Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir istanbul yalanı.ankara-istabul(tren ile 16 saat)

pulkas

Öne çıkan mesajlar

Bill Gates gelicek die günler öncesinden okulumun otobüsle gidecekler listesine adımı yazdırmak için uuraştım.fakat saa olsun! okulumun(ankara üniv) bilgisayar mühendisliinden konuyla ilgili arkadaşlar beni listeye almamayı kendilerine borç bilmişler.bende istanbulda konuyla ilgili kişiyle iletişime girip seminere girecekler listesine adımı yazdırdım.tabii ulaşımı kendim saalicaktım.Trene binim dedim ilk defa binicektim bide o dönem kar souk don felan filan her bişi olumsuzdu.tren dedim zamanında varır.fatih ekspresinin 23.30 treni ile ankaradan yola çıkmak için biletimi aldım ve trene binme vakti geldi.bindim.tam 16 saat boyunca bir trenin nesi nasıl bozulur trende el freni denen kavram nereye kadar kullanılır bir tren 2 çekici ile nasıl çekilir ve işin ilginci bir trende 3 adet bozuk vagon nasıl en mantıksız şekilde telafi ediliri örendim.tren bostancı tren istasyonuna vardıında saat 4tü(öleden sonra)bill amcayı dinleme hayallerim suya düştü ve bostancıda trene tcdd nin müdürleri bindi.tek tek sorun ne die sorular galiba çünkü ben vagonumda deildim.trenin kontrol panelinin olduu vagonda kondüktör beyle tcddye sövüyodukki içeri müdür ve yaverleri girdi.istanbula neden gittiimi sordular bende mevzuyu anlattım.biletimi gidiş dönüş aldıım için dönüş biltimin iadesini istedim çünküü aynı tren akşam seferinde ankaraya geri dönecekti.ve biletime bi yazı yazıp haydarpaşada bi 8. vezneye gitmemi söylediler.gittim dönüşü beklerken tam olara gidiş dönüş paramın iadesini aldım.fakat bu sayede tcdd ye dava açma yetkimi kaybettim.

Bir istabul masalı(yalanı) oldum yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Ülkemizde ulaşım araçları zaten hiçbir zaman oldugu gibi çalışmadı ki bundan sonra çalışsın.Ben toplu taşımadan umudumu keseli çok oldu belki istanbulun metro sistemi büyütülürde sorunlar hallolur diye düşünüyor insanlar ama bence yanılıyorlar 2007'de sanırım otobüsleri kaldırıcaklarmış zaten otobüsler,minibüsler ve tren istanbulun taşımacılıgı için yeterli değil nasıl oluyorda bir metronun bu sorunu çözecegini düşünüyorlar çok merak ediyorum.Arkadaşım sen yine iyi karşılanmışsın bayram zamanı otobüse binmek istemiştim hem bedava hemde daha rahat diye ama tabi bunun bir yalan oldugunu ögrendim 1 saat otobüs bekledikten sonra zorla bir otobüs ayarlanmış ve şöförü bizi kavga dövüş balık istifi şekilde götürmüştür.Ülkemizde bu tür kişilerede dava açamıyoruz açsakta kazanamıyoruz zaten :D Neyse senin durumun bayağı ilginç olmuş bence Bill Gates'i görmenden daha ilginç olmuş olabilir onu gördügünü 1-2 ay anardın hatırlardın ama bu anın seni ömrünün sonunda kadar götürür :D
Sosyal ağlarda paylaş

hızlı tren projesiyle 3 saate indirmeye çalışıolar bi de ya aslında ne kadar saçma di mi düşünsenize bütün gelirleri direk devlete giden ve fevkalade büyük bi potansiyeli olan bi işletme bu hallerde,benim aklım almıo açıkçası,galiba yine böle çok büyük ve en fazla kar eden şirketlerden biri olan telekomu satanların aklılları çok fazla ki onların akılları alıo
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun, yazık olmuş hakkaten. eski sanırım herşeyiyle tcdd, geçen haftada böyle bişeyşer olmuştu.
--------------------------------------------

[istanbul_trafiği]
2007 otobus kaldırma olayı
ya bir tarafınızdan sallamanın en güzel örneği
trafik konusunda çok hassas duygularım var, böle yanlış bişey görünce kendimden geçiyorum
beyin(khaladınki) denen organ sana sesleniyorum
otobüsler neden kaldırılsın?
daha citaro lara 2 kere binebildim, nereye kaldırıyorsunuz
lütfen bak arkadaşım deli oluyorum sallamayın
delirtmeyin adamı
[/istanbul_trafiği]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...