tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Sizin için önemlimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Search et lan biraz tikimisin nesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 off aşın artık bunları yaa.. bu konuyu açmak bile saçma bence.. kusura bakma.. diyelim ki sen deli gibi seviyon.. sonra kız bakire cıkmadı napacan basacan mı tekmeyi? daha dogrusu basabilecen mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bencede cok sacma ......... eskıdendı o mevzular yanlıs anlamayında sımdı mıllet arkadaşının sevgılılerıyle ılıskıye gırıyor baskasına yaparken ıyıde alırkenmı kötü oluyo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Pika sakin kardeşim,tiki miki salla gitsin :) Ben geri kafalıyım önemli (üstüme gelmeyin)...Ne kadar modern de olsam Valeron'un dedigi gibi ailemden gördügüm örf ve adetlere göre kesinlikle önem veririm,bunun haricindede ilişkim olmaz zatem evlilik öncesi karşı taraftan nasıl bekliyorsam kendimde öyle yaparım... Bu konu tartışmaya açık. [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 00:21 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Eski(geri) kafalılığı seviyorum... [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 00:15 tarihinde, Bungala tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Ne olursa olsun ben şahsen çok önem veriyorum.Hani diyenler olucak sen yapmadın mi diye yapmadım bakire kızla hiçbişey ..Evlenene kadarda mümkünse yapmıycam.Evlendigim kadınında bakire olmasına kati titizlikle özen gösteririm.İsteyen geri kafalı desin isteyen hanzo,isteyen kro ben'İm aldıgım örf,adet,töre ye göre bu böle bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Yokta size geri kafalısın örümcek beyinli fln demiyorum da bişey sorucam Siz bekaretini alınca nolucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bakire olanla yapmadin ama bakire olmayanla yaptin yani. ya evlendigin kadin bakir biriyle evlenmek isterse? birinden boyle bisey bekliyosan ayni sekilde davranman lazim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 davulun sesi uzaktan hoş gelir.Siz gerdek gecesini düşünün bayanın bakire olmaması sizi çok etkileyecektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 uff bi gidin ya paticik bu tarz konulara gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Bir insan başkasıyla ilişkiye girmiş.Bi birliktelik yaşamış çok sevmiş girmiş ilişkiye.Ben bununla evlendim.Dışarı cıktıgımda bir mekanda eşimle ilişkiye girmiş adamı görsem hani selam verse karımla konuşsa ondan sora cevresindekilere " buna bi çakmışım " muhabbeti yapmıcak mı ? Yapıcak ister istemez yapıcak..Bekaret semboldür.Ben dışarı cıktıgımda benim yanımdaki kadın namusumdur o kadına sokakta birşey olsa sorumlusu benim.Ama ben kadınla evlendigimde sonradan her gece kabus görürüm yav bu nasıl akla hizmet esasen ben bakire olmayanlarla evlenenleri kabullenemiyorum ve çok saçma geliyor.Namus kavramı nedir biliyolar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hyr daha önce gelmişti bi ara. ya da arama napıcaksın? sanane ona ne bize ne. bana önemli sana önemsiz tiky kardeşim benden görüp özenecekmisin ya da amacın ne yani biraz arkadaşların dediği gibi aşın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Bana göre bir kişiden bekaret taleb etmek için kendinin de bekaretin bozulmaması lazım. Eğer ki kendin bakireysen bunu karşıdan istmek doğal karşılana bilir. Bana sorarsanız bence önemli değil çünkü bu kavramı kendimden beklemiyorum. Doğalolarak karşımdakindende bekleme hakım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Hiç bir erkek bakir olamaz.En basitinden masturbasyon yapmaya başladıgı andan itibaren bakirligi gider en nihayetinde.Bakir Erkek farklı bir kavram Bakire Kadın farklı bir kavram.Birisinin bakirliginde birşey olmazken digerinin bakireliginde çok farklı şeyler ortaya çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ahhaha evet kzilar kakada yapmiyo, birakin bu isleri, sevin sevisin ama korunmayi unutmayin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 BAkir nedir ya? ROFl Bekar o. Erkeklerde bekar kızlarda bakire.ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 puhehe önemli deil nası olsa evlenmicem. %2 lik bir ihtimalle hayatımda başarılı olup zengin olursam 70imden sonra param için benimle evlenmek isteyen bi 20lik alabilirim 2 ay sonra da ölür giderim herkes memnun kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 kızlar masturbasyon yapmıyor mu? şöyle bir sır -artık sır mı değil mi bilemem- vereyim alayı yapıyor. bekarete gelince; benim bekaretten anladığım sadece zar değil. öyle kızlar var ki zarları yerinde ancak yaptıkları hartkor :d ben namuslu, akıllı bir kızı seçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Peki valeron ve valeron gibi düşünenlere bi soru, Ya bekaretini kaybetmemek için anal rullez yapmışsa? O zaman ne olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 pikachu kendi cahilliğine gülüyorsun. bakir başka bekar başka. ve bakir diye bir kelime var aslanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ver elini öpim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bi da zakir var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Pika onu anlamanın yolu var :D,ya zaten böyle bir ilişkiye girmiş kadın belli oluyor bunun için kasmanın manası yok bunu kabul edebilicek kişiler vardır edemiyecek kişiler vardır bu tartışmanında sonu yok gibi görünüyor ben şahsi fikrimi söyliyim ben evlendigimde ilerde birisinin karşıma çıkıpta ben senin karınla ilişkiye girdim şöyle yaptım böyle yaptım demesini kaldıramam belki benden daha geniş insanlar vardırki umursamazlar.Benim için aşk farklıdır namus farklıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Oynasanayla paralel gidiyor konular :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar