wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 saçma saçma şu karikatürleri savunmayın bide ya, biraz düşünün bişi yapmadan önce, burda laf olsun diye mi savunuyosunuz anlamıyorum ki, kendinizde hakkaten isteyerek mi savunuyosunuz, vicdanen, ben dinine bağlı biri değilim ama bu kadar saygısızlık olmaz, saçmalamayın biraz kendinize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 dınımız ıcın gunah olayı saygıdır ama gıdıpte ıslamın peygamberını terorıst olarak cızmek ve boyle halka sunmaktır burda asıl olay ılkı kabu ledılebılır ama zaten hassas bır konu halk ıslamı teror yuzunden tum muslamanalrı terorıst dıye dusunurken cıkıpota peygamberı terorıst cızersenız bu patavatsızlıktır esseklıktır ayılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Bide savunanlar var! hah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 dünyanın büyük dinine mensup insanları bu şekilde taciz etmek kabul edilebilecek bişey değil, buna gerekli ceza gelmeliyidi, ama işte düşünce özgürlüğü bilmem ne diye işlerine gelen şeyleri bırakıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Size yassah denilen seyi birdaha asla sorgulamiyorsunuz Ok sizin kaybiniz. Asil konuya gelirsek terorist seklinde cizilmis olmasi denyoluk zaten ama sizin dininizde Muhammedin resmedilmemesi gerek diyor sizde oyle yapiyorsunuz peki.Neden diger herkeste buna uymak zorunda olsun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Atip tutmadan biri cikip fikrini yazsinda anlayalim.Adamlar normal birsekilde cizseydi gene olay cikacakti , niye ? Musluman degiller niye umurlarinda olsunki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yasağın çok fazla sorgusu olmaz bildiğim kadarıyla, bide benim bahsettiğim islamda resmedilmez ayrı, bu adamlar topluma hitap ediyolar ve büyük bitaciz söz konusu. bugun nasıl bi sanatçının ülkesine karşı belirli sorumlulukları vardır, benim özel hayatım karışamazsın diyemez ya işte aynen öle bi durum. yazılı olmayan kurallar vardır bildin mi, işte o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Dur tahmin edeyim o yazili olmayan kurallar yazili olupta istedigini cizebilirsin diyen kurallari ortadan kaldiriyor sana gore sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 marjinal bakışların hastasıyımdır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Yasagin sorgusu olmaz kadar bos bir laf daha duymadim sanirim yillardir.Koyun gibi uysalimdir diyorsun.Ne verseler dogrudur. Bana gore herseyin sorgusu vardir , ozellikle yasaklarin.Benim ozgurlugumu sinirlayacak seyin cok ama cok gecerli sebepleri olmasi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 islam senin dinin değilse seninde yasağın değildir yorma kendini boşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Kesinlikle !! Bende onu diyorum iste.Adam danimarkali ve onun yasagi degil.Cizmeyeceksin yerine terorist gibi cizmeyeceksin diye elestirmek lazim . Arti ben gordum karikaturleri , cogu dandik zaten.Bir taneside gercekten komik bence.Adamin biri (guya muhammed iste ) bulutlarin ustunde durmus onundede intihar bombacilarindan olusan bir kuyruk var , hepsinin tepesinde dumanlar tutuyor. Diyorki durun durun bakireler bitti. Hatta linkde vereyim kendiniz gorun. http://members.cox.net/faithlessfrank/Mo_Cartoons.jpg Boyle basit birsey yuzunden olumle tehdit edenler olsa olsa dunyanin insan hayatinin bir kiymetinin olmadigi parcalarinda yasayanlar olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 tamam kötü bir olay da adamlar resmen savaş ilan etmişler buyuk elçilikler yakılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 gavurlara cihad açıp, onları öldürünce sevap işlediklerini ve cennete gideceklerini, oraya gidince bakirelerin onlara verileceğini inanan insanları eleştiren ÇOK ANLAMLI bir karikatür bence. ne zaman gerçekleri görmeye başlıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 din insanların hassas oldugu bir konudur, buna cehaleti de eklersek gercekten kötü sonuclara yol açabiliyor. Buna ragmen ben suclanmasi gereken tarafın -en azindan oncelikle suclanmasi gereken tarafın- muslumanlar oldugunu düşünmüyorum. taunt ffs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 dünyadaki terörist kesimin yüksek çoğunluğunun müslüman olması gerçeğini insanların gözüne alaycı bir bakış açısıyla sokmuşlar. zaten karikatürün de amacı budur. ne kadar itiraz edersek edelim, o adamlar özür de dileseler, bu karikatürler bir daha çizilmese de, çizilenler gerçeğin ta kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 teroristlerin müslüman olmasi, müslümanların terorist olmasi, pazar keyfinin bu haftaki konuk sunucusu, kim şık kim rüküş?,.. bence konu bu değil. konu bir dine ve beraberinde o dine -terorun dısında- gercekten inanan ve olması gerektigi gibi ibadet eden -azinlik veya cogunluk- insanlara yapilan saygısızlık. özür dilenmesi gereken kesim bu edit: typoo [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 19:16 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ben çizen kişinin yerinde olsaydım, sadece muhammedin resmedilmesi size göre yanlış olduğu için özür diliyorum, geri kalan düşüncelerim bakidir derdim. adam ne kadar özür dilerse dilesin resim o kadar güzel anlatmış ki.. eh battı tabi birilerine.. edit: ya adam zaten sonuçta çoğunluğa göre yapıyor bunu. yani haçlı seferlerini yapan hristiyan kesimi suçlarken, dinini gerçekten yaşayan iyi niyetli insanlar yokmuydu evlerinde? vardı.. eh dolayısıyla türkiyede evinde dinini olması gerektiği gibi yaşayan insanların alınması gereken birşey yok bence. [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 19:18 tarihinde, thelegbra tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 sanırım üstteki, o karikatürlere bir misilleme. ayar verilmeye çalışmış ama becerememişler. daha güzel ayar verilebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 istedigini düşünmekte serbest, ama her düşündügünü soylemekte değil. malesef ki terorist kesim=(değil) muslumanlar burda terbiyesizlik yapilan kesim, o dini olmasi gerektigi gibi yasayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ben bişe yapmadım, yeni sistem iki defa gondermiş , hehe [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 19:24 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Adamlar zaten ozur diledi rahatsiz ettikleri icin muslumanlari ama bunlari cizmeye hakkimiz var ve bu hakkimizi zorla elimizden alamazsinizda dediler. Gaza gelmeden dusunerek yaklasmak lazim olaya.Avrupa birligine uye olmaya calisan bir ulke ve o ulkenin vatandaslari gibi davranin.Sivasta aydinlari yakan serefsizler gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 madimak olayı ile bunu bagdastırmak biraz agır oluyor. ve ben muslümanlik adi altında teroristlik yapanlari ASLA hakli bulmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 o adam da haklı bulmamış, tepkisini çizerek dile getirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar