Voys Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 oo süper, aquiladan sonra yenebileceğim 2 kişi daha buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 benim de wendigo sk var arkadaslar ama daha tazeyim ve oyunu anlamaya calisiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Şimdi Ufak bi inceleme yaptım Takımlar kadro yapıları ile ilgili.. Hörü ve FC Antalya United'ı ayrı bi durum olarak koyuorum onların üstünlükleri ortada Fakat diğer takımların kadro yapıları birbiriyle çok benzeşmekte Tahminlerime gelince Antalya ve Hörü 1-2 de yer alır Myth Busters , Sönmez , Batallı , Brotherhood, Prekazi , Tomahawk , Bahcelievler Ligin üst kısmını kovalar ki bunların arasından kadro yapısını en çok beğendiğim bahcelievler , Tomahawk oldu.. Kendim için yorum yapmıyorum. Orta ve Son Sıralar içinse London , Göztepe , Pehlivanköy , Siyahbeyaz, Cock , Altınova , Cukurca Takımları olur diye Düşünüyorum detaylı tahminime gelince 1. Antalya 2. Hörü 3. Bahçelievler 4. Tomahawk 5. Sönmez 6. Prekazi 7. Myth Busters 8. Batallı 9. Brotherhood diye gider diye düşünüyorum bu arada hatırlatırım bu ligde As Takımımla oynicam yedek Takımla çıkmicam :) Neyse Herkese Başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yedek takımım yok.geçmiş olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 allaamm ya orta ve son sıralarda geziyor benım klubun ismi Yapılanmaya gittik Ulan ! İlk 5 girmessem sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 as takimin formu zirvede fakat yedek takimla mac yapmadigim icin genel formum dusuk gozukuyor bu bi sorun yaratirmi as takimla oynuyorum ligte , yaratmiyosa ben yandim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ordaki forma bakma sen takımdaki oyuncuların formuna bak yüksekse iyi oynarlar eğer dinlenmek istiyorlarsa falan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ayıp ama trusty, sırf bu yorumun yüzünden sana 4 gol daha fazla atcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 go SÖNMEZ go! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 go SÖNMEZ go! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bu zegna nerden pörtledi ? bu adamın takımı neyin yoktu.Rüşvet mi verdi bide 5. olarak göstermişsiniz Kirlettiniz nan mz yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 acil bi adami takimdan atmam lazim ama yuzsuz herif gitmiyo napicam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 sönmez zegnanın deil ya black trasty nin.o taraftar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 said: acil bi adami takimdan atmam lazim ama yuzsuz herif gitmiyo napicam :( 24 saat içinde başka birini kovmuşsan beklemen lazım. ama kovmadım diyosan takımdan at dedikten sonra çıkan ekranı biraz aşşağıya indir ve altta göreceğin evet butonuna tıkla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 iste o butonu alta koyanlarin ... sagolasin acik arttirmada one gectim 6 dk da kimse atlamazsa hayatimi kurtardin :) hm birde fistan hazir burdasin sorayim C kalitesinde bi antrenor buldum bana baya bi lazim skilleri , max ne kadar vereyim garanti almak istiyorum . [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 01:02 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 O beğendiğin antrenörün ismine tıkla. bi sayfa açılcak.antrenor ve orada bi fiyat yazacak. diyelim ki orda 3700 yazıyo.sen o antrenore o fiyattan yüksek bi teklifte bulunmalısın. 3900 gibi mesela. ama cok istiyosan 4200 falanda verebilirsin.sana kalmış bişey. bu günlerde bazı manyaklar C sınıfı antrenore 10.000 euro gibi maaş teklif ediyolar.hiç gerek yok.öyle bi hataya düşme. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 benim daha ikinci sezonum bu oyunda, ilk sezon hicbisey yapmadigimi da goz onunde bulundurursak bir iddiam yok bu ligde. amacimiz tecrube kazanmak ve eglenmek. herkese basarilar. sadece voysu yensem bile yeter bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ay ay ay ne kadar güsel şeyler bunlar =) ya ben kendi ligimden zevk almııcam belli.Dostluk ligi daha zevkli geçiyor.Ne yapsam etsem transfer yapsammı bu lig için sağlam bikaç kişi. ya bide ben antrenör ara dedim D sınıfı altyapıları çalıştırmak için günler oldu hala iş başvurusu yok Piyasa geniş herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bi kere Ara butonuna tıkla öyle bırak.gelmedi diye La bi daha ariyim dersen 1 hafta daha ertelenir gelmeleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 blackchaos Olayın özü şu zegna akrabam oluyor e doğal olarak Soyad'lar aynı "Sönmez" o durumdan kaynaklanıyo.. (Gerçi bizde burda öğrendik forumda Kayserisporla ilgili bişi tartışırken :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yuh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ligin daha zevkli gecmesi icin fistan ve hörünün maclara paf as karisik cikmalarini planliyorum ona bi oran bulunucak.. yani ilk ikinin belli oldugu bi ligde oynamamiza gerek yok sanirim.. o yüzden ben diyorum ki fistan 7 paf 4 as ile ciksin maclara hörüde.. yada 6 paf 5 as.. bu arada trasy tesekkurler yorumun icin.. evet beyler.. ne dusunuyoruz? fistan ve hörü maclara 6 paf 5 as yada 7 paf 4 as ile ciksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bana uyar bu sefer bende yeni genç yeteneklerime fırsat tanıycam zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Onlar fazla olmuşta 7 AS 4 PAF çıksınlar bence yada 6 As 5 PAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 fistan ve hörü atılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar