Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beşiktaş-gençlerbirliği


Redogski

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş'ta, devre arasında Trabzonspor'dan kiralanan Tomas Jun, teknik heyetin görev vermesi durumunda yarınki maçta sahaya çıkabilecek.

Kartal'da Afrika Uluslar Kupası maçları için Mısır Milli Takımı'nda bulunan Ahmed Hassan ile sakatlığı bulunan Cordoba forma giyemeyecek. Kupa maçında sakatlanan İbrahim Toraman'ın da yarın riske edilmeyeceği öğrenildi.

BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem İsmet Arzuman yönetecek.

yrn maçı izliyemicem:(.
bol şanslar beşiktaş...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu Bülent butun genclerbırılıgını kendıne benzetmıs.Hepsı dırek bileğe oynuyorlar.Hakemede helal olsun bıze nekadar kolay sarı kart gosterdi,adamları atmamak ıcın ugrastı.
Sevındıgım nokta BEŞİKTAŞ bu kadar tekme yediği bir maçta bile yılmadı son dakikaya kadar mücadele etti.
Kayserininde puan kaybetmesi iyi oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biz her maçta hemen hemen sezon başından beri böle oynuoz ama tek bi fark war 2 maçtır kazanmayı bilioz bu da şunda kaynaklanıor ben sene başından beri hemen hemen her maça gittim ve şunu gözlemledim bu sene tribünde hiçbir coşku yok bayraklar dalgalanmıor geçen seneye kadar o yeni açık önünde maçtan önce ısınan futbolcularımız eski açık tarafından çağırılmıor biraz kıpırdanma olduğu zmn seyircide futbolcu daha istekli oluor.bişiy sorcam dün maça giden warsa numaralıdaki brezilya bayraklarını açıpta klebersonla ilgilenenler hakkında bi bilgisi olan warmı?...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...