tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Biri size 3 milyar $ vermeyi teklif etse ama karşılığında cinselliğinizi almak isterse ( tamamen ) ne yaparsanız ? Kabul Edermisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bu yemek yemekten vazgeçer misiniz gibi bir soru olmuş?hiçbir şey için ihtiyaçlarımdan vazgeçmem.vazgeçemem daha doğrusu bir ihtiyaç bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 iyi de benim anladıgım kadarıyla o duygum körelecek.. yani öyle bişe hissetmiycem.. yani her zaman tok hissedicem ve acıkmıycam sanırım?? o zaman bu bi ihtiyac olmaz..teklif de mantıklı gorunuyor :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 kari kizla yemedikten sonra napican o parayi, bi tarafina bile sokamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bu tip sorulara uyuz oluyorum nedense. Olmayacak şeyi neden tartışırız ki :) Hangi manyak parasını böyle bişeye harcasın ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 para için hiçbirşeyimi vermem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ya ben lan neyse bisey demiyorum neden 3 milyar $ ? [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 23:20 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Peki sana bişey sorcam. Sana 1000 dolar verecekler sonra dicekler ki, Tikki liği bırakacan. Bırakırmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ya tikicemal yeter ya sole aptal aptal topicler acma yeteeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 736873873168 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Arenda sen napan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 katıldıgını belli etmek istemiş herhalde bende katılıyoru tikicemal garbıç yok diye ortamı kirletme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ben sana gazoz kapagi versem foruma yazmayi birakir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hepimiz burda insanlarla bi şeyler paylaşmaya çalışmıyo muyuz?aklımıza takılanlara cwp bulmaya çalışmıyo muyuz?açtıgımız konunun önemsenmemesine canımız sıkılmıo mu?o yüzden bence "böle aptal konular açma"şeklinde konuşmamız veya konuya katkısı olmayacak şeyler sölememiz gerekir.bence bunu yazan bu konunun aptal bi konu olmadıgını düşünüo,biraz daha anlayışlı olursak daha ii olur bence,konu saçma geliosa hiç bi şey yazmayız o da anlar konunun saçma oldugunu,biraz daha hoşgörü lütfen patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 herşey mi canım seks??!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 tikky cemal herhalde blue çağındasın gazozuna ilaç atcam nuri alco misali.Belki biraz durdururuz bu Azgınlığı ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 büyük bir celiski yasiyorsun sanirim bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 TikkyCemal nerde saçma sapan abzürd konular hep seni görüyorum çok uğraşıyormusun bunları çıkarırken.Nikinde meymenet olcak insanın.. [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 02:19 tarihinde, _TaYFo_ tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 madem hayal kuruyos ben 3 istemem 5 isterim 5 de yatmez 7 isterim 7 de yetmez 10 isterim ver ver allahım ver istiyorum verrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ergenlik donemi zor tabi, kendi sorguluyo tikky, gecer arkadasim uzulme hepimiz yuruduk bu yollardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 pikachu blue çağı nedir ? ahaha öldüm lan süpersin. jazz çağına geçtim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 blues yazmadım abi :D blue gençlik mavi çağı warya o işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 off öldüm gülmekden tikky olm nerene artik açmazsn böyle topic küpe olsun sana nerene olcak bilmyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 @Dela aynı fikirdeyiz...karıyla kızla yemedikten sonra napcan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravachol Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 sıkı pazarlık yaparım 9 milyara bitiririm..)) hadi tiki dielim oldu böyle bi şey adam snn çükünün hesabını mı tutacak ya da çükünü mü kesecek bi şekil bi yol bulursun dert etme olursa boyle bi iddiA direkt gir korkma, arkandaım ..)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar