Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ya bakın biraz devrik cümle vs.. kulana bilirim sabahınköründe sadceec içimde olanları yazıyorum.. benim birilişkim var 5 aydır cıkıyorum ve ilk kez bu kadr uzun cıkıyorum... kız arkadasımı 3 tahda4 ay boyunca deli gibi seviyodum fakat benim hastalanmamla 3 hafta görüşemedik. bundan dolayı sanki aramızdaki bütün baglar kopmuş gibi artık ne o rasıyo nede ben arıyorum.. Öncelerde cok fazla kavgaederdik ben ota boka kavga cıkarırdım ama onlar bile zevkli geliyodu. şimdi ise kavga edicne direk boyle zorlaşıyo artık sanki tahamülüm yokmuş casına tmm diyp geçiştiriyorum..önceleri sabahları msj atardık ama şimdi öyle birsey yok evegidince hbrler verilirdi artık yok.. anlamıyorum 2 haftaönce konuştum artık eskisi kadar mutlu değiliz neden.. onun cevabı şuydu bilmiyorum ama bu uzun sğre bayadır evli olanlar falangibi kişilerde olur yanine bileyim durduk yere kötü gitmesi.. çabayalım dedim düzeltelim dedim.oda bana öyle birşey değil bu olucaksa olur olmicaksa olmaz.. bunun sonu eger böyle kavga etmeye devam edersek boku cıkıcak dedi.. sonra biz ilk ckıtıgımızda bunun istanbula universite okumaya gidicekti ben gitmesiini istemezdim.oda bana tmm sen kazanamazsan kalırım derdi.. bi kaçgün önce konuştuk böyle hala kalırmısın diye. oda benim ilişkim eskisi gibi değil ki yani olsa kalırdım ama artık kalmam ben orayı istiyorum ahni ayrılsam burda kalıcam ortada ama ordada ayrılırsak en azıdnan istedğim bir yer olmuş olur.. yani kısaca ayrılıcagımız varsa zaten ayrılız. zaten öyle olucka sanırımda ve bir vahi inicek birbirimizi yine deli giib sahiplenicez... Aşkların böyle bitmesi çok kötü ya.. şuanda benim için mükemel o.. evt biliyorum seviyorum belki bu sevgi değil alışkanlık ama bilmiyprum sanki ondan daha iyisi gelmicekmiş gibigeliyo ki bu da yanlış.. Onun davranışlarını sarılması öpmesi farklı eski sevgliler gibi farkındayım bunların ama ne yapmam gerekiyo.. ebnim bu sene öss ve deli bir şekilde kötü zaman geldi.. aslıdna bu kadrda kötü deil. buluştugumuzda yine gülüyoruz öpüyoruz bir birimizi. hala askım canım bebegım gibi msjlar arıyoruz ama seskisi kadr değil.. ben kavga cıkarmazsam boyle devam edicek ama biliyosunuz ki erkeklerın bazıları ota boka kavga cıkarmadan duraamıyo o zamanda rahat olmuyo. bende onlardanım. pff bir düşünce bilriğine ihtiyacım var.. bazıları bırak arama sorma aradgında cvb ver sadece o gelir sana diyo bazıları olucagına bırak yasamaya devam et normal bir sekilde.. cık op sevis bırak ne istiyosun diyo.. ben ne yapıcagımı bilmiyorum .... hadi bakalım biraz uzun ama anlayıp yardımcı olursanız sevinirim.. çünki eskisi gibi artık böyle ölmekle ilgili fikirler geliyo aklıma kıl oluyorum öyle birsey yapmak istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 anlamak bayagı bi zor oldu yazın sayesinde :)) bişe soracam.. ilk adımı sen attın mı peki? hani demişsin ya sabahları mesaj atardık akşamları eve gelince haber verilirdi falan diye.. sen yaptın mı bunu?? yapmadıysan ilk önce sen yapa bakalım nolucak.. yok eger bunları yaptıysan zaten geriye yapıcak bişe kalmamış gibi görünüyor, ayrılacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 istanbula gitme demekle ona en büyük kötülüğü yapmış olursun ve ilerde hesap sorar senin yüzünden burda kaldım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Bence biraz bak nasıl gidiyor işler... Yani gerçekten düzelicek gibi değilse bitsin zorlamanın alemi yok. Öbür türlü iki tarafta zarar görür... O nedenle biraz daha sabır derim ben... Ben en azından şunu anladım birbirinize hissettikleriniz aynı dolasıyla ayrılmak istediğinde o da isteyecektir ya da tam tersi gibi geldi bana. O nedenle işler daha kolay olacaktır. Yeter ki sen kendini salma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Yazdıkların çok karışık sen zaten şu anda kendi içinde büyük bir çatışmadasın anladıgım kadarı ile sanırım sizin ilişkiniz sevgiden öteye bir alışkanlık halini almış ikinizde birbirinize ve davranışlarınıza alışmışsınız bunu koruyup tekrar bir sevgi bagı ortaya çıkarmaya çalışabilirsinizki bu bence sizin için doğru olan olucaktır,bir şeyden kolayca pes etmenin bir manası yok,o seni aramıyorsa sen onu ara bir süre bunu yap baktın olmuyor en azından için rahat bir şekilde biter biticekse...Çabalamazsan zaten ilişkinden sonra içinde birşey kalır ve ölüm gibi saçma sapan şeyler düşünmeye başlarsın unutma kimse senin canından değerli değildir dünyada senin için olan tek insanda o değildir bu tür davranışlar kendine güvensizligin işaretidir,otur bunalım yap,sabahlara kadar abuk sabuk şarkılar dinle,dostlarının yanında içki iç,çık sokaga abuk subuk bagır içini boşalt ama ölüm gibi aciz bir konuma asla getirme kendini. Bende senin gibi öss dönemindeyim ve bu dönemde ilişkinin sağlam olması lazım cidden seni bunalıma sokuyorsa bunu karşındaki kişi ile konuş yoksa senin geleceginide etkileyebilir,kendini bir üniversiteye atınca zaten hayatında bir çok değişiklik olucaktır o yüzden kimse için kafanı yorma(demesi kolay ama yapması zor :) ) belkide üniversitede hayatının bütününde güzel yönlü değişiklikler olur bunu düşünerek hareket et... [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 15:55 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Biran önce kurtul...takıntı haline varmadan [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 16:00 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Kac kurtar kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Aşk olsun, başarı olsun, sağlık olsun; en üst düzeyine vardıktan sonra, hep aynı kalsaydı, ne anlamı kalırdı? Herhangi bi olgu, yükselir yükselir, en tepeye varır; varır da bi işe yarar mı? Hemen ardından düşüşe geçer; çıkışından daha hızlı. Biraz düştükten sonra tekrar yavaşlar. Sonra tekrar yükselir; sonra tekrar yavaşlar ve düşer. Böyle devam ettikçe, resmen dalga hareketi yapar. İlk ortaya çıkışından sonraki ilk yükselişi; onu, varabileceği en yüksek noktaya vardırır. Sonraki yükselmeler, onun kadar olmasa da, yükselmedir. Aşkta da böyle; o yüzden "ilk aşk" ile "gerçek aşk" çoğu zaman aynı anlamı taşır. Evlilik aşkı öldürür denmesinin sebebi de belki budur. Aşk, büyük bi ivmeyle yükselirken; onu bilinçsiz bi "sabitleme" çabası içinde "evlilik" ile adlandırmak yüzünden yavaşlar. Yavaşlamanın süreci belirsizdir; bi süre iyi devam eder ve sonra ilk büyük kopukluk patlak verir. Sonra nolur? Bi daha (belki de asla) o ilk yüksekliğe gelmez. Sabretmeye devam et. Yakın zamanda ilişki düzene girer; yeter ki sabret. Unutma ki, ilişkinin çizdiği şey doğru da olsa eğri de olsa; sonlandırmak sizin ellerinizde. Dikkat etmeniz gereken, gelecekte olcaklar ve biraz da, ilişkinin o anki konumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar