Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

her heronun bir anti'si vardir :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
*Can sıkıntısı * Hadi arkadaslar Hangi Heroya Kim ters düşüyo yazalim. Hem -AP de hero secerken yardimci olmus oluruz millete

Aklima ilk gelenleri yaziyim

Broodmother a X Sniper
Riki ve Bone aX Treat Protector
Slayer a X Nerub
Mesaj tarihi:
Vallaha balanar bizden 5 level üstündü yine çaktık kafalarına.Takım ruhu rulz.

Biri stun yapar biri Dd çakar kıyamet 3. nün special ability sinden kopar. :P

Lion cok ezik olmus laa 6.27 de önceden çat çat indirirdim simdi öldüremiom bile ;)
Mesaj tarihi:
1 vs 1 da anlarım naix i crystal le ezersinde 3 vs 3 ve üzeri oyunlarda naix bir şekilde tüyüp bir yerde kasıyor başta adicene ilerlemeyi durdurmak için benim tercihim furion durdurulamazsa ileride güzel itemlı bir skeleton king
Mesaj tarihi:
ipin ucunu kacirirsan 3-4 craniumlu agg herolari veyahut balanarda biseyler yapabilir.

tabiki paladin kardesimizin ultisi olayi bitiriyor.
naixin life steal kapanacagindan o anda bitirirsiniz onu.

[ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 15:44 tarihinde, THARKAS tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
cahil osman
ulti = ultimate
6. lvl büyülerine ultimate deniliyor ah cahil gardaşım.

Yalnız şunu ekliyeyim bir maçımızda karşımızda

Anti-Mage, Spiritbreaker ve Necromancer vardı

Bizim herolar iste;

Lion(Ben), Slayer ve Enchanter.

Herkes kastı düşünün oyun başında bile değil herkes lvl 23-24 oyunu gg yaptık hiç zorlanmadan.
3 int'iz ve hiç mana kasmadık. Çünkü mana kasıcak itemlar alsaydık(guinso, aghenim, booster vs.) anti mage tek başına alıcaktı bizi. Hepimiz direk dmg kastık.
Bende mkb vardı, slayerda mael+buriza, enchantressda hyper+crystals.

fortta karşılaştık 3v3 bizden bi tek ben öldüm ondada slayerı cyclone yapıp 3v2 iken hepsi bana sardı gerisini folloş oldular.

Yani osmancığım Lion dandik değil. Her str int agi dinlemem lion ile deşerim :P
Mesaj tarihi:
Bu sırada naix'i en kolay silencer ile kesersin. Curse attıktan sonra naix'in atabileceği büyü olmadığı için(hepsi passive) direk gg olur oyun basında şansı olmaz.
Mesaj tarihi:
silencer ıda kasmak zor ya en azından ben kasarken kasılıyorum

balanarda öyle benim beceriksizliğimde etkili ama gördüğüm ben oynerkende başkası oynarkende ilk gece olduğunda min 2 kill alamazsa sonra kafasına vuruyorlar
  • Yeni Oluştur...