aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 benim 6 oyuncudan 4 u duzelmis 2 si hala dinlenmek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 form sorunu yaşadığı günlerde lig 2.'liğine kadar çıkma fırsatını oyuncularının dinlenme isteği yüzünden geri tepen, istanbul tomahawks ligde kalma mücadelesi veren bilkent önündede kendi sahasında 3 puan bıraktı. kaybettiği bu puanlar gelecekte çok başını yakacak gibi.. boyle bişi yazmıştım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 zzten lig 2. siydim formum bozulana kadar ve liderligi alicaktim cok kolay maclar serim vardi.. kader tabi insan ne oldum deil ne olacaim demeliymis örenmis oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ve sonunda istanbul tomahawks afc nin b takımı, bu takımda hala umutların ve inancın oldugunu gösterircesine sarayköy fk'ya patladılar.gençlerimize burdan teşekkürlerimizi sunuyoruz.ve keşke diğer lig maçlarınada pafla çıkaydım diye dizimizi dövüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 eaheh ben de grubun namağlup liderini yendim (hmm profiline baktım da adı yeşim'miş, amazonlar ismi ondanmış demek eheh, msn'ini almak lazım =p)[ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 11:28 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben o amazones u yenene kadar göbeim catladi. 8 mac yaptik dostluk liglerinde 7 maci 1-0 fln kazandi 8. maci 7-1 kazandim.. cok mutlu oldum aehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ama asıl don corleone die bi eleman var forumlarinda takiliyodu 5. ligin en iyisiyim ben fln diye. dostluk ligine cagirdik girdi. ilk macta 3-0 ikinci macta 8-0 yendim abi büyüksün dedi dhsghsdghdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 amazones takımı benim lig liderim mutlusoy idman yurdunun karısı. daha önce de vardı karısının takımı hile nedeniyle kapanmıştı yine açmışlar. lan bi olay yapsalarda hem amazones hemde mutlusoy bi yasaklansa ya... eşimin takımı ayagına yatıyolar 2 takım yönetiyolar.kılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bi insan karısına niye mz de takim kurdurur o da tartisilir tabi. uo fln olsa anlicam cs olsa belki bi derece dicemde yani mz ya mz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 senden de taktik alacaktık fistan ama benim ilgisiz, tembel kişiliğim sayesinde sabah gördüm maçı bitmiş, yenmişim olsun :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 karısına niye kurmuş hakkaten, git amca oğlunun ismiyle ya da arkadaşının ismiyle kur. mesela fistan demese şimdi mail atacaktım "msn var mi pleax ye$imcim diye" lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ne karısı ya.hikaye işte.2 takım yönetiyo bas baya. süper ligdeki bolu fc(y a s a k l a n d ı) ile marmaragücü'nü de şahsi fikrim aynı kişi yönetiyordu.nitekim bolu fc yasaklandı. sezonlarca o benim eşim diye 2 takım yönetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 şu an sinirden ellerim ayaklarim titriyor.. bu simulator oldugu surece yemin ederim oynamayi birakmayi dusunuyorum.. grubun bariz ezici bi ustunlukle en iyi takimi bende.. ilk 4 maça away olduum için eksik kadroyla çiktim 4 puan aldim ilk 4 maçta son 4 maçtir 9-0 5-0 5-0 4-0 gibi eziyorum allahin corumsporu geliyor benim sahamda 18 gol pozisyonu ile ezdiğim durumda beni 2-1 yeniyor .. yemin ederim biktim .. ana baci kalmicak bu simulatoru yapan serefsizdede bunu uygulatan yonetimdede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 anladım ben de fistan, o kadar gerizekalı değilim eheh. niye karısının ismini kullanarak açmış 2. takımını ona sitem ettim =p. bu arada form sistemi yattara olmuş, 4 hazırlık + 2 lig oynatmama rağmen ilk 11'in yarısı zzz. herkesin öyleymiş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ya ciddi patlamak üzereyim lanet olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 yeni simülatör öyle hakkaten, takma kafanı sinirlenme bu kadar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ya tamamda ilk 4 maçın 3 ünemi ne 9 kişiyle çıkmışlım zaten orda kaybettiğim 8 puan war sonra adam gibi kasmaya başladım.. 5-0 9-0 4-0 5-0 gibi 4 skor elde ettim 3. oldum ki bariz şampiyonluk rahat diyodum şimdi bu durumda bu şekilde yenilince.. 2 sıra alta düştüm liderle aramdaki puan farkı oldu 5 ben nası delirmiyim bu durumda yemin ederim burdan şampiyon olarak çıkmazsam bi daha bu oyunu oynamicam delirmiş durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 1. lig yolunda emin adımlarla ilerliyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 yeni transferim jonas dylla'yı satıp listedeki milli oyunculardan birine kancayı takmak istiyorum. nitekim 1.901.000 euroya aldıgım oyuncuyu dün gece 1.980.000 euroya transfer listesine koydum ve bi tane çinli teklif vermiş.bi kaç kişide özelliklerini sormuş.gelsin paralar :) çok ısınamamıştım zaten bu adama ama ligde 2 maçta 10 gol attı kerata.kısa vadede işime yaradı :) bu gece bitiyor süre.teklif artsa bile vergilerden dolayı bu miktardan fazlasını kazanamicam o yüzden sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bana ucuza ver pls 200bin avro veriyim daha sonra öderim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 2-2 bitti lig maçım.şampiyonluk zaten gitmişti artık ikinciliğimde tehlike altında.neyse en azından hokeyde işler iyi gidiyor.3 lig genel sıralamasında üçüncü sıradayım.ligde en yakın rakibime 7 puan fark attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ligde namaglup liderim, ikinciyle aramda 5 puan fark var.. [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 20:52 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 4. ve 5. ligde namaglup lider olmiani patakliyolar =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hmm yabancısız oynuyorum ama gol makinamı durduramıyor kimse :) geleceğin milli forveti taha ozlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 evet sirf oyuzden normalde yapmadigim seyi yapip bir defans taktigi denedim bugun sana karsi ama sanki defansim hic olmasaydida ayni sonucu alacaktik.her 3-4 suttan biri gol olmus .bu biraz yeni sim yuzunden , defans diye birsey kalmadi ama asil pay genede senin golculerde tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar