Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

the paticik cup =o= 3 [managerzone]

Jedi

Öne çıkan mesajlar

Transfer de kesilen vergiler ne kadardı.
Mesela bir oyuncu aldım. Bunu hangi surelerde satarsam ne kadar vergi oderim.

Buldum
Transferden elde edeceğiniz her kâr için vergi ödemelisiniz.

1. Bir oyuncuyu satın aldıktan sonraki 5 hafta içerisinde satarsanız kârınızdan 95% oranında vergi kesilir
2. Bir oyuncuyu satın aldıktan sonraki 6 ila 15 hafta arasında satarsanız kârınızdan 50% oranında vergi kesilir
3. Bir oyuncuyu satın aldıktan 15 hafta sonra satarsanız kârınızdan 20% oranında vergi kesilir

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 12:19 tarihinde, aKuMa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Trasty rakibinden çok daha iyi olmasına rağmen maçı kazanamadığı için büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Istanbul Tomahawks 0-0 AFC - Trasty

Ciddi sinirlendim
edit:score

[ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 14:24 tarihinde, Trasty tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya fistan sana bi şey diycem
benim takım şimdi büyük bi aksilik olmazsa 2.lige şampiyon olup çıkıcak. senin takımda bu sezon çıktı 2.lige ve sağlam kadron var, iyi para da var sende sanırım, benim ne yapmam lazım 2.ligde tutunabilmem için. en son transferimi geçen sezon yaptım 1 oyuncu alarak, diğerleri 5.ligdeyken aldığım adamlar ama altyapıda bi kaç güzel genç var. ne yapcam bilmiyorum. tecrübeli bir antrenör olarak yol göster bana :)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla sezon sonunda 2. ligi kaldırabilcek 2 Yabancı alabilmek için 2 Yabancımıda sezon sonu emekliye ayrılcak kişilerden seçtim.. sezon sonunda emekli olcaklar bende transfere yönelcem bu arada nameless

Formu fln bahane etme her türlü 4. yüm kafanı yorma :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...