perfi Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 hazir bekliyoruz bos durmayalim , stadyum olayini sorayim simulatorden hesapladim stadin tam olarak dolmasi icin oteli , hamburgercimizi falan o sayiya gore mi ayarlamaliyiz. yoksa stad tika basa dolmuyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Hamburgerci vs sayisi gelen seyirciyi arttirmiyor ama nekadar cok varsa butur binalar ona gore gelen seyirciden para kazaniyorsun. Mesela bu sezon benim maclara ortalama 5800 civari ayakta 1600 kadar oturan ve 160 kadarda VIP geliyor.Stadin kapasitesini ona gore ayarladim 6500/2000/200 luk yer ayirdim gelecek sezonki artisi falanda hesaplayip.Eskiden 10binlikti stadim birkismini yiktim simdi 8700 kapasitesi. Otel restoran vs bu rakamlara gore ayarlayacagim. [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 04:38 tarihinde, Soulless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 eyvah formlar 4 mac yaptirdigim halde dusmus azicik cogunun formu 7 olmus , 4 mac la tekrar devam mi etmek lazim bu kotu oldu iste . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 4maç(hazırlık)artı 2 lıg macı forumunu dusurmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Ya managerzone sayfasındamı yavaşlama var yoksa bendemi sorun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Bu arada Deplasmanda Brotherhood karşısında 3-1 lik gaibiyet almışım.. Malesef Brotherhood'da 4. lük yarışından hemen hemen koptu. Göztepe (46) brotherhood - antalya - myth busters Trasty (44) antalya - myth busters - siyahbeyaz Prekazi (43) bahcelievler - altınova - cukurca Bu Cumartesi Sona erecek olan Paticik Cup III'te Sıralaması belli olan tek takım Bahcelievler oda 3.'lüğü elde etti Onun dışında 1. Muhtemelen Hörü olacak 2.'lik Antalya'nın 4. Lük mücadelesi Trasty , Göztepe Prekazi arasında Son sıra için mücadele eden 6 Takım var. bunlar : Cukurca, Pehlivanköy, Siyahbeyaz, Cock, Altınova, Sönmez. Myth Busters,Tomahawk,Brotherhood,London Ravens ise Orta sıralarda tepeye oynamaya çalışıcak.. Lig genel olarak zewkli ve çekişmeli geçti zirve yarışından bahsetmiyhorum orta sıralar adına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 @perfi; bence 3 hazırlık maçı yap bu hafta. @trasty; site yavaş. evt lig bence zevkli geçti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Aslında senin açından zevksiz geçmesi lazım neden ? Şampiyonluk savaşı senle hörü arasındaki beklediğimiz gibi olmadı senin transferlerinden dolayı fln ve genel olarak üstünlüğün olduğu için çekişme pek yaşamadın :) Ama orta sıralarda bahcelievlerden - london ravens'a kadar gerçekten çekişme olabilcek bi player grubu mevcut hemen hemen eşit mesela ben bahcelievler'e karşı 2 maçtada üstünlük sağladım.. adam 3. Ama london ravens'a maç verdim gibi .. Gerçekten takım dengeleri hiç olmadığı kadar güzeldi.. Ki şundan eminim Paticik 4 te değil ama paticik 5 te 6 da Zirve yarışıda çok kızışacaktır.. takım dengeleri git gide yaklaşıyor Paticik 1 i hatırlarsanız Hörü ve Antalya maçları 12-0 9-0 10-0 gibi biterdi şimdi 2-0 2-1 gibi skorlar geliyor bu ilerde galibiyetlerlede sonuçlanabilir.. tabi bunda simulator'unde etkisi var ama dediğim gibi takımlarımızdada oldukça gelişme var.. Çok daha güzel ligler bizi bekliyor. Bide gelecekteki Pati Cup'lardan bikaçını Finanse etmek istiyorum fakat Kredi Kartı kullanmıyorum. Herhangi bir şekilde Size Real'da TL olarak para iletebilirim sizde bu şekilde oluşturabilirsiniz allaha şükür maddi durum fazlasıyla iyi de Kredi Kartı sahibi olmamam bunu bozmasın bi şekilde halledelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Evet trasty e katiliyorum sonraki ligde degil belki ama pati5 ve sonrasinda iyice zevkli olacak maclar.Transfer piyasasi bukadar kotuyken zaten benim takim ancak yetisen gencler katildiktan sonra birseye benzeyecek.Buda nerden baksan 2-3 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Trasty o nasıl bir türkçedir ? Biz takım olarak son sıra için mücadele etmiyoruz =) ha futbolumuz onu gösteriyor olabilir ama değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Ya bu arada hesap numarası falan filan verin bi şekilde para verelim bizde yahu. Hep başkası finanse ediyor olmuyor böyle.Bir yol bulalım buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 herkes kendi parasini verip katilsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 +1 [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 19:47 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Herkes kendi parasını veremez kredi kartı ile hesaba para yatırmamız gerekiyor ki buda benim açımdan mümkün değil ulan 21 yaşındasın bi kredi kartı alamadınmı diceksiniz belki kredi kartı 1 kere aldım fazla zarar gördüm o yuzden kredi kartına en azından şu dönemde karşıyım.. Eğer pati cup'larda herkes kendi parasını verecekse malesef ben yer alamayacağım şimdiden size iyi ligler dilerim asla yannış anlaşılmasın ama tarafımdan mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Ha şunu ekliyim .. Eğer biri kendi kredi kartı ile benim hesabıma para yatırabilirse yada açılırmı bilmem sms ile para yatırma mewzusu açılırsa bu mümkün olabilir.. Yatırabilicek arkadaşlar varsa hesaplarına para gönderebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 herkes bence de kendi parasını verirse daha iyi olur ama trasty bu kadar ısrar ediyorsan (=p) bana gönderirsen para, kredi kartımla halledebilirim. ama senin mz hesap bilgilerini de vermen lazım (haxx0rlayacam ^^) [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 20:54 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 babamdan kartı alıp yatırmaya çalıştım, olmadı. bende yatıramıyorum kendı paramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Benimde kredi kartım yok.Bu yüzden bende katılamam.Biliyorum, üzüldünüz şimdi katılamayacağım için ama önemli değil.:) Şu iş cep telefonu veya havale ile olsa iyi olurdu aslında. [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 21:23 tarihinde, lucretia85 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Silphatos Ya abim o oyunda hepimiz kardeşiz sonuçta herkes birbirini tanıo .. veririm nolcak .. msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 trasty ısmarlama logon güzel olmus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Resimleri ne şekilde upload edebiliriiz site olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Guzel logo Fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 kısıtlı kadrom nedeniyle mecburen son maçlarda yabancılarımla oynadım.taktiğimi yine de düzgün bişey yapmadım, yediremedim.üzgünüm. bu kupa eskilerine oranla zevkli gecti.sonrakiler daha zevkli gececek. herkes kendi parasını oderse guzel olur. /hörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 myth busters kalecisini yüksek performansı we beni 4. lükten ettiği için tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar