Trasty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ya sönmez republic dün 5. ligden bi takıma yenildi ona delirmiştimde trasty bugun 3-0 yenmiş şimdi sönmez i bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ligdeki bütün iddiami kaybetmek üzereyim. sanirim arada bir yada iki fazla hazirlik maci kacmis gözümden ve oyuncularimin hepsi dinlenmek istiyor. ve buda 5. ligde yada 4. ligde olmadigimdan dolayi direk olarak skora yansiyor. bugün farkli yenme planlarinda oldugum bir takima 3-1 yenildim. hafta sonuda muhtemelen en iyi skor beraberlik olacak ki eger yenilirsem bu senem en iyi ihtimalle playofflarda gececek.. hey allahim ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 eheh bizim lancelotta dunya siralamasinda 9. olmus su anda =p helal ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ulan bugun maç yokmuydu ? :( ligde son sürat gidiyorum 5 puan fark yaptım mali durum güzel param var az biraz forvette 2 yabancı oynatıyorum 6 hız 6 şutlu güzel gidiyor bakalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kaçıncı ligdesinki sen 6 şutlu oynatıosun ? benim 5 ligde 7 şutlu adamlardan altında yoktu die hatırlıoruım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 benim forvetler 4 sutlu 5. ligde grupta namaglup liderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ligde namağlup liderim. 1 . lig yakın gibi. dostluk liginde bi denge tuttursak süper olcak. [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 12:25 tarihinde, Jedi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ve maçlar başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ve maçlar bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dinlenmek istiyorum diyen oyuncuları dostluk kupasında oynatabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 istedigini oynatirsin ama son halleriyle gelecekleri icin performanslari dusuk olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 benim icin önemli olan oyuncum dinlenmek istiyorumdan cıkması yani oynattıgım zaman formuna etki etmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aa paflarimla cock football club i yendim.. ehaueha kim o? =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 perfiymis =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aquila'ya selamlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ya yeter ama bu oyun benimm sabrımı denemeye falanmı çalışıyo ? trasty yahya tekinsoy (54, 57) altınova spor klubü simsek cerme (76, 91) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kalecilerde hız yeteneği etki eder mi performansa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 oyun zekası .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ule deliricem :) mumu mesela senin paflarin skill leri neler yahu , bi kac adam alalim artik . => bi daha sorayim , pati ligindeki maclar hazrlik maclari ile esdeger mi (form bakimindan) . [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 16:21 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sana 3 gol atan oyuncunun sut cekmesi 3 =p haeuh yürekli benimkiler.. ya soyle 2 tane 6 sutlu adamim var bi tanesi 7. topa calisiyo digeri 6 da tikandi ona pas kastiriyorum 2 tane 6 pasli adam var teki tikali teki 7 ye gidiyo 4 tane 6 top calmali var tikalilarmi hatirlamiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 silph 2-3 speed olmasinda fayda var.daha hizli olmasini sagliyor o skill adi ustunde.ama kalecilik , dayaniklilik , oyun zekasi top kontrol falan dusunulunce ancak 4. veya 5. siradadir onem bakimindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 of bi transfer yapayım dedim yüzüme gözüme bulaştırdım. alayım mı almayayım mı derken basmış bulundum. son 10dk işallah bende kalmaz. gözüm tutmadı adamı biran içime sinmedi :(( 9 şut 6 hız 7 kontrol 28 yaş 1.9milyon euro gidecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 inşallah alamazsın o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kızdım bastım alt f4 ü zaten bastıktan sonra parayı. bi bakayım şimdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 fistan nasil para basiliyor bu oyunda banada anlatsana bir zahmet.uc kurusun hesabini yapmaktan biktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar