Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

para için cinsel hayattan vazgeçermisiniz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Akerfeldt
05 Şubat 2006, Pazar - 01:16
------------------------------------------------------------------------
herşey mi canım seks??!!11

Ehehehe çok güldüm buna :)

Samuel aramızda...
Mesaj tarihi:
tikkycemal yukarda pati ambleminin yanında bi kule var ya onun bi "şey" oldugunu farszet ve o şey sana.... neyse anladın sen anladın

[ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 22:32 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir]

[ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 22:43 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Tikkycemalin hormonlar atakta!

+evlilikte bekaretin önemi
+aranızda estetikli veya estetik yaptırmayı düşünenler varmı ve düşünceler ?
+para için cinsel hayattan vazgeçermisiniz ?
+Yonja Açılmıyor
+en yakişikli futbolcu kim??? (O.o nası yani?!)
Mesaj tarihi:
dela parayı kızlarla harcanıcak bır mete olarak bakma unutmakı hersey parayla donuyor 1 hafta sokakta kalda paranın ne kadar önemli oldugunu anla derim ben sana ayrıca konu ıle ılgılı belki verebilirim %30
Mesaj tarihi:
o degilde cemal bu sorular ne ya .
kim kaybetmis o kadar parayida sen bulup milletin organini kesiyosun . virusmusun paticigi alakasiz topiklerle doldurdun kendine gel .
Mesaj tarihi:
sen bu soruyu milletin beynini fişkırtmdan önce kendine bir sor.bir sor kendine.

tiki fiki soruyu yazar ve kaybolur.patidekiler de kendi kendilerine kopar, delirir,huysuzlanır vs.:)
Mesaj tarihi:
bırak olm böle topic leri kafanmı güzel git souk dus al sokaga cık tikky lii gecirecek seyler ara git sohretler den piskopat artiz ye falan takıl bırak bu isleri :) git wow falan oyna gecer bak o zaman sorarsın para mı bg mi falan die :S
Mesaj tarihi:
Hehehe pazarlık yaparsak neden olmasın :p lan elbette wazgeçmem ancak intiharı düşünüyosam onu yapar parayı sewdklerime werr intihar ederdm ama öle bi durumumda olmadığına göre :D:D WAZGEÇMEZDİM 3 deil 333 Milyar $ da olsa
  • Yeni Oluştur...