JuM Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Arkadaslar oynadıgınız server ve nıcklerınız nedir? warsa msnleride verirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 europe-apache Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Apache dostum. Ozel mesajda atamıyorum. Msn versem eklermısın. Bı kac sorucam. Maddı destek ıcın degıl yanı :) [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 zaten varsın lıstemde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 baska oynayan yok mu su sıralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ben de mi actırsam yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ben de europeda oynuyorum arada guildim yok ama hala böyle uzun süredir uo oynasam da hala bilmedim şeyler var bu osi hakkında yardımcı olabilcekler varsa oyunda nick merrill, europe serverdayım britte dolanıyorum genelde çünkü daha bi rune book bile alamadım dungeonlara gidemiyorum bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 eudakı turklere guvenmeyın hepsı cın olmadan adam carpmaya meyıllı tıpler kendımden bılıyorum ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yapmayın beyler yazık bana.. zaten vatan hasreti çeken bir adam gibiyim. uo ilk göz ağrım benim, 2 yıldır uzağım ve hala imanewbie.com olsun held olsun zaman zaman okuyup eğleniyorum. screen shotlar koyun sizden ricam. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 valla ben 1999-2000 de falan türkiye'deki free shard furyalarinda oynamistim sadece. osi macerasina yeni ciktim. hem bir sürü expansion cikmis oyun degismis, hem de zaten osi ile bahsettigim sunucularin arasinda tonlaraca fark var. bana su an icin cok eglenceli geliyor. tek sorun europa sunucusu bekledigimden daha bos geldi, ben genelde kalabalik sunucu severim.. neyse daha britain'a gitmedim, kalabalik ordadir herhalde. tam imanewbie gibi dolasiyorum anlayacaginiz, kiyafetleri görünce ben kendime gülüyorum hehe, ss koyarim newbie halimden. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sardok / atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 eu dayım bende [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ah gkv günleri ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 mirage nbl'dan hatırlıyorum eğer fakein yoksa seni. o bahsettiğin dönemdeniz biz de. uzun lafın kısası SS plz bab at alıcaz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 eu/atlantic vardı karakterlerde isimlerini bile unuttum bir kısmının :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 zorbey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 zobotok-fafnir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar