Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

everquest 2?

Lethious

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar yola cıkmıs benim eq2 +eq2:desert of flames im :) sendit ten aldım eskisi gibi olur yani bi aksaklık olmazsa 1 hafta icinde elimde olur heralde oyun..simdi napıyoruz plan nedir? :) pvp server ları 21 inde acılıyo galba herkes 21 inde mi baslıyo oyuna?
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim plan 21'ine kadar düz serverlarda öğrenme amaçlı kasma.

Ya birde hiç cevap gelmedi tekrar soruyorum :) http://www.direct2drive.com/225/product/Buy-EverQuest®-II-Download adresinden şimdi alacağım Everquest2 ama oyunu çekmek benim için önemli değil.Cd-key'i aldığım gibi mailime mi yollayacaklar ne zaman verecekler yani.Bunu tam olarak bilen var mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

@thanatos

kusura bakma tv seyrediyodum bakamadım bilgisayara..sole bisi yaptım bende celiskideydim sendit te satılan sadece exp mi yoksa eq2+ exp mi diye yapılabilecek tek seyi yaptım deli bi kargo parası odememek icin sendit e mail attım cevap geldi hemen eq2 nin satılmamasının nedeni exp inin zaten eq2 + exp olmasıymıs..ubisoft ta 20 pound a satılan oyun senditte 15 pound 1.5 pound da kargo parası16.5 a geliyo oyun iste :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya şey düşünüyorum şimdi Desert Flames'de PVP arenalar geldi yazıyor kutunun üstünde.Kingdom of Sky'da temelli pvp geliyor.Ben şimdi sadece Eq2 + Kingdom of Sky Exp alsam nasıl olur ? Ya da Desert Flames 'i almasam ?

Ya aslında gidip kutusunu alacağım da para kalmadı :D Arkadaşın doğum günü var iyi bir hediye almam lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet PVP için expansion gerekmiyor. PVP ayın 20 sinde geliyor. Arkadaşlarımızla ile şuan Antonia Bayle de oynuyoruz. Ama pvp server lar açılınca oraya geçmeyi düşünüyoruz. Büyük ihtimal de geçeceğiz. Ayın 20 sinde veya 21 inde buraya yazacağım.

NOT: Antonia Bayle de bizden oynayanlar Kharnajhe, Emrellius, Loreleia, Akse, Eostria, Valthoron, Eskhya dır. Tanışmak isteyenleri bekleriz Antonia Bayle e.
Sosyal ağlarda paylaş

patchleri halledeceğim ama koyduğum diyiyorum çok sinirliyim artık weblebi.com'dan geçen hafta çarşamba sabahı ekran kartı şiparişi vermiştim 8 iş günü geçti hala gelmedi.Birazdan mail atıp söveceğim biraz.

Kart gelmeden oynamam imkansız offf

Might peki Pvp :D

Desert flames i almayacağım sevmedim ismini :) sonra bir ara alırım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...