Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oside oynayan arkadaslar.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de europeda oynuyorum arada guildim yok ama hala böyle uzun süredir uo oynasam da hala bilmedim şeyler var bu osi hakkında yardımcı olabilcekler varsa oyunda nick merrill, europe serverdayım britte dolanıyorum genelde çünkü daha bi rune book bile alamadım dungeonlara gidemiyorum bu yüzden
Mesaj tarihi:
yapmayın beyler yazık bana.. zaten vatan hasreti çeken bir adam gibiyim. uo ilk göz ağrım benim, 2 yıldır uzağım ve hala imanewbie.com olsun held olsun zaman zaman okuyup eğleniyorum. screen shotlar koyun sizden ricam. :/
Mesaj tarihi:
valla ben 1999-2000 de falan türkiye'deki free shard furyalarinda oynamistim sadece. osi macerasina yeni ciktim. hem bir sürü expansion cikmis oyun degismis, hem de zaten osi ile bahsettigim sunucularin arasinda tonlaraca fark var. bana su an icin cok eglenceli geliyor. tek sorun europa sunucusu bekledigimden daha bos geldi, ben genelde kalabalik sunucu severim.. neyse daha britain'a gitmedim, kalabalik ordadir herhalde.

tam imanewbie gibi dolasiyorum anlayacaginiz, kiyafetleri görünce ben kendime gülüyorum hehe, ss koyarim newbie halimden. :d
  • Yeni Oluştur...