fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 2 aydır birlikte olduğum sevgilime hediye almak yerine ( çünkü 14 şubat zaten bana saçma geliyo ) en azından bi yerlere yemeğe götürmek istiyorum ama Ankara'da böyle hoş bi ortam nerde var bilmiyorum. Bilen varsa bi yardımcı olabilr mi bana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 kızma da, gezdim tozdum bölümü var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Aaaah ah.Bende tuvalet kağıdıyla yada maydonozla çıkarım yemeğe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Ben inek şeklindeki kumbaramla çıkıcam,beni ve yeni kuruşları en iyi o anlıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ben de bi çatıya cıkıp kutlayanları mı vursam? yanımda da buyuk boy pizza kola patatesim, ohşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 dory hangi çatıdasın yanına geliyorum(cipsimi ve kolamı ben getiririm ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ama .. ama dory benimle yemege cikiyodun hani =(( raki-balik yapicaktik hani ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 löy löy löy . iki kere gitmis serefsiz. [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 19:08 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bende geliom..khalad sen getirirsin benm cipsleride:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 @vanil anam çok iyi bi çatı biliyorum, hem sevgilileri vurur hem de raki balik yaparız:D @khalad sen de bize katıl, kavun neyim getir:D [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 19:10 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Belleşçilik yapma unac! Tamam dory sen listeyi yap ben getiririm :) [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 19:11 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 @dory: sefkililer günüydü ama sefkilim. ayip ediyosun . khalad gelmemeli. basbasa olmaliyiz yalniz sen ve ben.(zuh zuh) denize karsi böle oh mis. =Pp hem bi de catilarda kediler var anacim. sen sefkilileri vuramadan onlar seni vurur dsfdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 heves yaptık elleşme :D ekledim listeye seni de, evet sevgili vuruyoruz gelmek isteyen, afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ühüh hayvan kari!!!1 hayallerimi yiktin!!1=((((((88 (dsaasdasdas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 tamam tamam kabul bende kendi cipislerimi geterecem sözzzz...bendeee bendee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 tamam ekledim seni de;) nihahah hepsi ölücek!1!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 tmm yok yani bilen! ok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bkz: dopiki patlatmak ehu özür dilerim kendime engel olamadim şş bilen varsa yazsın guzel bi yer, oraya da ugrarız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 sevgilimle bende gelebilirmiyim taşlamaya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hiyya!!1 bunu da kazana atın!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 kızdırmayın fedemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ne gelmesi..bizsizi vurcaz nihahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Gelmeyin eğlencemi bölmeyin lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 said: hediye almak yerine ( çünkü 14 şubat zaten bana saçma geliyo ) en azından bi yerlere yemeğe götürmek istiyorum Fede , yemege götürdügün zaman taki türünden birseyler de(yüzük veya kolye) hediye edebilirsin ya da bir adet gül. Daha bir romantiklik katar kanimca . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hayır vanil, o çok begendigin yüzüğü almıycam sana! boyle başkasına fikir verir gibi yazma, sömürdün beni yeter asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar