Activision Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 boş işler parayla insan veya özellikleri satın alınmaması laızm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 olmasın oyle para tadı olmaz yenmez bır kere hayat gaılesı kalmaz ınsanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hayır, ben vermezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Akerfeldt 05 Şubat 2006, Pazar - 01:16 ------------------------------------------------------------------------ herşey mi canım seks??!!11 Ehehehe çok güldüm buna :) Samuel aramızda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 tikkycemal yukarda pati ambleminin yanında bi kule var ya onun bi "şey" oldugunu farszet ve o şey sana.... neyse anladın sen anladın [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 22:32 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 22:43 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 oğlumu bulana ve getirene 100binlira veriyorum(eski lira).. @tikican sana pati kulesini versem patiliği bırakır mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 geçerim ahah durmadan oyun oynarım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Sana lakos tişört dizel ayakkabı falan alsak bırakırmısın patiyi canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Tikkycemalin hormonlar atakta! +evlilikte bekaretin önemi +aranızda estetikli veya estetik yaptırmayı düşünenler varmı ve düşünceler ? +para için cinsel hayattan vazgeçermisiniz ? +Yonja Açılmıyor +en yakişikli futbolcu kim??? (O.o nası yani?!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 tikkycemalin ostorojen hormonuda aşmış ben ona Şenol'u gösterdim beğenir umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Nays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 dela parayı kızlarla harcanıcak bır mete olarak bakma unutmakı hersey parayla donuyor 1 hafta sokakta kalda paranın ne kadar önemli oldugunu anla derim ben sana ayrıca konu ıle ılgılı belki verebilirim %30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 haha abi % 30 nasi ya o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 o degilde cemal bu sorular ne ya . kim kaybetmis o kadar parayida sen bulup milletin organini kesiyosun . virusmusun paticigi alakasiz topiklerle doldurdun kendine gel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 abi % şeylerini bılmıyormusun? örnek:abi %100 bu maçı bjk alır gıbı benımde düşüncem %30uz parayı tercih ederim diyorum %70 olmaz gıbı gozukuyor ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 0kok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ilginçsin tikky...! olmicak şeylerin muhabeti saçmadır yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 kendini kesfediyor cocuk incitmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 3 deilde 4 milyar$ ver hemen kestiriyim=) tobe tobe yani bole bi soruyu sormak?? yaratıcı adam hakkaten bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sen bu soruyu milletin beynini fişkırtmdan önce kendine bir sor.bir sor kendine. tiki fiki soruyu yazar ve kaybolur.patidekiler de kendi kendilerine kopar, delirir,huysuzlanır vs.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 arkadaslar tmm adamı sürekli eziyorsunuz topıclerınden dolayı falan adam zorlamı yazı yazdırıyor sıze beyenmeyen yazmaz topıc ebişey bence güzel bi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bravo dodo sana katılmamak elde değil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 --- [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 15:40 tarihinde, Alfheim tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bırak olm böle topic leri kafanmı güzel git souk dus al sokaga cık tikky lii gecirecek seyler ara git sohretler den piskopat artiz ye falan takıl bırak bu isleri :) git wow falan oyna gecer bak o zaman sorarsın para mı bg mi falan die :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Hehehe pazarlık yaparsak neden olmasın :p lan elbette wazgeçmem ancak intiharı düşünüyosam onu yapar parayı sewdklerime werr intihar ederdm ama öle bi durumumda olmadığına göre :D:D WAZGEÇMEZDİM 3 deil 333 Milyar $ da olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar