Trasty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 hatta gidip adamları bulup sıkalım kafalarına dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Yabancisiz ciksalar cokmu gucsuz olurlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ben diyorum ki ben fistan ve hörüyü yenebiliyim.Ona göre kadro yapsınlar böylesi daha makul değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 alayınıza geçmiş olsun bende ne paf var ne genç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 naptın ki _? bak yalan söleme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 sattım napcam. bi genç var 15 yaşında antreman kampında. bi 18 lik var antreman kampında. 2 tane daha var 18 lik satışta.geriye kalan 15 kişi as kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Yabancidami yok Fistan :) vardir vardir yabancii.. heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 tamam yabancıları yedeğe çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 15 yaşındakı gençlerimi çıkardım dreamclub Fc karşısında çatır çatır oynuyor sübyanlar. 1-0 önde 56.dakka bide antrenörler gelse felaket işler yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bu arada antreman kampı için nasıl teklif gelicek ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Digerkiler ne dusunuyor bu konuda once soralim. Bence ufak bir etkisi olur olaya , bence bu sefer oyle pafti suydu buydu olmaz.Ayip fistana da.O niye hep sonlarda olacagi turnuva oynasinki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 İlk defa bu sezon altyapı çıkardım bende.Çatır çatır oynuyor diyorsun,sizin oyuncuların özellikleri kaç toplu?Bendekiler bir iki toplu veletler.Birkaçını kampa gönderdim ama top alabilen yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 o zaman hörüye haksizlik olmasin diye hörüde sadece yabancisiz oynicak.. öyle yapalim zevkli olsun alayiniza isyan ulan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Hepsi normal kadroyla çıksın normal taktiklerini yapsınlar.Souless doğru söylemiş bu sefer adamlar sonlarda oluyor =) Ee zaten herligde vardır güçlü takımlar bu ligdede 3 büyükler bunlar olsun işte. Önemli olan onları güçlüyken yenebilmek ben Fistanın 16 yaşındaki veletlerini 150bin euroya aldığım transferlerımle yenersem ne zevk alırım ki. Ama gerçek kadrosunu yendimmi nassııı kodum demenin zevkide ayrı. Normal kadrolarıyla çıksınlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Iyi ozaman Horu ve Fistan yabancisiz cikarlarsa maclara dengelenmis olur.Herhalde takimlari 2-3 yabanci olmadanda kazanmaya oynayacak kadar gucludur. [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 23:57 tarihinde, Soulless tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 3 yabancımı ben 2 milyon 130 bin euroya transfer ettim :(( toplam değerleri 1 milyon 600 bin euro :( takım göçer direk. Hörü'nün yabancıları genç ve o kadar kaliteli değil.Sadece orta sahasındaki iyi.O yabancısız çok rahat oynayabilir ve bu kupayıda alacak güçte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Kulüp Bluehouse JK Bitiş tarihi 2/10/2006 2:16am İstenen fiyat 101 EUR En son teklif 990 000 EUR FC Antalya United Ya bokunu çıkarma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ek is olarak napiyosunuz mz de ya bizde o kadar para istiyoruz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Şöyle bi öneri veriyim Antalya - Hörü maçlarında as takım çıksınlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Son anda vazgeçtim kaleciyi almaktan. Forvetimi orta sahaya çekip ileriye daha iyi bi forvet almayı planlıyorum :) şu anki forvetim biraz komplike bi futbolcu.8 pas 8 şut .nereye koysan gider eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Benim ortasahada 1 tane 10 Pas'lı adam war dierleri 8 we 9 Defansım 1 tane 6 Top çalma 2 tane 7 top çalmalı adam war 1 tane 8 top çalma Forvet 1'i 9 şut 1'i 7 şut Kaleci 7 Kaleclik ama dediğim gibi kadrom felaket genc 3 mewkininde Top kontrol sewiyeleri gayet yeterli fakat Dayanıklılık - Hız düzeyide yeterli olan sadece 5 futbolcum war ilk 11 deDmc de oynatıım adam sağlam 7 top çalma 6 paslaşma top kontrol 3 dayanıklılık 4 hız 3 19 yaşında bi yabancı bu eleman ilerde sağlam olur Tecrube - Hız - Dayanıklılık eksikliği yaşıorum şu an sadece Kadromu anlattım artık tatkiklerinizi ayarlarsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 hastamısınız nan siz! benim ortasahad 3 paslı 2 hızlı 1 orta yapmalı adam bi tane 5 pas 5 şut var bide 3 orta yapma 1 hız 2 dayanıklılık var Defansta 3 top çalmalı en özelliklisi o kaleci 3 kalecilik 1 top çalma 5 oyun zekası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 sizce bu oyuncu ne kadar eder ? [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 03:26 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 350bin euro dan aşşağıya verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 hmm blacki yenerim ben bu durumda keh keh keh, siralamada da 21529.uluga yukselmisim. hizli ilerleyisim devam ediyo, nazar degmesin takima, puh masallah koclarim benim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar