liberal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 di said: kozalak said: di sen bugün baya atar bi moddasın sanki :D Haci bu atar olayini cok yanlis biliyorsunuz siz ya. Sen hic arkadasina falan gayet normal sekilde "ulan bilmemkime de cok fena ayar oluyorum ha" demedin mi ? Demissindir kesin. Bunu yaparken oyle kopukler falan sacmamissindir agzindan, sinirlenip denyo bi moda burunmemissindir. Gayet normal, belki de gulerek soylemissindir. Gariplik bende degil yani sizde. Arada sinirleniyorum eyvallah en seker modumda bile "Tim atarlanmis yine ahahahaha" modunda yaklasiyorsunuz sacma oluyor. Bir de bu sacma aciklamayi yaptiriyorsunuz bana surekli. yine atarlandı herif sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 @Vanille: Ben has alamanciyim. Bugüne bugün Kunta'yim LÖN @roket herif: Komiksin nartanem @sipeyskeyk: basarili @kermit: 5 milyarin yok. @di: Attigin postlar apayri bi boyuttan gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 di'nin atar mode on takılmadığı bi an yok ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 tikkycemal said: Biri size 3 milyar $ vermeyi teklif etse ama karşılığında cinselliğinizi almak isterse ( tamamen ) ne yaparsanız ? Kabul Edermisiniz ?HAYIR!!!! tamamını okuyamicam şimdi soru - cvp kısa ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 nasılsa 2 elim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 a.selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 olmayan bir şeyden vazgeçemezsin tikkycemal üzgünüm birinin bunu sana söylemesi gerekiyordu bir japon atasözüdür "how do you abandon that which is unabondonable" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 zemal abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 3 milyar dolar ile 1 milyar dolara yapamayacağın neyi yapıyorsun yahu :). 3 milyar nerden çıktı çok merak ettim :). 1-2-10 değil TAM ÜÇ MİLYAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 uğurlu rakamıydı tikimin belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ben bırakırım ver 3 mölyör döler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Postum olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bu konuya yazmısımdır kesin da okuyamadım baştan ulan parayı cinselliğe gömemedikten sora napayım parayı lüks arabayla gezip şatoda yaşıyorsun.ama karı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 sex mi paradan para mı sexden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 sex için paradan vazgeçiliyorsa neden olmasın? mor inek gibi yaklaşırsak yapılabilitesi var olsa gerek değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 para nakitse olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Sana 3 milyar vereyim gel altıma yat gibi bir teklif olmuş yok kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Cinsel yönden sağlam değil miymiş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 düşünmeden alırım paraıy. 3milyar $ lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 hala vazgeçilmedi mi bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar