Redogski Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Beşiktaş'ta, devre arasında Trabzonspor'dan kiralanan Tomas Jun, teknik heyetin görev vermesi durumunda yarınki maçta sahaya çıkabilecek. Kartal'da Afrika Uluslar Kupası maçları için Mısır Milli Takımı'nda bulunan Ahmed Hassan ile sakatlığı bulunan Cordoba forma giyemeyecek. Kupa maçında sakatlanan İbrahim Toraman'ın da yarın riske edilmeyeceği öğrenildi. BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem İsmet Arzuman yönetecek. yrn maçı izliyemicem:(. bol şanslar beşiktaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Murat Şahin bi hıyarlık yapmazsa Beşiktaş kazanır.ayrıca İbrahiminde yokluğunda defans hiç güven vermio. Gençlerbirliğini istanbulda yenemiyoruz uzun zamandır bakalım bu sefer yine çok zor bi maç bekliyorum ama beşiktaş kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 zevkli bir maç olcak ama beşiktaş kazanmak zorunda fb puan kaybetti bi ihtimal şampiyonluk umudumuzun yeşereceği bir maç olcak . bu maçı alırsak şampiyon oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 2pac sabah sabah :) Ben sahsen genclerı gormek ıcın gıdecem macı ızlemeye.Boboyu rızayı mehmeti zevkli maç olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 la maça gidicek adam yok gidemiyorum du bakalım çarşıya takılıp gideriz belki =) 2pac bjk maçları öncesi yorum yapma! senin yüzünden gitti zaten şampiyonluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Hüsran olur bence...Uğur BOral oynuyor mu bilmiyorum ama oynuyorsa sakat çok...Jun dan cacık olmaz.Bobo oynasaydı bari ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ali gunes jeneriklik gol atti, eziyoruz gencleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 mehmet sedef sakatlandı umarım durumu ciddi değildir. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 mehmet sedefte kirik yok sadece burkulmus bilegi, ama genclerli oyuncunun tarak kemigi kirilmis. keyifli mac nitekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hala 2-1 mi maÇ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 2-1 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 mücadele züper di özellikle gole kadar çok güzel (10 dk)mücadele ettik ama nolduysa gene golden sonra hepsi tek tek döküldü . 3 puanı hak ettik önümüzdeki maçlara bakacaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hayret..(besiktasliyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 kötü oynadık ama kazandık.önemli olan takımdı ama hiç umut vermediler.Çoğu oyuncu yetersiz ve yeterlide asla olmazlar beşiktaşta... bakalım seneye pek çok şey değişir umarız.. [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 22:52 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Ya bu Bülent butun genclerbırılıgını kendıne benzetmıs.Hepsı dırek bileğe oynuyorlar.Hakemede helal olsun bıze nekadar kolay sarı kart gosterdi,adamları atmamak ıcın ugrastı. Sevındıgım nokta BEŞİKTAŞ bu kadar tekme yediği bir maçta bile yılmadı son dakikaya kadar mücadele etti. Kayserininde puan kaybetmesi iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 biz her maçta hemen hemen sezon başından beri böle oynuoz ama tek bi fark war 2 maçtır kazanmayı bilioz bu da şunda kaynaklanıor ben sene başından beri hemen hemen her maça gittim ve şunu gözlemledim bu sene tribünde hiçbir coşku yok bayraklar dalgalanmıor geçen seneye kadar o yeni açık önünde maçtan önce ısınan futbolcularımız eski açık tarafından çağırılmıor biraz kıpırdanma olduğu zmn seyircide futbolcu daha istekli oluor.bişiy sorcam dün maça giden warsa numaralıdaki brezilya bayraklarını açıpta klebersonla ilgilenenler hakkında bi bilgisi olan warmı?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar