Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Evet arkadaslar hic kullanmadim nerden cekilir ve nasil kullanilir hic bilmiyorum ama Map Hack olayini acmak istiyorum . Şifre ve Hack kullanmayi (Multi veya Single ) Game olsun sevmem . Bilen bilir eskiden UO oynardim ozamanda insanin icinde hep bi his kalirdi Speed mi yapiyo diye . Simdide Dota haritasinda tanimadigin insan oldumu Map Hack yapiyomu diye kaliyo . Bunu engellemek icin bir program yada benzeri bisey yokmu ?
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 map hack yapiliyor. programi var f tuslari ile istedigin zaman ac istedigin zaman kapa. bendeki versiyonda mini mapte nokta olarak gostermiyor gidip bakman lazim haritadan yeni versiyonlari cikmistir degistirmislerdir minimapted gosteriyordur herhalde. 1 defa actip kapadim formatlayincada gitti program su an elimde yok.
geffen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 valla şu yeni sürüm 120c'de şimdilik mh yapılmıyor diye duydum.. ne kadar doğru bilmem tabi onu da kırarlar yakın zamanda. [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 10:46 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir]
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Umarim calismiyodur . Eger bir F harfi ne basmak kadar kolaysa . Eminim bir cok insan bi acip bakip kapatiyim diye basiyodur . Bagimlilik yapar .... Kim bilir kac kisi kullaniyo
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 oldukca fazla ama bagzi maphackler var fog u kaldiriyor yani normalde golgedeyken adam gorebiliyorsun ve atak buyu dahi yapabiliyorsun. sonuc olarak cok pro degilse mh yaptigi bir rep izleyerekten anlasilir.
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Maphack var diye nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz ya? MH kullanan herkes eziğin önde gideni zaten birde gelip "yapılıyor", "bendeki versiyon şu" falan diye konuşuyorsunuz. İnanılmaz resmen.
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ne diyorsun arkadasim? maphack var bizzat test ettim. mh yapiliyor mh var demenin nesi yalnis. bu eroin var kullaniliyor demekten farksiz lol. bendeki versiyon hakkinda bilgi isteyene bilgi verdim. biz mh kullanmiyoruz yazilari dogru durust okuyup idrak edersen anlarsin. karsindaki adamda mh olup olmadigi anlaman icin once mh nin ne oldugunu bilmen gerekir. senin ihtiyacin olmayabilir ama ben adamda mh olup olmadigini anlamassam gerekli yerlere replayde yollamam ve bosyere yenik sayiliriz. [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 21:43 tarihinde, THARKAS tarafından güncellenmiştir]
geffen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 tharkas çok güzel cevap vermişsin ancak bir iki bağlantı hatası var.. said: maphack var bizzat test ettim. mh yapiliyor mh var demenin nesi yalnis. bu eroin var kullaniliyor demekten farksiz lol. sen eroinin var olduğunu anlamak için kullanmamışsın ancak mhin var olup olmadığını anlamak için kullanmışsın.. eroini de var olup olmadığını anlamak için kullansaydın o zaman mh benzetmen çelişmezdi ve bir eroinman olurdun aramızda da bulunamazdın :p ama yine de senin iyi bir dotacı olmanı ve mh yapmadığından adım kadar emin olduğum gerçeğini değiştirmez.. ayrıca lathspell mh var mı yok mu diye bir kere test etmekle mhcı olunmaz.. pireyi deve yapıyorsun yok yere.
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 :) aklima ilk gelen ornegi yazdim. yazarkende farkettim uyumsuzlugu ama arkadas mesaji almistir herhalde.
LethE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yalnız mh yapanlardan daha kötüsü de var.. iftiracılar!.. kaçtır adam şurdan kaçmıştır kesin %50 tutturum vsvs diyerekten kestim birilerini.. herkes mh mh inlemeye başladı.. yazık günah..
geffen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 evet o çok oluyor lethe o yüzden mh diyebilecekleri pozisyonlarda kafanı kullanıp ss al.. adamların suratına at sonra.
rabe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 mh nin çalısma mekanizması farklı k adamın neler yaptıgını görebiliyosun ama basesindeki bina hareketlerini göremüyosun mesela bi gidiyon adamın baseye adam 2. çağa basmıs ama sen map de görmüyosun ama diğer herşey gözüküyo..
geffen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 dotadan bahsediyoruz biz.. başka bişi dota.
mardox Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 burda ladder oyunlar konuşulmaz var yok dota :D
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 2. çağ ne ya :D umarim yeni update te kalkmistir Mh . Yukle onaniniz varsa test etsin. Kafani takmadan en rahati tanidiklarinla oynamak ama herzamanda olmuyolar online :(
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bi arkadasım eski mh ı test etti ve fatal yedi yani suan için kullanılmıo diye biliorum mh konusunda özellikle yanyana oynarsanız cok fazla iddaa gelio mesela geffenle bereaber oynarken o beni ben onu uyarıoruz adam yok diye ondan sonra nerden anladın mh diyolar oda kötü bsy tabi
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 maalesef buna da yapmıslar demin okuyunca mrk edip bi search ettim ve hacker lar ezik playerları düşünerek hemen yeni mh ı hazırlamıslar yani oyunlar kesin temizdir olayı kalmamıs :(
Öne çıkan mesajlar