Caine Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 neden butun KAL'lilar krodur? (Cuneyt Arkin) bak adam demis zamaninda baska soze ne gerek var?[hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JensNowo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 said: Goarth, 29 Eylül 2002 13:16 tarihinde demiş ki: hehe bende sizin köşede bakkal varya o kalabalıktaydık paso bizdendi iyi yürek varmış sende :-)[hline]BJK BJK BJK ehuah olm napalım ya alperin sewgilisi kaşındı ahua[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 bu arada umut deniz elçi hz 1 e de olan ilk tenefüs sınıfında dur geleceğim yarın[hline]I'm still there everywhere I'm the dust in the wind I'm the star in the northern sky I never stayed anywhere I'm the wind in the trees would you wait for me forever ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 said: JensNowo, 01 Ekim 2002 16:42 tarihinde demiş ki: said: Goarth, 29 Eylül 2002 13:16 tarihinde demiş ki: hehe bende sizin köşede bakkal varya o kalabalıktaydık paso bizdendi iyi yürek varmış sende :-)[hline]BJK BJK BJK ehuah olm napalım ya alperin sewgilisi kaşındı ahua[hline] kavgalar boş işler içine atıcan öcünü çok acı alıcan kavga nedir ki sadece geici bir acı..[hline]BJK BJK BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 tamam yarın içerde olurum:)[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 kaç olm kaç canını seviyorsan kaç hatta kaç sen ibrahim beberin kollarına[hline]BJK BJK BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 berber sux o adam bu sene son gün bi kazaya kurban giderse şaşmayın.. saçlarımı kestirdim onun yüzünden..[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 ehuhe bererin surata dikkatli bakın... bence adamın suratı Lucas Studio'larında üretilmiş bir uzaylı maskesi :) hem berberin sevenleri de çoktur hele bi de 5 günlük tatil verdikleri ohooo mütüş severler 11-i den bir öğrenci -bennn diyorummm... sene sonu gelsin diyorum... gösterecem ona kabzayı diyorummm... *elinde hayali tapanca sallar*[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 İstek üzerine hoca dövecekseniz wanted list 1-Berber 2-Gönül Gutbet 3-Tangül 4-İbrahim Taştı 5-Aysın 6-Sülo 7-Aymar[hline]BJK BJK BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 1-metin tevetoğlu 2-orhan güler 3-berber[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Mkc yi de dövün. Agız kokusu ve de elleriyle 2 omzunu da aynı anda durtmesi deli ediyor... [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 01 Ekim 2002 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 MKC adlı şahıs Türk Televizyon dünyasına mal olmuş gelmiş geçmiş en naide insanlardan biridir. Tek kıllı bile 100lerce öğrenciye bedel.. :-)[hline]BJK BJK BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 gönül hocadan ibrahim taştı ocak battıdan ne istiyonuz laan ben severim ikisinide...[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 bu genç hazırlık arkadaşımızı ceketini attığı altına kırmızı tişört giydiği gömlek dışarda ve kravat dağınık olduğu için azad ettim sınıfta hatta hazırlıklarda eşini görmedim tebrik ederim e ceketlileri ezmeye devam o zaman ..[hline]I'm still there everywhere I'm the dust in the wind I'm the star in the northern sky I never stayed anywhere I'm the wind in the trees would you wait for me forever ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Praw ben de ceketliyim gel ez beni güzelim (-8[hline]Let him who desires peace, prepare for war. - Vegitus, 4th Century Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 topluca sınıfta kalalım... ben bir sene daha okumak istiyorum... neden liseyi bize de 4 sene yapmadılarki...[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Gönül Gurbet ve İbrahim Taştı yı sever ama gider herkesin sevdiği Mr.White 'ı sevmez ne ters adamsın sen yaaw[hline]BJK BJK BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utemo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 ben 2000 mezunuyum yatılıydım.. 2000 mezunu var mı burda? ya da herhangi bi yatılı..[hline]saygilarimla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 saol prawler yarında içime kalın bişiler giyip koldan çıkarcam(kesin atılcam kesin)bu arada sizde sınıf yazın ben gelip basayım teker teker.[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 11 TM K buyur bir çayımı iç ;)[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 ok gelicem yarın bir ders adın neydi?[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 ildeniz[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 ok bücür biri görürsen kesin benimdir:)[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2002 bugünkü tören manyaktı hehe MKC'nin törende parmak kaldırtma fikri de tarihe geçebilir ehehe ibrahim berber'le amma dalga geçtiler yaw,ben korkuyodum o adamdan,gözümden düştü bugün :)[hline]zürafa hakları istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 said: DeLi_CeVaT, 12 Ekim 2002 00:55 tarihinde demiş ki: bugünkü tören manyaktı hehe MKC'nin törende parmak kaldırtma fikri de tarihe geçebilir ehehe ibrahim berber'le amma dalga geçtiler yaw,ben korkuyodum o adamdan,gözümden düştü bugün :)[hline]zürafa hakları istiyorum! olayı arktan duydum da harbi çok iyiymiş euahe[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar