Trasty Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ya altyapı oyuncuları geldi.. tekinin değeri 680.000 euro bunun sebebi nedir potansiyel açısındanmı yoksa sadece bi tür bug mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 680.000sek o ilk geldiklerinde öyle bi bug oluyo.680.000 euro yazıyor.ilk ptesi günü güncellenir. soulles, bu sefer çok sağlam adamlar aldım.1milyon da hala param var. yaşlı ama bu sezon fırtına gibi esecekler.5-6 hafta sonra satarım bunlarıda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bu arada hörüde oyuncu kalmamış yaw. yabancılar girmiş oyuna bugun kü maçta.2 türk oyuncusu cezalı bide 10 türk oyuncusu müsait zaten ahah 11 kişi zor çıkmış maça 3 ü yabancı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 lan acımasız fistan, bana 4 tane atarsın sen ha?! gösterecem sana haxxorlayacam takımını bittin sen ulan asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 benim taktiğe kanatları kullan dedim bakalım nolcak diye coşmuş eueheuh sorry babs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ortalama bi taktik yaptım gibi. oyuncu sorunum var şu an sadece o kadar. bu arada prekaziyide yendim az önce geçmiş olsun. şimdiki ilk hedefim son 5 liden kurtulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 alt yapıdan oyuncu çağırmak istiyorum ama bir sorum var.şimdi 4 tane alt yapı oyuncusu zaten var.iki tane daha oyuncu istiyorum.6'yı mı işaretliyeceğim yoksa 2'yi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 6 yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bugun gene surprizlerle dolu bir gun oldu.cock fc goztepe tigers i , pehlivankoy`de prekazi united`i yendiler.ligin gol krali kazimiers daglara taslara sut cekmis anlasilan butun mac :) antalya ve horu bekledigimiz gibi puan farkini actilar daha turnuvanin yarisinda olmamiza ragmen.birde yabanci diye aglaniyorlar hehehe bende biraz puan topladim son gunlerde , iyide oldu cunku zor bir donem geliyor.ustuste 4-5 mac ilk 5 teki takimlarla oynayacagim.ordaki puan kayiplarini biraz olsun dengeledim su gunlerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ne sürprizi be? 01.1 veriodu iddaa bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 iddia ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ne surprizi diyosuun sen :) cock su an ligin en kaliteli takimi ama moralinizi bozmamak icin yenmiyodum , stupefy dan intikam aldim onun disinda ligin ust siralarindaki takimlari yenmicem ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 daha lig bitmedi.kadro yine aynı kadro bizim ama sizinkiler sürekli gelişiyor. hörüyü bahcelievler yendi, benide prekazi kendi evimde yendi.herşey bitmiş değil hiç kimse için ama bu kupa hörünün gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 seni prekazi yendi, bende prekaziyi yendim. demekki seni yenerim. seni yenersemde ligde tek rakibim hörü kalır. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben de hem prekazi'yi hem de seni yendim, o zaman kral benim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 yatislardayim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 pendik fenerbahçeyi yendi.. fenerbahçe galatasarayı yendi galatasaray real madridi yendi yani pendik real madridden iyi takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 hattta pendik feneri 2-1 yendi fenerbahçe galatasarayı 6-0 yendi galatasaray real madrid'i 3-2 yendi ozmn pendik real madrid'i 11-3 yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 -- 4.ligde 4 5 tane teknik adam aldim 20 25 k euro veriyorumdur daha erkenmidir nedir ? [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 13:18 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 antreman kampına adam yolladık adam fıs.top almadı daha 2 hafta geçti. Antrenörler gelmiyor anlamıyorum ? :( ayrıca tomhawks mıdır nedir 6-1 yenilmişim üzdü beni bu sonuç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 o kamplardan bende basta sikayetciydim ama genc oyuncum 3 digeride 2 top aldi son 1-2 hafta kala.yasi onemli tabi ama genelde ilk 2 haftada zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 benim bi genc oyuncum 4.5 hafta oldu 4 top aldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ne zamandır patiden kimseyle hazırlık maçı yapmıyorum.maç yapmak isteyen olursa; takım adı:f.c melita kullanıcı:lucretia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 aynen ya ben net cafeden girdiğim için bakamıyorum hazırlık maçı alıcak kişilere. teklif yaparsanız sevinirim sinad siyahbeyaz fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 black,teklif gönderdim.ayın 10'u dışında 14'üne kadar içeride ve dışarıda olmak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar