ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 http://www.1up.com/do/slideshow?pager.offset=0&p=&g=&tr=&mt=0&cId=2015259 oyun böle gider hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 http://photo.16t.cn/photo/1127180147/gallery_394_62_31366.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 2ci linkteki 1handed 130dps lik silah nedense biraz ohannesburger lik geldi bana? hani statlerini gectim dr00d mace durumunu, bildigin tinerci rogue bile tutup ufacik bi ss spamlese tamamdir eheh.. [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 16:44 tarihinde, mono tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 druid onlysi eksik onun anlaşılan... ama druid içinde cok imba beara falan gerek yok kas stryi agi yi vur adamın kafasına, omenli imbued weaponlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 daha başımıza taşlar yağacak bunlar kıyamet alametlerinin başlangıcı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Isin komik yani dps ler git gide artior bu isin sonu nereye gider bilmem bana kalirsa "bence"(tartisma konusu olmamasi icin konu baska yere kaymamasi icin)wow gibi pvp de 0 yetenek isteyen ve pvp side 0 olan bi oyun icin bole silahlar gelmesi i$in iyice icine eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 doğru wow da pvp 0 mortal strike bas adamı öldür lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ben zaten diyordum dps artınca mageler bi tarafını yırtsa warrioru malum edemeyecek hiçbirzaman 1 vuruşa denk gelecek zaten mage :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 @bejawe sen oyunu oynuyo musun? oynuyosan PvP yapıyo musun? bana yapmıyosun gibi geldi.. belki PvP ne onu bilmiyosun.. not: ya alıntı falan yapamıyorum, tıklayamıyorum o seçeneklere :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Hayalinizde ne var bilemiyorum ama wow son 10 yılda gelen yüzlerce mmorpg arasında kesinlikle en iyi pvp dinamiklerine sahip olanlardan bir tanesi. Gereksiz bir yakıştırma bence o sıfırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 eet qui katılıyorum sana. Adamlar latency yi bile hesaba katarak cok guzel bı denge kurmuslar. Ah bıde mıllet aglamasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 PvP'de her kazanışımda, her kaybedişimde veya butür tartışmalarda anlıyorum "Learn to play your class, n00b!" lafının nekadar doğru ve yerinde olduğunu.. ah bide insanlar ağlamasa bencede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 puahahahhah cok doru speed 3 dps acayip fazla olmaz böle kimlerle ugrasıyoz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ben o mace ı 2 hand hatırlıodum.One hand fazla guclu o, ki tum melee classlar rollayacak ona.Druıd only olması lazım onun ozaman dps sının onemı kalmıyor. Bu goruntuler official mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 o mace'de dps hatası olduğu açıklandı ve düzeltildi live serverlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Birincisi O drop deil! Aq 40 man Druid ödülü =quest yani=2inci O questin sırf druid olması lzm (öle biliyom) Questte hayvan gibi 3 Elementium ore istiyo. her class için böle olduğunu düşünürsek her classa 3 ore Dkp biriktirmeye başlamalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ya druıdler ıcınse dps onemlı dııl ztn =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Ben mage/lock staffına biraz +dmg beklerdim tmm statlar güzel hoş ta yine de tercih etmiyeceğim herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 +dmg'da kendin yaıştırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Claw of Chromaggus + Av off hand in yaklaşık 90 dmg verdiğini düşünürsek, sağol ben almayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 crit vermedigini dusunursen staff of shadowflame daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 wow ve en iyi pvp dinamiği birlikte kullanılmaması gereken kavramlar :D wow güzel oyundur iyi oyundur ama inanılmaz kolaydır hatta gönül rahatlığıyla söyleyebilirim yapılmış en kolay mmo dur yetenek kesinlikle gerektirmez çünkü oyun kendi dinamiği içerisinde hataları otomatik olarak kapatır. pve kısmı lvl 60 kadar eğlenceli olsada lvl 60 dan sonra 0 (yazıyla sıfır) pvp de yetenke diye bir faktör yoktur çünkü oyun buradada hataları kapatır çok yetenekli bir oyuncu olsanızda 3 günlük bir adam gelip kafanızı kesebilir haksızlık etmemek lazım wow un pvp dinamiğinde mage oynayıp hayatta kalmak son derece yenetenek isteyen birşey sonuç olarak wow yetenek ister demeden önce eqlive a pvp dinamiği iyidir demeden öncede shadowbane e bakmakta fayda var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Fake gibi geldi cunku blessed qiraji acoylte staff ın 74 mu 73 mu dmg lık olanını oyunda linklediler ikiside fake olabilir o yuzden gozlerımle gormeden inanamıycam ama 73 dmg lık olanı daha ınandırıcı gelıo cunku oyle bı staff ı kımsenın almak ıstıycegını sanmam 1 crit 1 to hit icin kılımı kıpırdatmam sahsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 @mightythor o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar