçta MMORPG lerde en iyi oyuncu en hızlı level alan adam değil, server ı tarafından insanlığı ile takdir edilen adamdır. Türk oyuncular için elimizden geleni ardımıza koymayacağımızdan emin olabilirsiniz. Hepinize mesajlarınız için teşekkürler. Her türlü eleştiriniz dikkat alınacaktır. Saygılarımla XcalibuR - WoWTURK Makale Editörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 @Obaaa: Benle Sensible a niye söledin ki ben zaten WowTurku nerdeyse 1 yıldır üyeyim ve destekliyorum.Çokda sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smthrill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ya muzcu kardeşim bir konuda da bir kusur bulma ya ;) ilginç birisin valla.bu arada wowturk uzuuun zamandan beri takip ettiğim bir sitedir.daha iyilerini hakediyor.gerçekten kaliteli bir ortam.başarılarının devamını ve yine Türk ismini wow sitesinde görmek dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 mukemmel bir haber tebrikler site sahiplerine uyelerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 simitirhil baba sen bennen kafayı bozmuşun. dier postumu da okursan sanırım anlarsın. sandığının aksine wowturk'un başarısıylan çok mutluyum. zaten nasıl bir hasta ruh bununlan gurur duymaz, övünmez ki. postumda da sitenin zaten çoktan beri başarılı olduğunu sölüom orda da okursan bi zahmet. allam yarappim! bravo wowturk. işallah başarıların devamını dileriz (simitirhil için tekrarlıyım dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Sitenin yazıları güzel, bide ben bu siteyi daha önce bi yunan adamdan öörendim :) Bana wow-europe fansite programında bu sitenin olduunu sölediinde kendimden utandım (elin gavuru b ilio ben bilmiomuşum diye aylarca sokaa çıkmadım, hep adama söledim yemek olarak dışardn). Öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smthrill Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 "pati ile wowturk'e ufak 1-2 eleştrim var ama neyse" Muzcu yazını okumadan herhangi bişey yazdığım yok.Bak yukardaki lafına itafen söyledim.Ve ben eğer adımın simithril olarak söylenmesini isterdim öyle yazardım.Ben sana muz veya muzlu milk shake diyormuyum hayır orda ne yazıyorsam öyle diyorum.amacım tartışmaya veya başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yazması zor oludugu ıcın ole yazmıstır.Bende kısaltırım arada, zor gelıyor yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Wowturk un blizz official resmi sitesinde çokmasına sevindim, tebrikde ederim ama bunu milli gurur yapmamak gerek bunlar gayet normal şeyler sadece bizlere çok önemli veya sıradışı geliyor çünkü bu bir ilk.Bir arkadaş böyle giderse blizz ilerde türkçe manual yapar ve türk serverları açar demiş ben o arkadaşa tatlı rüyalar diliyorum. Bu dünyada herşey potansiyel ve para etrafında döner bunu unutmayalım, kimse aaa ne güzel hakkımızda yazı yazmışlar biz bunlar için server açalım, manual yapalım demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Tamam iste squark'in da dedigi o.Resmi yani offical fan siteleri acildikca,insanlar lisansli oyun urunlerine yoneldikce oyun firmalari Turkiye'yi daha cok onemsiyecekler. Bence cok guzel bir gelisme,wowturk'e tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 site adminlerini yakından tanırım gerçekten çok emek sarfediyorlar başarılarının devamını dilerim. Disaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Smthrill (c&p yaptım), hacı neden şimdi bana çattın ki. patiyelen wowturk'e eleştrim var, olamaz mı, aynı zamanda da buraları seviyor olamaz mıyım. bi şeye de kusur bulma telaşı değil bu, dost lafı yani sevdiğim için eleştrim var. zaten sevdiğim bişiyi ileri götürcek bi eleştrim/isteğim/dileğim yoksa mal mal takip ediyorumdur :) eleştri demek, yıkmak felan demek deil, kusur avcılığı da değil. o zaman bütün yorumcuları dövelim, başta da uluçlu hıncalı :D neyse özür dilerim "simitirhil" dediğim için, suark'ın da dediği gibi kötü bi niyetim yoktu sadece kolay yazmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar