Voys Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sen msn e girmemeye devam edersen, kanatlarıda kullanmıyıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 tüm sayfalara baktım ama göremedim, bi de size soriyim hörü as takımıyls mı çıkıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 malesef as kadrosuyla çıkmıo euehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 satarsın macı artık bana fistan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 10eu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 abbov bi de as kadroyla çıksa ne olur tahmin bile edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 gayet alttan alttan geliyorum beni bekleyin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 kamp a 2 oyuncu yolladim 5 haftaligina hala 1 oyuncum sadece 1 top aldi delirmeye az kaldi . takimdaki oyunculari daha yeni dizdim adam akilli form olaylarida oturursa son siralardan kurtulmayi hedefliyorum :) birde bu yeni simulator e baya bi tepki vardi onla ilgili bisey yapilicakmi bilen varmi ligde falan sacma sapan beraberlikler aliyorum fark atmam gereken takima . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dostluk ligi: the paticik cup =o= iii pehlivanköy jk myth busters fs 2/28/2006 1:00pm izleyiciler: 35 (27.8.0) maç bilgisi istatistikler pey mbfs gol 0 0 sakatlık 0 0 sarı kart 1 0 kırmızı kart 0 0 frikik 0 0 penaltı 0 0 korner 0 0 gol pozisyonları 2 1 heralde gelmiş geçmiş en sıkıcı maç buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 niye ben herkeslere yeniliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 selam.bugün goztepe tigers maçında taha kırmızı kart gördü :p buna ragmen zorda olsa 2-1 yenmeyi başardık. as kadromla çıkmıyorum.yabancılarımı oynatmıyorum ancak kadro yetersizliği nedeniyle yabancılarım yedekte(2 tanesi) şu ana kadarda hiç girmediler oyuna.ha niye yedeğe koyuyosun derseniz, sizde istemezsiniz sanırım bi oyuncum sakatlandıgında 10 kişilik bi rakip. bu alçak fistan dün arkadaşında kalmışmış.as kadrosuyla çıkmış maça.özür diliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yalan direk =p formum düzeldi.. taha da yoksa yarin sana acimicam jedicim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 lan ben ayarlayamadım dün olan sönmez'e oldu.srry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 atma fisfis fenerlisin iste beklenir senden =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 takımda bi yamuk var ama du bakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya delirmek üzereyim.. 400.000 eu para war adam gibi adam çıkmıo transfer piyasasına 2 adam sattım sağlam adam almak için kadro rezil durumda kaldı yenilmeye başladım ciddi zevk vermemeye kadar gitti artık oyun.. 2 ortasaha (türk) almam gerekiyor satışa koyan olursa bilgim olsun geçen hörü bi eleman satışa koymuşta fazla pahalı kaçtı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bilmiyorum siz nasil toparliyorsunuz bukadar cok parayi.ben 3. degil 4. ligdeyim ama fark okadar buyuk olmasa gerek.dusunmeye basladim koclara mi cok para veriyorum falan diye. altyapiyi 10-12 arasi tutacagim simdikiler gidince. ligde 11 mac ustuste kazandim ama mac gelirim hic artmadi.cinli olmadigimdan herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 takımda 16 kişim var altyapım yok 10.000 kişilik stadım var 3. ligde sponsor geliri daha fazla fln ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 altyapi ve sponsor farki olsa gerek evet. bu arada seri galibiyetler alan varsa lig maci gelirlerinde bir degisiklik olup olmadigini soyleyebilirmi? [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 17:45 tarihinde, Soulless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hemen bakiiim.. kabaca aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 takımını satan var mı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 oha 2.5 milyon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 5 subatta 9. iken basina gectigim wendigo sk liderlige oturdu savulun geliyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 heyt be yeni bir fatih terim mi aceba?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yabancı oyuncu hans beckeman (1630028) 31 yaşında.. emeklilik durumu şu an için yok satılıktır.. hız 3 dayanıklılık 3 oyun zekası 4 paslaşma 1 şut çekme 7 kafa vuruşu 5 top kontrol 3 top çalma 1 orta yapma 1 duran toplar 1 50.000 eu'dan koyacaktım fakat 5.000 eu yazmışım kısacası 5.000 eu'dan satılıktır.. ilgilenen arkadaşlar için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar