Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadowlands geliyor...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet Anarchy Online oynayan aktif oyuncu sayısı şu günlerde oldukça az görünüyor ancak tahminimce Oyunu tekrar canlandıracak olan Expansion SL çıkışına çok az kaldı sürekli takip ettiğim haberler ve detayları ile oldukçada iddialı geliyor SL

Şimdi merak ettiğim bir nokta şu
- Shadowlands önsiparişi verdinizmi? Eğer vermediyseniz almayı düşünüyormusunuz.

- Shadowlands e başlarken eski karakterleriniz ilemi devam etmeyi düşünüyorsunuz yoksa sıfırdan yeni karakterler ile oyuna bşlamayımı düşünüyorsunuz? Eğer yeni karakterler ise hangi professionları tercih edeceksiniz.

- Bilindiği gibi yeni faction sisteminde belli bir side yerine iyi ve kötüyü temsil eden "Path" ler var Redeemed ve Unredeemed gibi hangi side ı seçeceksiniz?

-Buda kişisel bir soru ;) Invulon'u pek ilgilendiriyor Shadowlands için site update edilecekmi ?[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Gafur" Clan Enforcer
"Story of SadButcher"
Mesaj tarihi:
siteleri hazırladıgımız data sisteminde olan ufak bir sorundan dolayi siteyi bitiremedik
hallolunca SL cikmadan once
Notum Wars ve Shadowlands le ilgili detayli bilgilere sahip olucaksiniz websitemizde

Tum professionlar icin cevirilmis guidelar
Tower yapimi bonuslari
SL perkleri ve Tradele ilgilenen icin oyundaki yapilabilcek hersey..
Ayrica Unique moblar ve Tum Questlerin detayli aciklamaları

Az sonra..
Aman yani düzelince
Mesaj tarihi:
preorder ettim hatta apartmanim icin key bile gonderdiler :p

citirla devam etcem herseyden once 220

guildimle birlikte kaycaz iste redeemed unredeemed midir nedir pek bi fikrim yok ne olduklari konusunda[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier
Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Citirr - Clan Bureaucrat
Mesaj tarihi:
avaturkten pre order ettim. elimde key var hoho heyecanla lüks dairemi bekliorum. =) eğer skilleri falan deiştirmemiz gerekecek kadar değişecekse total ipr verilebileceini okumuştum forumlarda. tabi patlayabilir de... =)[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer
MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Mesaj tarihi:
Bu arada sormuşum ama söylememişim her zaman yaptıım gibi

Bende Pre-order ettim vede key aldım dairem için
Yeni professionlardan Keeper oldukça ilgimi çekiyor Martial Artist oynamayı sevdiğimden dolayı. Ancak main char ım Onzac ı bırakmayada niyetim yok

Bildiğim okuduğum kadarı ile bu güne kadar Clan olarak dövdüğümüz bütün creature, bilimum din adamları vesaire hep Redeemed faction'ına ait yani hepsi "omni-likely" dolayısı ile Unredeemed yolundan ilerleyeceğim. Bir kere omni oldum bir daha olmam yeter.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Gafur" Clan Enforcer
"Story of SadButcher"
Mesaj tarihi:
said:
Cheater, 31 August 2003 09:54 tarihinde demiş ki:
said:
SadButcher, 31 August 2003 02:14 tarihinde demiş ki:
Bir kere omni oldum bir daha olmam yeter.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Gafur" Clan Enforcer
"Story of SadButcher"

öpmek istiorum noolur opebilir miyim[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier
Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Citirr - Clan Bureaucrat

omni always rule
su anda clanlarin arasinda 007 lik yapiyorum ona gore ;P[hline]Lets Turn and Burn..!!!

UcanDaire
Firca

[Bu mesaj Art tarafından 31 August 2003 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hehe bu arada PvP setuplarımı bitirmek üzereyim en son bir lootdan GAIII buldum ve sattım arenada acı çekecekler artık.

Lost Chapter olarakta Tower Radilere başladık bekleriz fırça bey
nasıl organize olunur nasıl Tower Raid yapılır bi şöle göz atın bakam.

Omnideyken milletle sinir harbi yapmaktan oyunu bırakıyordum neredeyse. Clandayım bir org bizim base e saldırdığında gözlerimle gördüm 5 tane Org yardıma geldi. Olay budur. ;)[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Gafur" Clan Enforcer
"Story of SadButcher"

[Bu mesaj SadButcher tarafından 31 August 2003 12:52 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...