Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

the paticik cup =o= 3 [managerzone]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bak defans a 5 toplu defansları 15.000 Euro ya fln alırsın Ortasaha dersen walla 7 toplu paslaşma adamı geçenlşerde 18 yaşında 20k euro ya aldımki bulursun 5-6 toplu ortasaha 15 e fln Forvet dersen bundan 1 sezon önce 7 toplu şut çekme adamı 20 ye almıştım kısacası zor diil
Mesaj tarihi:
bilmiyorum o kadar veren olabilir , ama yasli tiplere vermem o kadar para sans yok bende baska birinin oyuncusu 36 yasina kadar oynar benim aldigim direk 1 sene sonra emekli olucam der uzulurum .
Mesaj tarihi:
biz corba ile besleniyoruz maddi sikintilar kapida , bide 40 yasinda ki topculara para ayiramam :)

birde su sponsor olayini sorucam 3. ligde ne kadar para veriyolar . 4.ligde 44 000 geliyo haftada . ona gore 3.lige cikicam farketmiyosa kasmayayim simdilik :)
Mesaj tarihi:
bu yasli adamlar sezon sonunda emekli olucaklar, transfer edince direk gidiyolar mi yoksa sezon sonuna kadar oynuyolar mi? gecici cozum olarak ucuza iyi bi veteran almak akillica mi?
Mesaj tarihi:
Ucuza yaşlı oyuncu almak akıllıca ancak çok ucuza olmadıkça emekli olacak oyuncu almamanızı tavsiye ederim.emekli olmayacak ancak 32-33 yaşındaki oyuncuları almanız takıma dogrudan etki yapar.

@perfi;
2. ligde 66.000 euro sponsor geliri. 4. ligde 44.000 ise 3. ligde 55.000 eurodur :)
Mesaj tarihi:
abi piyasadan haberınız yokmu sizin.

Ben şu ana kadar 100bin euronun altında gördüğüm futbolcuların hepsi 2-3-4 top civarı
7 paslaşma falan hepsi çok pahalı keşke olsada alsam zaten 3 yabancı sınırı var türkte yok

NE BİÇİM OYUN LAN BU!
  • Yeni Oluştur...