hamzaabi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 adsl modemle nasıl server açabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 efendim türk telekomun sağladığı bu adsl bağlantılar ile web sayfası geziniz, oyun oynayınız, mesene ile kız tavlayınız. sunucu açmak ciddi iştir, yapmayınız, etmeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 *Yorumsuz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 aioaho legbra yine formda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyersoze Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Aggh Agggh olmadı omadı arkadaşlar bakın bu bi heves hem de geçici bi heves ben de diodum ah bi serverım olsa şunu yapardım bööle yapardım die ama oolehiç sandığınız kadar kolay bişey diil yane hiti az olan serverımdı genelde arkadaş çevrem oynuodu ama ne oluodu günde 7 kere çöküp duruodu cidden zor bi iş oynayın işte ortalık sever kaynıo oynayın birinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar