Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 depresyona giricem daha server açılalı 1 hafta olmadı guildde lvl 44 adamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 kasmayi bilmiyosun deniz. biz 30'a cengel attik, sen daha uyu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 onlar mecburen duracaklar tankları bruiser bu haftasonu bizim grup geçer onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 benim hatırladığım kadarıyla 40 a kadar çıkmak kolaydı, biz laylaylom ile 1 ayda 40 olmuştuk ki dediğim gibi oynama süremiz çok kısaydı. [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 16:34 tarihinde, dreagloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 patchlere basladım yarında oyuna baslarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 patchleri yaptım trialla ama acaba ben trial ac.cile girdigim icinmi 3 server goruyorum suan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 trial ile oyunu göremezsin o sadece özel olarak belirlenmiş ufak bir kısmını görmenize yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yok tmm halletim 7 gunlugune trial sora 30 gunlugu direk aktif etcem de sorum su ben dwarfum ole actım ama ihanet q uesitni lvl kacta ypaılıyo yoksa hepsi aynı diyosanız ben drow acmayı dusunuyorum direk ne diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya o 3 server eu içindi sen us 'den mı bağlanıyorsun ? sonrasında betrayel 20'de yapılıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 pvp server larında betray yok diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 mighty shadowbane ile everquest2 yi karşılaştırsana bi :) expansionlarıyla birlikte şuan eq2 alsam toplam ne kadara mal olur? pvp arıyorum ve wow bana istediğimi vermiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 şimdi eq2 ye 90$ civarı vereceksin bu lazım expansionlar olmadan da kasarsın ama 60$ ile ciddi rekabet edebilecek duruma geliyorsun sb gibi heryer pvp ye açık pvp zor herşeyi yapamıyorsun dolayısıyla grup pvp si class dengesine bakıyor wow da 3 büyü bilemedin 5 büyü kullanıyorsun burada rahat 20 tanesine hakim olman lazım düzeltilecek birkaç sorun var ondan sonra gayet güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya tek everquest 2 yi en fazla 30 milyona bulursun.direct2drive'da 23 milyona almıştım sanırım. ek paketler sanırım daha ileri levellar için o yüzden alsam mı almasam mı diye düşünüyorum.eninde sonunda alacağım ama biraz kasayım diyiyorum. 15 levelin işine yararsa alalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 simdi darkelf assian actım aynı olmlarına ragmen gonlum ranger yazmasında yanaydı :) farketmez gorcez bir pvp de ben stealth ken beni good gorebiliyomus bu duzelticek mi onlaı beni goruyosa cok sacma cunku eger duzelmiycekse vaz geccem assainden gordgum kadarıyla en buyuk silahı stealth onun cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bütün sneak çeiştleri 20 yarrdan görülebilir ama dikkatli bakmanız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 said: depresyona giricem daha server açılalı 1 hafta olmadı guildde lvl 44 adamlar var. lol heralde 7/24 oyundalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 valla geçen hafta hiç uyumadım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ya onlar 2-4-6 li gruplar şeklinde kasıyorlar :d mesela 4'lu grupta 2si uyurken diğer 2si kasıyor . ben öyle düşünüyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 akse falan git the ruins'te kas levelina göre en iyi xp'yi orada alırsın demişti :) bende dün gittim bakim nasıl yer diye işte grup buldum güzel hoş kasıyoruz bir anda general lonetusk diye 18 heroic ve adamları çıktı.baya bir kill yedikten sonra ondan 2. bir raid grubundan ve gruptaki bir adamın 25 level arkadaşından yardım istedik kestik hepsini lonetusk robe diye bir robe çıktı +6 int falan işte armor'u bile harikaydı meğer adamlar group chat'te kararlaştırmış paylaşmışlar malı bir mage'e vermişler robeyi ama bana düştü :) dedim ben akse'ye falan guilddeki magelerden birine veririm ama adamlar kararlaştırdık diyince acıdım birde adımız ninja'ya çıkmasın diye verdim :d sonrasında robe'yi verdiğim adam guild kuracağız ama full party gerekli bla bla gelirmisiniz dedi.bende hiç takmadım :d ama sınra yalvardılar vs. gruptan çıktım tell attılar,guildim var vs. diyene kadar bende yeter ulan diyip gittim yanlarına.frf'den çıktım kurduk guildi adamlar gene teşekkürler vs. direk leader yaptılar :d neyse çıktım hemen ben frf'yi asla bırakmam zaten de :) güzel gündü ama şunu anladım.amerikan'larla cidden oynanmıyor.adamların guild kurmaları ,lider şeçmeleri vs. hiç tanımadığı adamlarla oluyor.ama onlara yardım etmekte zevkli oluyor :) 50 silver verdiler utanmadan :) böyle günler geçiyor işte.frf'nin değerini anladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 vardiyalı grind yapılabilir ama kesinlike pvp serverı için uygun değil uygun olsa bile yapmak çok zordur oyundaki en zor klasslar tank ve healerdır bunlar herkes oynayamaz dolayısyla bunu yapmak öyle kolay değil zaten rov dan çıktıktan sonra full grupla bile kasmak kolay değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 evet pvp için uygun değil ama yapılabilir gene de :) güvenli ama az xp veren yer bile olsa 30'a kadar kasılır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 pvp darathar server ında the myrmidons olarak gelismeye devam ediyoruz. craft ve adventure da lvl min 25 bircok uyemız oldu. international bir guıldiz mecburen türk sayısının azlığından dolayı. darathar da oynayanlar varsa lutfen bize ulassinlar : schattenjager veya darkhalf arnavisca sadness iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ya ben kasamamaktan dolayı sıkıldım resmen. 25 level adamlar geliyor nereye gitsem öldürüyorlar her yerden good çıkıyor ve sonuç aynı oluyor. gidecek yer kalmadı artık baydım oyundan gerçekten kasamıyorum yani. normal serverda başlayacağım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bişey olmaz azmediceksin :d biz şuan maj dul da 50+ raid grupları spot için kapışıyor dediğim gibi static bir grup oturtturmaya çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 baba staticini geç geçen bir grup buldum 23 assasin , 25 inq , 21 wizard, 18 ben - birde 19 barbar vardı class'i unuttum.fallen gate mi ne yapacağız yoldayız gidiyoruz 4 tane 25 good çevirdi kesti hepimizi baya dayandık ama inq ölünce gittik hepimiz ve grup dağıldı. ondan beridir girmiyorum çünkü nereye gitsem good çıkıyor karşıma.50'ye kadar ruins'te kasacak halimiz de yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar