codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 silahın arkası fazla detaysız ve renderlanmemiş olsun bu da bi başarı daha ilk modelim bu [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 21:24 tarihinde, codename_curse tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Cismi algılayamadım ama tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 uçak savar tank (post modern [umarım doğru kelimedir])gibi ama daha ilk çalımam olduğundandır çok iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 helikopter fütüristik hovercraft tankı :) çalışmaya devam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Gelecek var. Yalnız ilk olarak daha az komlike modeller yap bence. Bide yapmadan önce nasıl birşey yapacağına karar ver. Doğaçlama çalışmışsın galiba ilginç olmuş "pervaneli howercraft" :) Smooth efekti falan ver bi renderla Başlangıç için güzel yapmışsın ama tebrikler yani.p [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 01:18 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 modellemeden önce çizsem yada resmini araştırsam daha iyi olucak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Congratz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 renderlamadan gondermek nasil bir mantik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ıı renderlamaı yeni yeni söküyorum yeni yaptıımda koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 yalnız ben orda silah benzeri bir sey goremedim :( nerde bu ? yoksa o pervane benzeri sey mi silah ? yalnız ciddi olarak hovercraftvari bir postmodern tank calısması olmuş. tebrikler yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ilk deneme için iyi. ama render al bakalım bide öle görelim, bide meshsmooth ver öle render al görelim bakalım nasıl olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bu neee?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar