Mumu Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 mezarcilara bak ahae .. gelir melir olmasin benim tek amacim o playofflardan yükselmek.. 2. ligdede orta siralarda bi sezon gecirmek. 1.lige cikarsam kesin düserim cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Ben bu sezon çıksammı çıkmasammı ondada muhallak durumdayım .. Çıkmamam durumunda Kolay rakipler arasından Rahat bir 2. lig ve 2. ligdede mutlak başarı gibisinden bişi olabilir neyse hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 gelir çok az olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 taraftarin kupa maclarina olan ilgisini yukseltmek icin napmak lazim? bunlari eklesinler oyuna, bilet fiyatlari filan, olmuyo boyle 30-40 adama mac oynuyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 sonuncu oldun el insaf. kaç kişi beklion. öğrende gel önce. seyirci gelir sonra. bu arada biri yardım etsin bana ya hsbc kartla para yatıramıyorum. bare ben birinize kullanıcı adı şifremi veriyim kendi kartınızla yatırın. parayı elden vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 arkadasim daha para yatirmaya yetemiyosun, sen once parani yatir sonra gel laf et. bu ligdeki tek amacim seni yenmekti ve basarili oldum, sonunculuk onemlid egil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bencede aquila başarılı. hepinizden sonra başladı ve hemen hemen sizin düzeyinize geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Yalnız bi saniye para yatırmaya yetemiyorsun diosunda.. Bende para yatırabilirliğim kişisel olarak yok.. ha maddi durum diosan her türlü sağlarım fakat Kredi kartını zamanında fazla sömürmüşlüğümden dolayı şu an bir kredi kartı sahibi değilim doğal olarak benimde Para yatırma gibi bi durumum yok arkadaşımın kredi kartı ile yapıcam bunu ama bunun başarıyla alakası yok ben ligi 6. Sırada tamamladım ki 6. sıra beni hiç bi şekilde tatmin etmemiştir.. ilk 3 için oynamaktayım ki oynayacağımda bir dahaki ligde.. Lütfen para yatırma mewzusuyla başarıyı kıyaslamayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 lol voysa diyorum ben, sen ustune alinma, onunla aramizda bi olay, boyle hacivat karagoz gibi bi durum, atisiyoruz... [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 04:04 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 eh form guncellenme olayini yanlis hesaplamisim 1 gun kadar , yine dususte form . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 form düşer abi form bu :) formsuz da olsam formlu da olsam yenıyorum seni perfi biliorsun... bi sonraki lig kupa hernyse kesin yer almak istiyorum arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Nabersiniz şekerler =) vizelerim başladı pek bakamıyorum. Pati ligi bitmiş . geçen sefer sonuncuydum bu sefer sondan bi önceki olmuşum gelişme var ! Bu gelişmeye kayıtsız kalınamaz. Bu arada ligin bitimine 3-4 maç kaldı ve 9 puanla 3. ligi garantiledim =) Kısmet 2.lige artık ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Arkadaşlar bi dahaki ligde paraları cebimizden veriyoruz bilginiz var dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ''veremiyoruz'' diye düzelteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 an itibariyle 10 euro yatirdim , ben kesin varim diyorum . tarih bellimidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Bu sezon bittiğinde yapalım die düşünüoduk.. yane 2 hafta sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 turkiyede ki transfer listesi icler acisi 10 oyuncudan 8 inin degeri 100k nin altinda ve son olarak birde bunu gordum , satmaya calisiyor gariban . [spo][/spo] o acilmaz ise : http://img71.imageshack.us/my.php?image=aaa7er.jpg [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 09:47 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 10 bin euro da fiyat koymus heh [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 10:10 tarihinde, Soulless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Dün gece Fistan saolsun paypal fln öğrettide yatırdık 20 euro hesapa Elite paket aldım .. Dostluk Ligi düzenleme hakkım var bu boşa gitmesin herhangi bişey yapabiliriz istediğiniz varsa bu 1 2. Paticik Cup'ı beklemedeyim yarattğınızda katılırım iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 lideri deplasmanda 2-0 devirdim son 3 maça girerken liderle aramdaki farkı 3 puana indirdim.nerdeen nereye geldim grupta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ya 2 puan var benim liderle aramda. pf delircem son 3 haftada liderliği verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Ben de iki maç önce liderliği yeniden aldım Krusty'den :) Şimdi 3 puan farkla liderim. Büyük ihtimalle şampiyonum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 baştan beri soyluorum ilk 4 hafta awaydim we 4. hafta sonunda 7. ydim ligde.. 1. yle aramda 8 puan wardı .. Şimdi , Ligde 2. yim 3.yle aramda 7 puan var her maç 5-0 6-0 gibi skorlarla bitiyor.. Averajım liderinde üstünde fakat ilk haftalardaki saçma puan kayıplarım yüzünden şu an 2. olacak gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 16 puan farkla liderim, hala namaglubum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bu sezon 4. ligde kalicam son maclarda hep kaybettim , form olayinin buyuk etkisi var . neyse iyi oldu 3 e cikip sonuncu olmaktansa gelistiricem oyuncularimi 3. sezon icin . bence bu hafta icinde dostluk ligi yapalim , 2 hafta sonra da mumu nun olayi baslicak sanirim 2 sini ayni anda goturelim ? en azindan lig arasinda 2 siyle de ilgilenmek iyi olur , can sikintimiz azalir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar