_Achilleus_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 beyler ben bu oyunu uzun zaman önce bırakmıştım oynamayı koya dalmıştım ama hiç bir oyun gerçekten uonun yerini tutmuyormuş bn biara dark-tower normal açacagınız ckarekteri seçiyorsunuz mage100 alcmy100 arc 100 fens 100 sword 100 tacktik eva medi 100 yani combat skilleriyle işe yarayan birkaç skill alcmy gibi bunrı verse örneğin despayse kadaryukarısı aşğısıda brit köprüye kadar bir alan olsa sadece buraladar sırf actions olsa 2 3 tane blessli çanta olsa gidenler kaybolmassın diyye ilk başlangıçta kerkesde +15 katna ss ve krss olsa 10tane sırf actions para kasma yok bişey yok sadece actions böle bir server varmı yokmu bilimiyorum ama biliyor olsamada onda oynarım sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 arkadaşım burası uo playerları forumu değil, burada biz sunucuları, altyapılarını, scriptlerini tartışıyoruz, gidin başka yerde yapın reklamınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Achilleus_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bune şiddet bune celal arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 reklam gibi olmasın ama www.sinceuo.com diyebilirim bende oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 kıt mısınız? reklam gibi olmasın ama adres bu.. bu kadar da olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Oynadığınız serverı söylemeniz zaten reklamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ahah insanı zıvanadan çıkartıolar vay be legbra sinirlendi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyersoze Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Allah için reklam olmadı ama haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Hadi buraya daha önce takılmadın, bölüm başlığına tıklamadan mı girdin bu foruma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar