aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 tikandim ben mi diyo adam yoksa belli bi sure top almayinca mi anlasiliyo tikandigi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 antreman raporunda değişilik yok diye yazıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 knights team 3. olmus tebrikler ah bide ulkemizi ilk 10 icinde gorsek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ya şimdi kafama takıldı 4ligdeyimde 6 şutlu 2 forvet oynatıyorum iyimi yapıyorum kötümü bilemiyorum. millet tek forvet oynuyormuş bu şerefsiz çinliler yüzünden adamların hepsi çok pahalı yapılıcak transferler ancak böyle oluyor. ayrıca açık artırma çok uzun sürüyor.defansa bi türk alıcaktım abartısız 1 saat sürdü açık artırması bende bıraktım sonunda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben hep cift forvet oynatiyorum black.soyle canavar gibi bir forvet ve onu iyi besleyebilecek bir orta sahan yoksa cift forvet te isini gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 eheh bahcelievler benim paflari 4-0 yenmis =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 asil surpriz siyahbeyaz 3 - brotherhood of the ball 1 bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 tuh be sansa bak , tam mumu`nun takimin formu duzeldigi gun onunla macim .bir gun once niye degilki peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 eheh form düzelicekte bütün kadro oynamak istiyorum olacak bu seferde.. yani yine düzelen bisey yok. bi haftam daha var bu pati ligi benim icin bitmistir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 olsun paflar olmayacak sahada ama as kadro olacak.bence biten birsey yok.zaten yeni sim sagolsun herturlu sonuc mumkun artik .baksana 4 macinida kazanabilen cikmadi.horu ve fistandan biri gene birinci olur sanirim ama acik ara olmayacagi kesin./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yav arkadaşlar ben bişey dicem ya. a-b-c taktiklerimin biri türk kadro.o yüzden değişik taktikler deneyemiyorum.günde 25 tane maç yapıyorum.ölüm kalım meselesi ligde olsun kupalarda olsun. b taktiğim sırf paticik ligi için ayarlı.bırakın bu kupayı ben alayım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 olsa dukkan senin be fistan ama yeni sim bu bellimi olur :) genede benden 6 puanin garanti gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yani demek istediğim b taktiğimde de yabancılı bi taktik kullanmak istiyorum diğer maçlarda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Lan o maçın neyi süpriz ! ben kupanın ilk 5 in favorilerinden biriyim. Gol yemem süpriz oldu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 nerde voyik 4 gol cakmisim pehlivankoye, ahuahua... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bu simulator olayi bitirdi ya , su an ki ligin en kaliteli takimi benim ama halime bakin !! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 lan black, intikamım acı olacak, memati adamları topla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Transfere 300bin avro harcadımlan ! bi farkımız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hezimettten sonra 750000 avrom ile über santrafor arayışına girdim, ezecem hepinizi, return of da brotherh00d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 defol! çinliler vermez sana adamları şerefsizler bütün dünyayı topladılar 6 ligdeki adamın 800bin euroluk transfere girdiğini gördüm. bu arada bizim adnan sani yi 5 haftalığına yolladım kampa adam olsun diye 23bin euro verdim bakalım bi halta benziicekmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cinlilere deli oluyorum cidden ya , adamlar 24 saat basinda transferin bitmesine 3 dk var alayim diyorum hangi adami almaya calissam herhangi bir saatte 30 dk cinlilerle kapisiyorum acik arttirmada . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bu aralar bende transfer çalışmalarına başladım.orta sahaya paslaşması ve oyun zekası iyi,tecrübeli bir oyuncu arıyorum.yerli oyuncu olacak ve fiyatı max 150bin euro olacak.bu şartlarda biraz zor gözüküyor ama bir iki oyuncu buldum. bu arada hep almayı hayal ettiğim ve oyuncu izlemeden kaldırmadığım israil milli takımı oyuncusu satışta.boris or(9653421) ah bu oyuncu bir bende olsa gol yemem artık. [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 21:35 tarihinde, lucretia85 tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bişey yazmasam unutur mu dedim unutmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hay yazilari unuttum yazmayi.. ben su yazilari bitiriim lancelot kesicek yoksa beni =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ah horu ah ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar