Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 YA ben Ranger olacağım galiba :D ya Might gibi sevmem demeyin biri iyilikleri şunlar , kötülükleri şunlar desin :D Ben daha çok grupta faydam olsun , iyi damage vereyim istiyorum. Berserker oyunun en iyi damage'ini veriyor dedi Helcaraxe bilemiyorum ne yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 arkadaslar yola cıkmıs benim eq2 +eq2:desert of flames im :) sendit ten aldım eskisi gibi olur yani bi aksaklık olmazsa 1 hafta icinde elimde olur heralde oyun..simdi napıyoruz plan nedir? :) pvp server ları 21 inde acılıyo galba herkes 21 inde mi baslıyo oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ben de aldım az önce D&R da satılıyodu şimdi splitpaw da kime tell aticaz ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 pm atamiyorum deliricem. way, sendit'te ben goremedim eq2, sen nasil siparis verdin expiyle birlikte yahu? eger vardiysa bosa verdik £25 kargo parasi. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ya d&r larda satılıyodu :) bi de bişey soracam bn desert of flamesle bilrikte aldım 10 saatlik bi patch gözüküyo normal mi bu a :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 evet normal, 1gb civari patch varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 housing yok di mi bu oyunda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 lol 3 katlı 20 odalı deniz manzaralı villa bile var ama parası yetene duvarı granit mi kaplıyacan yoksa sandal ağacımı şamdanım bir başlı mı olsun avize nasıl olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 hadi ya uff şu patch bitse .. :( yrn biter ancak 8 saat kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Valla benim plan 21'ine kadar düz serverlarda öğrenme amaçlı kasma. Ya birde hiç cevap gelmedi tekrar soruyorum :) http://www.direct2drive.com/225/product/Buy-EverQuest®-II-Download adresinden şimdi alacağım Everquest2 ama oyunu çekmek benim için önemli değil.Cd-key'i aldığım gibi mailime mi yollayacaklar ne zaman verecekler yani.Bunu tam olarak bilen var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 @thanatos kusura bakma tv seyrediyodum bakamadım bilgisayara..sole bisi yaptım bende celiskideydim sendit te satılan sadece exp mi yoksa eq2+ exp mi diye yapılabilecek tek seyi yaptım deli bi kargo parası odememek icin sendit e mail attım cevap geldi hemen eq2 nin satılmamasının nedeni exp inin zaten eq2 + exp olmasıymıs..ubisoft ta 20 pound a satılan oyun senditte 15 pound 1.5 pound da kargo parası16.5 a geliyo oyun iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 oha ben ondan alırdım o zaman ya mert başka şeyler dedi off off 56 milyona buradaki D&R da dolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 directdl den alırsan mail ine geliyor key.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 arkadaşlar eq2 hakkında biraz daha bilgi verirmisiniz? officel siteye baktım. 2 epansion ve addonlardan bahsediyor. biz hangisini alıcaz pvp için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ya şey düşünüyorum şimdi Desert Flames'de PVP arenalar geldi yazıyor kutunun üstünde.Kingdom of Sky'da temelli pvp geliyor.Ben şimdi sadece Eq2 + Kingdom of Sky Exp alsam nasıl olur ? Ya da Desert Flames 'i almasam ? Ya aslında gidip kutusunu alacağım da para kalmadı :D Arkadaşın doğum günü var iyi bir hediye almam lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Arkadaşlar Antonia Bayle de oynayan Türkler isimlerini yazabilir mi acaba oyundaki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 asabi yapmayın beni 50 posttur pvp için expansion a gerek yok diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Evet PVP için expansion gerekmiyor. PVP ayın 20 sinde geliyor. Arkadaşlarımızla ile şuan Antonia Bayle de oynuyoruz. Ama pvp server lar açılınca oraya geçmeyi düşünüyoruz. Büyük ihtimal de geçeceğiz. Ayın 20 sinde veya 21 inde buraya yazacağım. NOT: Antonia Bayle de bizden oynayanlar Kharnajhe, Emrellius, Loreleia, Akse, Eostria, Valthoron, Eskhya dır. Tanışmak isteyenleri bekleriz Antonia Bayle e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yaw D&R da desert of flames de satılıomu ayrica bence 21'in de pvp serverları açılınca hep beraber bi guild kuralım light side hep beraber baştan başlıalım birlikte ilerleyelim ayrica yurt dışından DoF istesem ne zmn gelir hangi siteyi tavsiye edersiniz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 evet eq+DoF bir arada 54 mlyon d&r da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 geldi bugun oyunum, ucsuz bucaksiz patch dunyasina dogru yolculuga ciktim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 patchleri halledeceğim ama koyduğum diyiyorum çok sinirliyim artık weblebi.com'dan geçen hafta çarşamba sabahı ekran kartı şiparişi vermiştim 8 iş günü geçti hala gelmedi.Birazdan mail atıp söveceğim biraz. Kart gelmeden oynamam imkansız offf Might peki Pvp :D Desert flames i almayacağım sevmedim ismini :) sonra bir ara alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 şimdi sorun şu desert of flame düzgün 24 oyuncusu olan her guild için lazım çünkü raid ağırlıklı diğer oyuncular için hayati değil alınmasada olur ama almak lvl 40-45 den sonra xp hadisesini rahatlatabilir bende yok ama hesaplarıma göre 26 sında ihtiyacım olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 peki D&r da sadece desert of flames varmı ayrica biz hangi server da oynuyacağız benle birlikte birini daha getiricem de yanımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 hepimiz birlikte olalım sıfırdan kasmaya razıyım sdfsdfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar