Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Managerzone'a üye arkadaşlar , Türkiye Milli Takım Teknik Direktörlük seçimleri başladı. Benim adayım bornovalim. Tek isteğim Paticik'in gücünü burdada göstermemiz ve Managerzone'a üye olan arkadaşlardan oylarını bornovalim'a karşı kullanmanız. Takdir sizin. Teşekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bornovalim kim be! tanıyalım öğrenelim Milli takımı emanet edicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ayrıca çelişki var ! hem adayım bornovalim diyorsun hemde karşı kullanın diyorsun Fistan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 nerden oy kullanıyos ben çzözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 sag altta haberler de mevcut o olay ona tikla Milli takım teknik direktörü seçmeleriyle ilgili detaylı bilgiyi Kulüp Binası altından kısa bir süre içerisinde alacaksınız. Oylama yeri ise Spor Kafe altında bulunan, Milli takımlar bölümüdür! Oylama 6 Mart'ta bitecektir! Daha detaylı haberler yakında gelecektir. -- bu arada bornovalim a mi oy vericez kafam karisti , ona karsimiyiz degilmiyiz . [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 23:44 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 23:46 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 fistanın kafası güzelken yazmış bunu oy ver sen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 fistan baskan turkiye sampiyon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ben yeniçeri ocağınma verdim topici geç görmüşüm tüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 zaten diğer eleman aldı olmuş 60 oy bornovali ayhan bermek gibi oldu fistanda akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ulen yeni baslayanlar hep yeniçeri ye verdi. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bornovalim'a karşı değil ya yanlış yazmışım bornovalim' a oylar alala.kafa bi milyon yazmışım heralde pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 yeniçeri aldi tdligi buyuk ihtimalle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Artık Önümüzdeki sene aramızdan bi arkadaşı alırız Milli takıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar