sidarta Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Arkadaslar uzun ugraslar sonunda sizlere yepyeni bir sphere server sunuyoruz.Bu serverda edit yok , lag yok , ve olgun staff kadrosu vardır.Butun stafflarımız 18 yaş üstüdür ve ciddi bir işle ugrasıldıgını hepimiz farkındayız.Bu yuzden senelerce ayakta duran paticik.com adresinde sizlerle bulusmak istedim eger YENİ BİR SERVER ARIYORSANIZ HİPİNİZİ UOGHOST'A BEKLİYORUM!!! İP:81.215.255.7 PORT:2593 www.ghostuo.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ok jnms hipimiz geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ben bi yetkilerimi geri alayım, patlatacam hepinizin serwarlarını teker teker :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bekle bekle :) geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ikikere gitmiş alışcaz yeni sisteme [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 23:52 tarihinde, mdma tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 madem bu kadar ciddisiniz 15 milyon verinde yıllık ücretli bir domain alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 lol.Baal lafı çakmış vallaha. xD yazık ya hevesini kırmayın cocugun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar