Regador Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yaw kredi kartı kullanmak istemesem türkiyede game card'ını bulabilirmiyim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Benim heasbım niye açık ben onu anlamadım? [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 00:31 tarihinde, dreagloth tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 sen kapatmazsan onlar her ay para çekiolar senden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Hayır sadece 2 si bir arada var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Helcaraxe'nin hesabı da kapattığı halde açıkmış bir hafta bedava oynadı :D Soe fark etti sonra haha :D Benim arkadaşta SWG'de 2 ay bedava oynadı :D Kapattı acc'yı soe para da çekmedi 2 ay kapanmadı o da oynamadı gerçi ya :) SOE'nin sistem bazen azıtıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 alakası yok soe geçen ay 1 ay bedava verdi aradada öyle free haftası ayı filan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Sevgili regador takdir edersinki bunu bilecek kadar mmo tecrübem var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 hmm everquest 2 öyle olabilir ama son 2 aydır arkadaşım SWG'ye para vermeden oynadı.1 ayı bedava desek öncesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 soe arada yapar öyle ben ilk başladığımda 4 ay bedava oynamıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 bu arada pvp serverı açılana kadar karakterleri us den eu runnyeye a aldık battalg gladmir veya bulvaya bir sorununuz olursa tell atabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 /tell servername.charname ile baska server a tell atabiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bende bedevi şanşı var ya. şipariş ettiğim ekran kartı 1.5 haftada gelmeyince sebebini sordum adamlar stokta yok para iadesi yapalım dediler sinirlendim küfredecektim ya. para iadesi yaptım artık başka kart şipariş edeceğim off off başlayamıyorum da nedir benim şanşım ya. çöl ve kutup ayısı olsa takım tamamlanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 lol:) banada 18 saat download cıktı oyun ronesans yaşamış galiba ben ayrıldıktan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 3 gün patch yapmaya razıyım yeter ki şu oyuna girebileyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bende en sonunda başlayabildim pvp serverları açılana kdr eu runnyeye'da yım nick aynı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 pvp serverina yetişirsem iyi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bende lvl 10 troubadorum ulaşmak isteyenler runyyeye da glatheros a mesaj atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 8 golda at buldum çok mu para 8 gold ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 herkes başlamış ne güzel ben daha kartın para iadesini bekliyorum sonra gideceğim yeniden alacağım bla bla :d ağlayacağım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 8 gold a at mı?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 oha en ucuz at 1platinyum 38 altın nerden buldun ayrica nicklerinizi soylerseniz friend listime ekleyebilirim sizi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 nerden aladaz bu aq2 dofu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 cumartesi kartımı alabiliyorum en sonunda artık pazar günü başlarım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 abi North Quenyosdaki adam bakın bildiin 7 kusur golda fülüt satıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bende geldim şu an patch in bitmesine 3.5 saat var, bakalım nasıl eğlenebilecekmiyiz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar