Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 *Can sıkıntısı * Hadi arkadaslar Hangi Heroya Kim ters düşüyo yazalim. Hem -AP de hero secerken yardimci olmus oluruz millete Aklima ilk gelenleri yaziyim Broodmother a X Sniper Riki ve Bone aX Treat Protector Slayer a X Nerub
spadina Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 nerub ve morp teke tek te herkesi yer =)
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 benim antisini bilmedim heroları merk ediyorum bilen avrsa veya tahmini yazarsa sevinirim spritbreaker naix timelord balanar
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 naix ve balanar gibi cogu str war machine lerin antisi int hero ile oyun basinda kafasini ezmektir. basindan kacirirsaniz bkb ile gg ederler sansiniz yok.
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Vallaha balanar bizden 5 level üstündü yine çaktık kafalarına.Takım ruhu rulz. Biri stun yapar biri Dd çakar kıyamet 3. nün special ability sinden kopar. :P Lion cok ezik olmus laa 6.27 de önceden çat çat indirirdim simdi öldüremiom bile ;)
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Tharkan dogru demis naix i Oyun basinda Crystal le cok kolay ezersin yani
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 1 vs 1 da anlarım naix i crystal le ezersinde 3 vs 3 ve üzeri oyunlarda naix bir şekilde tüyüp bir yerde kasıyor başta adicene ilerlemeyi durdurmak için benim tercihim furion durdurulamazsa ileride güzel itemlı bir skeleton king
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ipin ucunu kacirirsan 3-4 craniumlu agg herolari veyahut balanarda biseyler yapabilir. tabiki paladin kardesimizin ultisi olayi bitiriyor. naixin life steal kapanacagindan o anda bitirirsiniz onu. [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 15:44 tarihinde, THARKAS tarafından güncellenmiştir]
Syn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 BalanarxPurist Aklıma baska gelmedi.Oynamasını bilen her heroyla herkesi yer.
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Abi ulti nedir ya? bizim zamanımızda yoktu öyle ulti fln.6. level da gelen büyümü?
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 cahil osman ulti = ultimate 6. lvl büyülerine ultimate deniliyor ah cahil gardaşım. Yalnız şunu ekliyeyim bir maçımızda karşımızda Anti-Mage, Spiritbreaker ve Necromancer vardı Bizim herolar iste; Lion(Ben), Slayer ve Enchanter. Herkes kastı düşünün oyun başında bile değil herkes lvl 23-24 oyunu gg yaptık hiç zorlanmadan. 3 int'iz ve hiç mana kasmadık. Çünkü mana kasıcak itemlar alsaydık(guinso, aghenim, booster vs.) anti mage tek başına alıcaktı bizi. Hepimiz direk dmg kastık. Bende mkb vardı, slayerda mael+buriza, enchantressda hyper+crystals. fortta karşılaştık 3v3 bizden bi tek ben öldüm ondada slayerı cyclone yapıp 3v2 iken hepsi bana sardı gerisini folloş oldular. Yani osmancığım Lion dandik değil. Her str int agi dinlemem lion ile deşerim :P
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Bu sırada naix'i en kolay silencer ile kesersin. Curse attıktan sonra naix'in atabileceği büyü olmadığı için(hepsi passive) direk gg olur oyun basında şansı olmaz.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 silencer ıda kasmak zor ya en azından ben kasarken kasılıyorum balanarda öyle benim beceriksizliğimde etkili ama gördüğüm ben oynerkende başkası oynarkende ilk gece olduğunda min 2 kill alamazsa sonra kafasına vuruyorlar
Peach_Riza Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Soyle diim rikiye karsi bristleback (yanlis yazdim %90:)) alın ve gorun ozellikle 6.27de tam antisi....
Öne çıkan mesajlar