Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kettemoor - Eclipse harvester exchange

athea

Öne çıkan mesajlar

selam =]

kettemoor'da oynaMAyan bir arkadastan yardim reca edicem...

mumkunse kette serverinda benim icin 4 tane harvester yerlestirebilir mi? karsiliginda ben de eclipse'deki tum slotlarimi verebilirim.

harvester vs. herseyi karsilayacam, maintenance da bana ait, sadece yerlestirmeniz yeterli. bir iki saat ayirip girebilirseniz servera hemen hallederiz, oyun saatinizden de calmamis oluruz.

tesekkurler simdiden[hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy
Twi'lek dancer of The Glitter Pit - obsessed with shoes and terribly in love with baby gnorts...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
athea, 29 August 2003 17:57 tarihinde demiş ki:
harvester [hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy
Twi'lek dancer of The Glitter Pit - obsessed with shoes and terribly in love with baby gnorts...

ne ola ki? (biraz konudan uzaklaştım özür)[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Sosyal ağlarda paylaş

athea,

kettemoor'daki engineer karakterimle bir 15 gün oynamayı düşünmüyorum. tüm slotlarımı karşılıksız verebilirim ama ancak 15 gün için. eclipse'teki karakterimin yaz-boz tahtası olma durumu sona erdiğinde kettemoor'a dönüp silah milah işleriyle uğraşmak niyetindeyim. bu da dediğim gibi en az 15 gün sürer.

eğer ilgilenirsen haber ver lütfen, geleyim kettemoor'a. yıkılmak üzere olan birkaç mini harvester falan kalmış olabilir kurulu vaziyette. onları falan devirir senin işi hallederiz.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Sosyal ağlarda paylaş

aa tamam, ne $irin, ne $eker olur =]]

guzel bi iki spot var da evime cok yakin, stoklayayim dedim, ilerde cok lazim olacak. bi hafta sonra degisir zaten yerleri, bir hafta bile yeter yani.

sen gelmeden ben hazir edeyim de harvestlerlari falan, bekletmiyim seni. cok tesekkurler =][hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

e haliyle server down oldugu icin harvester falan toplamak nasip olmadi =p

bizim architectlerden birine dadanayim server acilinca hallederiz hemencik =][hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy

[Bu mesaj athea tarafından 30 August 2003 14:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sen Reno'yu da oynuyosun, lazim olur sana slotlarin diye solemedim =o=

cok istiosan bi iki wind hedesi koy, gebercem 16 tane harvester'a power yetistirecem diye =pp[hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

athe bence wind i hemen atla sen
wind 4 power ve 50 maintanance mı neydi
solar 8 power ve 50 maintanance
fusion 13 power ve 50 maintanance
yani wind kullanmaya cidden deymez, aynı bakım parasını yiyorlar :P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''

[Bu mesaj Darksun tarafından 02 September 2003 16:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...