Voys Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 sus küstüm ben sana yalnız benım işim çok zor. son 5 den kurtulmaya çalışıyordum son 2 maçımı kaybettim kalan maçlar arasındada bahçeli evler, hörü ve antalya united var.pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 sen oldugun yere alismaya bak, ciksin yok ordan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ya sorunum senle diil, oynamayı bılmıo die banlıcaklar senı yakında hükmen senin üstüne çıkcamda gene son 5 de oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 arkadasim boyle forumda atip tutma, ligin sonunda gorucez kim biliyo kim bilmiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 aquila para verirsen bu mac senin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 2 tane forvetim mevcut biri 6 sut biri 7 sut gencecik cocuklar :) simdi takimi sirf bunlara calistirmak istiyorum 2 forvet oynicam bunun icin guzel bir taktik bilen varmi bol gol atabilecegim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Transfer de kesilen vergiler ne kadardı. Mesela bir oyuncu aldım. Bunu hangi surelerde satarsam ne kadar vergi oderim. Buldum Transferden elde edeceğiniz her kâr için vergi ödemelisiniz. 1. Bir oyuncuyu satın aldıktan sonraki 5 hafta içerisinde satarsanız kârınızdan 95% oranında vergi kesilir 2. Bir oyuncuyu satın aldıktan sonraki 6 ila 15 hafta arasında satarsanız kârınızdan 50% oranında vergi kesilir 3. Bir oyuncuyu satın aldıktan 15 hafta sonra satarsanız kârınızdan 20% oranında vergi kesilir [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 12:19 tarihinde, aKuMa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 4. lük savaşı harbi kızıştı.. Göztepe 40 - Yarın: Cukurca - Yener Trasty 40 Yarın : Tomahawk - ? Prekazi 39 Yarın : Myth Busters - Valla bu formla yenilir gibime gelio Brotherhood 37 Yarın : Pehlivanköy - Yener Tomahawk 35 Yarın : Trasty - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 kim nereye yenio beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 son 3'e girdik daha da cikamayiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 benim taktiği çözebilen olmadı. halbuki sol kanada bi oyuncu koysanız yenersiniz cok kolay.ama kanadınızı acık bırakırsanız bitersiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bende şu şekilde oynuorum.. ---------x--------- -----x------x------ -x--------------x- ---------x---------- -----x------x------ ---------x---------- -------------------- -----------------x-- -------------------- ----------x--------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bende şu şekil ============ =======X==== ============ ============ X=========== --------------------- ====X==X==X= ============ ===== X ===== =x==X==X===X= ============ ====|=X=|===== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 alırım aşşa brotherhood of the ball. kusura bakmıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 canın sağolsun bea voys =) bi adamına beyin sarsıntısı geçirtmişim, o yeter bohahaha [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 13:53 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Trasty rakibinden çok daha iyi olmasına rağmen maçı kazanamadığı için büyük hayal kırıklığı yaşadı. Istanbul Tomahawks 0-0 AFC - Trasty Ciddi sinirlendim edit:score [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 14:24 tarihinde, Trasty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ya ben gene yenildim Ligin dibi çok karışık herkes hemen hemen aynı puanda =) benim pati ligine gücüm yetmiyor galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Istanbul Tomahawks sana güveniyorum Pzt Hörüyle maçım war muhtemelen yenilcem sende şu Göztepeyi yen de puan farkı açılmasın benim maçta oynadıın gibi oyna yeniosun hadi aslanım mumu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 şu an ligde 2 sağlam kapışma var, altdakiler son 5 den çıkmaya çalışıyor. yukardakiler 4. olmaya çalışıyor. her maç çok önemli valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 benim form olayı bozulmasa hiç 4.lük için kapışmıycaklardı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 oyuncu kalmadı bende sattım bugün birini daha.1 tane yabancı koyup yedeksiz çıkıcam maçlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ya fistan sana bi şey diycem benim takım şimdi büyük bi aksilik olmazsa 2.lige şampiyon olup çıkıcak. senin takımda bu sezon çıktı 2.lige ve sağlam kadron var, iyi para da var sende sanırım, benim ne yapmam lazım 2.ligde tutunabilmem için. en son transferimi geçen sezon yaptım 1 oyuncu alarak, diğerleri 5.ligdeyken aldığım adamlar ama altyapıda bi kaç güzel genç var. ne yapcam bilmiyorum. tecrübeli bir antrenör olarak yol göster bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ben senin yerine olsam kadromu daraltır, paramlada yaşlı ama cok yetenekli 3 yabancı alırım. ama tabi cogu kişi bana katılmıyor bu oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 kıyamıyorum yabancılara iyi 3üde ama birini gözden çıkarabilirim, bişiler düşüncem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Valla sezon sonunda 2. ligi kaldırabilcek 2 Yabancı alabilmek için 2 Yabancımıda sezon sonu emekliye ayrılcak kişilerden seçtim.. sezon sonunda emekli olcaklar bende transfere yönelcem bu arada nameless Formu fln bahane etme her türlü 4. yüm kafanı yorma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar