Trasty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bide fistan sende madem bukadar para var be hocam neden hala ligde sürünüosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 sürünmüyorum.kim dedi sürünüyorum diye. hepsi topluca gelsin ezerim. bakma sen bi planımız var bizimde heralde ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 lig yarışından hafif kopmuş gibisinde ondan dedim yannış annama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 daha dur 11 maç daha var. kopmam ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 boyle adami satip ne alacaksin fistan ? daha iyisi cikmaz pek. sans satin alabiliyorsan baska tabi.cunku senin ligde encok ona ihtiyacin var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 forvet aliciim.ligi unuttum bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 son 6 maçım prekazi united fc - brotherhood of the ball 3-5 brotherhood of the ball - london ravens 2-2 pehlivanköy jk - brotherhood of the ball 0-3 brotherhood of the ball - fc sönmez republic 5-1 trasty - brotherhood of the ball 0-3 brotherhood of the ball - göztepe tigers fc 4-1 5 galibiyet, 1 beraberlik. feci geliyorum alttan, acımak yok ^_^ [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 13:20 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ve işte bu çıkışın baş aktörü (lolol manşeti gibi oldu) weyna! takas edelim mi fistan, bak kral forvet =p [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 13:27 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 eve bi gidiyim dehşet transferler yapıcam 600-700 euro birikmek üzere hepsini harcıyacağım =) ligde 11 tane atmışım bugunde patide berabera kalmışım anlamıyorum bu lig çok zorlu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 valla bilmiyorumda 2 tane as adamımı satıp türk transfer piyasasının iyicene çökmesi beni bitirdi baksanıza aldığım skorlara.. gerçi fistan elimden kaçtın 2-1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 birgun bende boyle bir forvet alacagim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bendedende bir altyapı gelio off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 mesela liglerde 1.nin ve 2 - 3 . nun altinda cizgiler var simdi 4.ligdeyim 3. ler direk cikiyomu , yoksa grup 3.leri arasinda maclar oynanicak oyle mi cikilacak bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 silp güzel forvet. 3. ligde bile idare eder seni. trasty baya zorlamış bugun.türkler iş yapmıyor ya :p türk piyasası da ölü. @perfi; 1. direk lig atlıyor, 2. ve 3. playoff oynuyor lig atlamak için(üst ligdekilerin 8. ve 9. ları ile) 8. ve 9. da düşmemek için play out oynuyor(bi alt ligdekilerin 2. ve 3. leri ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben zaten 3. ligdeyim ulan heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya takımdaki 5 oyuncu üst düzey .. 1 yabancımı + 2 türk banko as adamımı sattım yıldız almak için şu an 2 tane irenc düzeyde elemanla çıkıorum maçlara .. ciddi türk transfer piyasası patlamış durumda ya ciddi kullanmadığınız gereksiz gereksiz takımda duran ortasaha oyuncunuz warsa (adam gibi) 350.000 eu wercem .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 son 4 macimizi kazanip biraz olsun toparlandik ligde.cok fazla surpriz yasamazsak gene ortalarda bitirecegimi tahmin ediyorum. bahceliyi yenmek iyi geldi onun disinda beklenen sonuclar genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 beyler artık ligde sadece taktik we oyuncu denemeleri için oynicam haberiniz olsun başarılarımı artık 4 te görürsünüz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 takım 1. lige koşturuyor çaktırmadan. bugünde zorlu bir maç var paticik liginde.ama antalya kadrosunu dağıttı.as kadroyl sahaya çıkacaktık.şu an pek şansı yok bana karşı :p bunu kendide biliyor. herkese başarılar. /hörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 haberlerde güvenlik uyarısındaki programı cekip kurmayın. keylogger var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bana türk orta saha laızm. her bişeyi 5 paslaşma ve ort yapma 7 falan olabilir. 1.3milyona kadar yolu var. satan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 dikkat!!! takımımda 15 oyuncu bulunmaktadır.2tanesi antreman kampında ve 3 tanesi de yabancıdır.10 tane yerli oyuncum bulundugundan 10+1 yabancı ile maçlara çıkmaktayım. güçlü olmayayım diye orta sahanın göbeğini boş bırakıp yabancı orta sahamı sol kanada yerleştirdim. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 git bir tane 60k euroluk turk oyuncu al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 tebrikler hörü. ligdeki ve diğer kupalardaki gidişe çarşambadan itibaren son veriyorum. 2 yeni transfer yaptım ve bu sezonu rahat kaldırabilecek kapasitede.üstelik kasamda da 1milyon euro bıraktım :) son aldıgım adam moruk sayılabilecek yaşta ancak yırtar atar diyorum... adrian bâck hız: 7 dayanıklılık: 6 oyun zekası: 8 paslaşma: 5 şut çekme: 9 kafa vuruşu: 4 kalecilik: 1 top kontrolü: 7 top çalma: 3 orta yapma: 3 duran toplar: 2 tecrübe: 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 sabirli ol ama biraz fistan , oyle 2 mac oynayip kaybettin diye satma bunuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar