paspatur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Hamfendi bugün basın açıklaması yapıyo ve aynen yüzü kızarmadan şu sözleri söylüyo; "Ben Atatürkün kızıyım benim şık giyinmem lazım,bana makam arabası verin" Bunları söylerkende kolundaki ve boynundaki pırlantalar göz kamaştırıyor... Bu ülkede insanlar aç gezerken sen kılını kıpırdatmadan 5000YTL maaş alıcaksın bide utanmadan şikayet ediceksin... Mustafa Kemal hayatta olsaydı seni evlat edindiği güne lanet ederdi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Atatürkün çocuk yapmamasının nedeni ileride onun adını kullanarak bişi yapmamasıydı.. demek ki boşuna uğraşmaış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yaf benim duyduguma gore ATATURK vasiyetinde manevi kizim icin bu paradan 5 kurus harcanmıcak demis peki bu kız nerden buluo bu kadar parayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 o bir vatandaş bende bir vatandaşım ona makam arabası veriliyosa bende bmw istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bı dakka bole cıddı haberler ole zırt dıye solenmez kaynak verın bıde hangı manevı kızı buda ıkı pyle cuppadanak daldan dusme bok atmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Ülkü Adatepe Kaynak: gözüm (basın açıklamasını izledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Demin bu haberi bende televizyonda gördüm ve bende kızdım.Türkiyede insanlar asgari ücretle geçinirken,nasıl oluyorda Atatürk'ün manevi kızı 5000YTL ile geçinemiyor anlayamamaktayım...Birde özel koruma falan istemiş galiba.Yok artık demek istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Bu insan bu sözleri söylüyorsa, sonumuz pek iyi gözükmüyor gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Ali sami rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ters döndü adam mezarında. ayıp be ayıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 http://www.haberturk.com/news/214977.html "Ben Atatürkün kızıyım benim şık giyinmem lazım,bana makam arabası verin" direk böle bir ifade yok, üşenmedim okudum. [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 19:52 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 kac yasında bu kadın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Peki ne hakla demiş, dediyse de susturamamışlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 aslında habertürkteki dedikleri mantıklı görünüyo sonuçta geçerli sayılabilecek bir nedenden ötürü istemiş ama bu isteme şekli yanlış. gidip polise hayatım tehlikede de diyebilirmiş ama..Atatürk'ün kızı o yani..oaoooow.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 tvde ki bsın konusmasında hiçde habertürk'de ki gib konusmuyordu valla.''ben para istemedim,özel koruma ve araba istedim sadece.'' gibi bişey söyledi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yapılmaz artık bu. terbiyesizlik ve hatta densizlik yani. ben muytafa kemal atatürkün yerinde olsaydım bu insanı(insan değildir bence ama) evlatlıktan red ederdim. ÇOK SİNİRLENDİM AKŞAM AKŞAM! :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 zaten söyledikleri sadece kendi hakkında yeterince bilgi veriyor,onun sözleri asla Türk milletinin Atatürk'e karşı olan saygısını değiştiremez ve etkileyemez,değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ''Atatürk'ün MADDİ kızı'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 +1 sıcaklığı ve basıncı sbt tutarsak etkilemez ya ne alakası var, x kişi y işini yapmış diye z kişisiyle bağlantıya geçelim, f(azmettirme)=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Herşey bir yana Atatürk'ün manevi kızı -ne durumda olursa olsun- R.T.E 'a mektup yazıp yardım istiyorsa başlı başına bu bile bence tiksinçtir... Eğer çok zor durumdaysa Cumhurbaşkanına yazsın.(gerçekten zor durumdaysa da eminim ki cumhurbaşkanlığı gerekeni yapardı yada Genel Kurmay) R.T.E 'a mektup yazmakla aslında ne kadar art niyetli olduğu gün gibi ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 rte den önce, ülkenin başbakanına yazıyor mektubu. cumhurbaşkanına da olabilir aslında veya chp ye yazsaymış sonuçta maaşını veren orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ...Öncelikle yabancı misyonlardaki davetlere gidişler ve çıkışlarda, kötü hava koşullarında, yağmur altında bizleri vasıta aramaktan kurtaracak ve sağ sağlim evimize ulaştıracak uygun bir araba ve bir koruma görevlisi.... hmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 kızı kılıçla doğramak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Yok artık,abartma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 kadının sonuçta bir pozisyonu var bence hakkıdır daha fazla para istemek. ayrıca ataturku anlatan seminerler veriyormuş yurtdışında, kılını kıpırdatmıyor da denemez. ingilteredeki kraliyet ailesi gibi düşünmeliyiz bunu evet. [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 22:32 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar