Shimone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yeni bi tel. alcamda v3u cok begendim ama motorola kullanan ark.larim pek memnun degiller ama bu v3 cok hosuma gitti.sizce nasildir?kullanan yada bilen varsa.bide baska hangi telefonlari onerirsiniz(max limit 500 ytl) [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 15:06 tarihinde, Shimone tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 selam..bende 1 ay önce falan aldım motorola v3 ü gayet te memnunum fakat bana göre olmasada tek eksiği hafıza kartı ekleyememen..ama galiba bir üst modelinde o da olacakmıs..ama hafıza kartı falan ilgilenmiyorsan çok iyi bir telefon..dıs görünüsü de oldukca güzel..ve kendi hafızası 7mb civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 halt etmiş senin arkadaşların. hep bi motorola telefonum olsun istemişimdir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 7mb hafıza varsa ben olsam almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yeni modeli çıkcaktı bunun onu bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeefo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 LG P7200e bi bak istersen.hem ozellik olarak daha iyi,hem ucuz.ben kullaniyorum,cok memnunum tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Samsung D500 veya Samsung e730. Bu iki modele de bakmanı tavsiye ederim V3 almadan önce. Kullanan arkadaşlarımdan çoğu memnun değil v3 den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar